Alegerea Editorului

Mari centre comerciale din Praga, care merita vizitate. Fotografii și recenzii ale turiștilor

Anonim

Odată cu debutul călătoriei mult așteptate, fiecare persoană încearcă să ajungă acolo unde sufletul său se va bucura. Deseori oamenii se pierd și de mult timp nu pot alege un loc de odihnă. Dar există o soluție originală la această întrebare, caracteristica distinctivă a căreia este combinarea plăcut cu util. Praga, capitala Republicii Cehe, este cea mai mare metropola, atrăgând anual tot mai mulți turiști din diferite țări. Există rapoarte despre faptul că aproximativ 6 000 000 de invitați pe an vin să viziteze Praga. Ce este special?

Vizitați Praga - ucideți două păsări cu o singură piatră

Nu este un secret faptul că capitala Republicii Cehe este foarte bogată în situri de arhitectură și patrimoniu cultural. În plus, frumusețea străzilor medievale și a catedralelor incredibil de magice permite turiștilor să uite de toate problemele, din cauza acestor imagini este uluitoare.

Dar există mai multe surprize care așteaptă turiștii în Praga! Majoritatea oamenilor știu deja că capitala Republicii Cehe este unul dintre cele mai importante centre comerciale din Europa modernă. Centrele comerciale din Praga se disting prin cea mai largă gamă de bunuri de înaltă calitate care corespund parametrilor de bază ai modei moderne. Shopping în capitala Republicii Cehe nu este doar practică și luxoasă, ci și foarte confortabilă, deoarece există posibilitatea de a sta confortabil pe canapele sau de a avea o masă delicioasă. Este important să știm că Praga are o abundență considerabilă de diferențe față de alte orașe. Centrele comerciale mari organizează două sezoane cu discount: vânzările de vară, precum și sezonul de iarnă, începutul cărora este aprobat după Crăciunul catolic. Turiștii au posibilitatea să cumpere nu numai haine calde, ci și să cumpere ceva din colecțiile de toamnă. Reducerile de vară au loc de la sfârșitul lunii iunie și de-a lungul sezonului. Apoi, există o vânzare de colecții de vară și de primăvară.

Centrele comerciale din Praga sunt foarte generoase în ceea ce privește vânzările de bunuri, deoarece reducerile ajung adesea la 70%, ceea ce nu este tipic pentru cumpărături în orașele din alte țări. Firește, acest fapt îi face pe oameni să-și poată relaxa, dar merită să ne amintim de o nuanță: dimensiunile mici sunt cumpărate instantaneu, deci este important să nu pierdeți șansa. Centrele comerciale din Praga se disting prin recenziile pe care turiștii le părăsesc după vizitare. Ei sunt, bineînțeles, pozitivi. Oamenii cum ar fi centrele comerciale discutate mai jos, deoarece gama de produse din ele este mult mai largă decât în ​​diferite orașe din alte țări, în plus, clădirile în care sunt vândute bunuri de diverse companii sunt foarte atractive. Astfel, puteți combina afacerile cu plăcerea: bucurați-vă de picturile deosebite din timpul turneului, precum și cumpărați ceva pentru dvs. și pentru familia dvs. Oamenii din capitala Republicii Cehe primesc îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice și parfumuri, aparate de uz casnic, bunuri de uz casnic și multe alte lucruri care le oferă o mare plăcere în viitor, deoarece calitatea și stilul lor sunt incomparabile!

Cel mai bun mall a fost ales. Praga nu încetează niciodată să uimească turiștii

Capitala Republicii Cehe, după cum am menționat mai devreme, primește peste șase milioane de vizitatori pe an. În consecință, fiecare persoană are o opinie personală despre oraș, atracții locale, oportunități de cumpărături oferite de centrele comerciale din Praga. Feedback de la public despre astfel de foarte favorabile. Destul de multe locuri în care oamenii se pot relaxa, pot cumpăra o varietate de accesorii și îmbrăcăminte, se bucură de o popularitate imensă. Multe fete care se familiarizează cu cumpărăturile din capitala Republicii Cehe pot confirma faptul că există o rochie care a apărut anterior doar în vise.

