Alegerea Editorului

Academia de modă și stil a lui Anna Arsenieva: formare, recenzii

Anonim

În cursa pentru îngrijirea și munca de zi cu zi, multe femei nu găsesc timp pentru ele însele. În graba nesfârșită, au pus cele mai confortabile lucruri sau cele care le-au prins ochii. Dar această abordare nu contribuie deloc la dezvoltarea stilului și nu corespunde modului. Dar, după cum sa dovedit, lipsa de timp și lipsa de a înțelege dulapul de zi cu zi poate fi întotdeauna corectată. Pentru a face acest lucru, este suficient să acordați atenție unei astfel de organizații, cum ar fi Academia de modă și stil. Ce este această companie? Cui se creează? Cum merge antrenamentul? Și cât de eficient este să înveți?

Unele informații despre proiect

Academia de modă și stil este o organizație unică specializată în formarea reprezentanților celei mai frumoase jumătăți a omenirii într-un mod de la distanță. În prezent, aproximativ 365.000 de femei și fete de diferite vârste care locuiesc în diferite țări ale lumii sunt studenți ai acestei instituții.

Informații succinte din istoria organizației

Proiectul sub denumirea promițătoare Academia de modă și stil a fost fondat pentru prima dată în decembrie 2012. Ideea creării unei astfel de organizații a aparținut Anna Arsenyeva și soțului ei, Serghei. Conform poveștilor eroinei, proiectul a fost inițial conceput ca un set de sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite, a machiajului, coafurii, modelarea stilului în funcție de tipul figurinei etc. Toate sfaturile au fost incluse pe blogul autorului, unde, de fapt, ea a răspuns la numeroase întrebări din partea utilizatorilor și a oferit sfaturi gratuite.

Pe măsură ce proiectul a câștigat un impuls, spune Anna Arsenyeva, o mică echipă a crescut. Ulterior, numărul asistenților și specialiștilor a depășit cu mult peste 10 persoane. Atunci a fost decis să se organizeze ceva mai mult decât subiectul blogului asumat. Deci, această Academie unică a apărut în toate privințele.

Câteva cuvinte despre creatorul organizației

Anna Arsenyeva nu este doar autorul și creatorul Academiei de modă și stil, ci și dezvoltatorul a peste 40 de programe de informare diferite pe tema stilului, designului și caracteristicilor selecției unui dulap individual. Toate tehnicile ei sunt prezentate sub forma unor prelegeri, pe care ea le deține cu bucurie și le trimite tuturor celor care vin.

Mai mult decât atât, Anna a fost considerată unul dintre specialiștii de stil personal de prim rang de mulți ani. În ciuda faptului că în lumea modei a lucrat mult timp (din 1999), recomandările ei nu și-au pierdut popularitatea. Dimpotrivă, este abordată, evaluată și respectată. Desigur, această blondă fragilă și fermecătoare a creat mai mult de 100 de colecții de modă diferite de haine, lenjerie de corp și accesorii. În timpul carierei sale rapide, ea a pregătit personal și a pregătit peste 900 de specialiști de stil tineri. Cu participarea activă a fost creată Academia de modă și stil a lui Anna Arseneva.

Care este filozofia proiectului?

Potrivit autorului proiectului, o femeie ar trebui să fie mereu frumoasă. Și, bineînțeles, un stil bine ales și grijuliu joacă rolul principal în crearea acestei imagini. Doar că orice doamnă din vremea noastră nu este capabilă să o facă. Academia de modă și stil de Anna Arsenyeva ajută la corectarea acestei situații și îi învață pe elevele de modă de început pentru elementele de bază ale frumuseții și stilului personal.

În timpul instruirii, experții din academie folosesc următoarele trei componente:

  • Abordarea personală (ia în considerare toate caracteristicile individuale ale figurii, preferințele gustului, caracterul și multe altele).
  • Accesibilitate (pentru studenți nu există restricții privind genul, nivelul de avere, vârsta sau statutul social).
  • Eficiență (experții dau tot ce este mai bun pentru 100% și rezultatul garanției lucrărilor).