Potrivit statisticilor, centrul comercial Chodov (Praga) este cel mai popular printre populație. Care sunt avantajele sale? Faptul este că Chodov are o locație minunată (o zonă curată ecologic, nu departe de centru), o zonă uriașă (122.000 de metri pătrați) și o gamă incredibil de mare de produse. Sa născut în 2005 și de mai bine de 10 ani, este mulțumit nu numai de localnici, ci și de turiști. Centrele comerciale din Praga sunt foarte diverse, dar pe teritoriul acestui complex există 4 etaje, unde există 212 de magazine. În plus, fiecare persoană își poate găsi acolo un loc confortabil, unde vă puteți bucura de felurile de mâncare preferate. Gurmatorii vor prefera restaurante de înaltă clasă (trei la Chodov), iubitorii de fast-food vor merge la restaurantul potrivit (sunt opt ​​dintre ei), iar cei care nu au suficient somn dimineața sau sunt doar obosiți, vor putea intra într-unul din mai multe cafenele. Centrul comercial Chodov (Praga) este o mare oportunitate pentru o odihnă excelentă atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Toate cele mai bune din Europa de la Atrium Flora

Centrul comercial Flora din Praga a mulțumit vizitatorilor săi cu o gamă largă de produse și atmosfera plăcută din 2003. Acesta este situat în cartierul Zizkov, deasupra stației de metrou Flora, care vă permite să ajungeți fără obstacole.

Pe o suprafață mare de 20.000 de metri pătrați, există 130 de magazine de obiecte stilate și locuri de servicii (saloane de manichiură, spălătorii, sucursale etc.). La fel ca multe centre comerciale din Praga, acesta conține un subsol, care include aproximativ 30 de magazine utile pentru diverse bunuri. Cea mai frapantă dintre ele este magazinul Home & Cook de la domiciliu, unde puteți cumpăra mâncăruri de calitate și obiecte decorative.

Al doilea nivel are un număr considerabil de buticuri. Există mărci precum H & M, Baťa și altele. La etajul trei există magazine înguste. De exemplu, Apple oficial în Republica Cehă - Qstore. La etajul 4 există o oportunitate de a mânca în restaurantele de fast-food, precum și de a vă relaxa în timp ce vizionați un film în Cinema City sau de la copii, permițându-le să se joace în colțul copiilor împreună cu alți copii.

Acest complex are o divizare foarte convenabilă în zone, care permite oamenilor să navigheze perfect pe teren și să găsească liber punctul de care au nevoie. În ceea ce privește gama de produse și prețurile, magazinele sunt situate într-un mod logic. De aceea există o concurență perfectă, care nu poate decât să se bucure de cumpărător, deoarece rezultatul acestui fenomen este o varietate de promoții și reduceri la produse.

Paradisul de cumparaturi este usor!

Un alt loc minunat este centrul comercial Palladium din Praga, situat pe Piata Republicii. Această clădire imensă a arhitecturii antice, construită la începutul secolului al XIX-lea, atrage imediat atenția turiștilor cu unicitatea sa. Prin urmare, oamenii vin aici nu numai pentru cumpărături, ci și pentru o excursie. Este important de menționat că centrul nu funcționează duminică.

Complexul comercial nu este considerat doar paradisul comercial al capitalei cehe, deoarece conține 5 etaje (inclusiv subterane), toate magazinele fiind dotate cu mecanisme moderne de înaltă tehnologie. Din ferestrele non-standard, asemănătoare cu operele reale de artă, este foarte dificil să vă distrugeți ochii. În plus, acestea au un mare beneficiu, deoarece au o gamă largă de produse de calitate ale celor mai renumite branduri. Acestea sunt în principal haine și pantofi pentru persoane de diferite sexe și vârste. Merită remarcat branduri precum Tom Tailor, Douglas, Marc O'Polo, Levi și alții.

Fiecare nivel al "Paladiului" ca o lume separată, nu este ca celălalt. La parter (-2) puteți cumpăra o varietate de produse alimentare: de la cele mai obișnuite produse la delicatesele nestandardizate. Există, de asemenea, magazine cu haine și încălțăminte, însă nu există multe, pentru că pentru a cumpăra aceste bunuri trebuie să mergeți la nivelul următor (-1), unde puteți vedea un număr imens de accesorii elegante, precum și să găsiți haine și pantofi de înaltă calitate. Produsele -1 etajul este ideal pentru tineri. În general, toate celelalte niveluri ale produsului principal emit parfumuri, articole sportive și, bineînțeles, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Dragostea nu are limite, mai ales daca este dragoste pentru cumparaturi!

Ei bine, acesta este orașul unic al orașului Praga! Centrul comercial "Podul Negru" a fost construit în martie 2013 și imediat a devenit foarte popular printre populație. Capitala Republicii Cehe are un număr mare de locuri de cumpărături, dar acest complex are un interior foarte original, datorită descoperirii recente. Centrum Černý Most se află la capătul stației de metrou Černý Most.

Pe suprafata sa de 82.000 de metri patrati exista 169 de magazine, unde sunt reprezentate cele mai renumite branduri de produse. Aici puteți cumpăra îmbrăcăminte și încălțăminte de înaltă calitate, articole sportive și de uz casnic, produse cosmetice și parfumerie, precum și organizarea achiziționării de produse în hipermarketul Globus.

Printre toate punctele acestei platforme de tranzacționare ar fi recomandabil să evidențiem magazia italiană de sacoșe Carpisa, unde sunt prezentate cele mai strălucite modele din ultimul sezon, precum și magazinul Orsay, care are un sortiment elegant de îmbrăcăminte pentru femei. Bărbații nu vor părăsi magazinele indiferente Pierre Cardin și Pietro Filipi, unde se demonstrează brandurile de îmbrăcăminte bine cunoscute.

Este important de reținut că centrul comercial are numeroase restaurante și cafenele bune și, de asemenea, are CineStar, unde puteți privi premierele celor mai interesante filme în condiții confortabile.

Shopping complex ca intermediar între vis și oportunitate

De ce merg oamenii în centrele de divertisment? Asta-i drept! Pentru a vă despărți de viața de zi cu zi, bucurați-vă de o atmosferă plăcută, precum și de a cumpăra câteva lucruri elegante, în acest caz în orașul Praga. "Andel" este un centru comercial, ale cărui oaspeți frecvenți sunt conștienți de acest lucru și adesea vizitează perla din partea centrală a orașului.

Interesant, acum 16 ani, teritoriul complexului era o zonă industrială. Dar sa întâmplat un miracol: în noiembrie 2000, lucrările de construcție a centrului de vânzare cu amănuntul și a birourilor Golden Angel au fost finalizate la locul clădirilor industriale. Arhitectul francez Jean Nouvel, un talentat arhitect talentat, a proiectat un proiect de frumusețe specială, care pentru mai mult de o duzină de ani va satisface atât localnicii, cât și turiștii.

Complexul comercial cuprinde 6 sectoare, fiecare realizând anumite funcții. Primele două etaje conțin un număr considerabil de magazine, cafenele și restaurante, precum și un multiplex de divertisment de 12 camere. Decalajul, începând de la etajul al treilea și lăsând locul celui de-al șaptelea, se caracterizează printr-o mare varietate de birouri. În partea de sus a clădirii este foarte non-standard, deoarece există un bar cu o terasă deschisă, unde oamenii se pot relaxa și se pot răsfăța cu băuturile lor preferate.

Prețurile practice sunt una dintre componentele succesului cumpărăturilor.

Opusul complexului Palladium, care a fost discutat mai sus, este centrul comercial Kotva. În Praga, se cunoaște un număr mare de structuri similare, dar acesta are un interval de preț scăzut. Să presupunem că nu există atât de mult strălucire și chic în interiorul clădirii ca și în clădirea opusă, dar aici există practicabilitate, care este importantă pentru mulți oameni.