Toate acestea promite Academia de modă și stil. Opinia acestei organizații poate fi auzită foarte diferit. În acest caz, cineva o laudă, dar pentru cineva părea o risipă de bani. Dar mai intai lucrurile intai.

Unde începe lucrul la stil?

Potrivit experților Academiei, lucrarea asupra stilului începe cu studierea propriilor caracteristici și a caracteristicilor unice. De exemplu, studenții Academiei sunt introduși în tipuri de corpuri, stilistică și tip de culoare. În același timp, își determină parametrii și încep să își formeze propriul stil. Este demn de remarcat faptul că transmiterea informațiilor are loc în porțiuni și în pași. Și, prin urmare, elevii acestei organizații stăpânesc totul de la zero și se mișcă în direcția cea bună, sub îndrumarea unui stilist și profesor personal.

Ce probleme și probleme rezolvă învățarea?

Potrivit numeroaselor recenzii, Academia de modă și stil se ocupă de cele mai frecvente situații în care femeile au o problemă cu formarea dulapului și a imaginii. În acest caz, formarea în sine este realizată pe lecții video și virtuale, formare, în care sunt date răspunsurile la cele mai populare întrebări. De exemplu, după ce a trecut cursul "Fiind elegant este simplu", fiecare elev va fi în măsură să:

  1. Selectați independent dulapul de bază.
  2. Pentru a forma și a crea o imagine (luând în considerare alegerea părului și a machiajului).
  3. Este avantajos să vă prezentați aspectul (lucrați cu tipul de figura, tipul de culoare, forma feței etc.).

Cum este pregătirea la academie?

Instruirea la Academie are loc de la distanță. Pentru a începe, experții organizației recomandă trecerea așa-numitului curs de bază. Aceasta este exact ceea ce oferă Academia de modă și stil a lui Anna Arseneva. Lecțiile gratuite, despre care există exact cinci, nu sunt doar un cadou și un gest de bunăvoință, ci oferă o oportunitate pentru viitorii studenți ai organizației de a se familiariza cu elementele de bază ale stilului. Conform datelor preliminare, aproximativ 7000 de femei și fete de vârste diferite iau acest curs în fiecare lună.

În cea de-a doua etapă, în cazul în care lecția gratuită vă interesează, atunci sunt plătite deja lecții video plătite. Și oricine dorește, după cum spun utilizatorii, este însoțit de un stilist personal. Pe parcursul întregii perioade de studiu, oferă sfaturi practice, ajută la formarea propriei imagini, stabilește și verifică temele creative.

Și, în sfârșit, după absolvire, iubitorii de modă nu numai că au o diplomă, ci și un portofoliu personal, o colecție individuală de cărți de poștă și sfaturi pentru a-și crea propria imagine și a lucra la ea.

Academia de modă și stil a lui Anna Arsenieva: preț

Educația la academie poate fi plătită în funcție de costul pachetelor selectate. De exemplu, prețul setului "Standard", care include doar trei lecții video cu un set de sfaturi și ilustrații vizuale, vă va costa aproximativ 1300 de ruble.

Costul unui kit "Individual", care implică 3 videoclipuri, consultări ale unui stilist personal și două instrucțiuni din seria "Cum să găsești și cumperi lucruri de bază" pentru o imagine va costa mai mult 2270 de ruble. Prețul pachetului de suport VIP va crește cu 1900 de ruble în comparație cu al doilea set. Dar atunci când alegeți acest pachet de servicii, veți primi un sprijin suplimentar de la stilistul personal și feedback-ul de la el în termen de o lună de la sfârșitul cursului.

Ce spun oamenii despre învățare?

După cum am spus, opiniile despre studierea unor astfel de cursuri sunt împărțite. Unii utilizatori susțin că, cu ajutorul lor, au învățat cum să-și creeze imaginea, în funcție de caracteristicile lor individuale, culoarea pielii și tipul de corp. Ei își arată fotografiile înainte de antrenament și după el. Alții nu le plăceau lecțiile, deoarece descriu faptele elementare și de mult cunoscute. De aceea, cei care le-au cumpărat au fost dezamăgiți. Al treilea a fost destul de lecții gratuite ale Academiei, dar au decis să nu cumpere cursuri pentru bani.

arrow