Magazinele de la parter au suveniruri, papetărie, produse cosmetice și parfumuri, precum și alte lucruri vitale. La etajul al doilea puteți cumpăra haine de înaltă calitate la prețuri relativ scăzute. Există elemente din China, India și țările europene. Magazinele pentru copii sunt situate la etajul al treilea. În plus, există un loc de joacă specializat unde copiii se pot relaxa activ. Suporterii unui stil de viață sănătos vor dori la etajul al patrulea, pentru că este locul în care centrul de fitness este popular printre populație.

După ce vă puteți ridica la restaurantul Terasa-Anker. Acest loc are o priveliște minunată asupra orașului, dar nu este un serviciu foarte bun, care este compensat de abundența berii originale.

Underworld - o lume fabuloasă de lucruri perfecte!

Centrul comercial de trei etaje Smichov din Praga este situat în centrul istoric al orașului. În 2001, complexul a primit primii clienți, care au fost foarte mulțumiți de eveniment și, în cele din urmă, au devenit clienți obișnuiți. Suprafața pieței este de 85.000 de metri pătrați, unde sunt colectate 150 de magazine, precum și mai mult de zece buticuri de mărci de renume mondial.

Parcare cu mai multe niveluri în centru are condiții foarte interesante: 3 ore de parcare sunt gratuite, după care o oră costă 50 CZK. Aproape întregul etaj și o mică parte a celui de-al doilea e ocupat de Tesco - un lanț hipermarket bine cunoscut. În plus, la nivel puteți cumpăra produse cosmetice și parfumuri, precum și obiecte de uz casnic la prețuri rezonabile. La etajul al doilea există o gamă largă de bijuterii și bunuri de uz gospodăresc, inclusiv branduri bine-cunoscute Zara, Mango, Marks & Spencer și altele. Aici puteți cumpăra producția cehă. Al treilea etaj are un număr mare de cafenele și restaurante în diferite categorii de prețuri. Astfel, oamenii au posibilitatea să mănânce la un restaurant fast-food sau să se relaxeze foarte mult la restaurantul Safir. Aici puteți juca bowling la EQUINOXE sau puteți viziona un film bun la CINEMA CITY.

Cel mai tânăr mall din capitala Republicii Cehe

În anul 2014, centrul comercial Praga (Dimitrovgrad) și-a deschis porțile. Noul complex are 3 etaje, unde puteți face nu numai achiziții, ci și distracții interesante. Oamenii își cumpără activ în centre comerciale haine și pantofi de producători renumiți, bunuri de uz casnic și aparate de uz casnic, cosmetice și parfumerie, precum și diverse accesorii pentru copii.

Complexul comercial este foarte bogat în divertisment pentru toate categoriile de vârstă. Adulții vor fi încântați să stea într-un restaurant confortabil sau să organizeze vizionarea unui film într-un cinematograf, care are două camere. Și pentru cele mai mici locuri de joacă sunt prevăzute. De asemenea, în centrul comercial au avut loc diverse traininguri și activități de divertisment. Este important de menționat că, în baza centrului, a fost creat un club pentru copii "Praga", care, cu plăcere, ajută la dezvoltarea copiilor.

Care sunt acestea, centre comerciale din Praga, potrivit turiștilor?

Haine, incaltaminte, decoratiuni, jucarii pentru copii, aparate de uz casnic, accesorii - toate astea sunt cumparate, domnilor! Rămâne doar să alegi anumite locuri în care este recomandabil să cumperi anumite lucruri, pentru că nu fiecare țară se poate lauda cu calitatea produselor sale și nu toată lumea are o gamă largă de produse în ferestrele magazinelor lor. Dar Praga nu este amenințată! În fiecare an tot mai mulți turiști vin în scopuri de cumpărături, este atât de frumos să se întoarcă acasă nu numai într-o stare bună, ci și cu bagajele care conțin lucruri elegante și de înaltă calitate.

Potrivit recenziilor turiștilor, există trei niveluri de magazine:

  1. Piețele de purici vietnameze, caracterizate printr-o abundență de lucruri ieftine din Asia.
  2. Magazine de scop național, în care prețurile sunt medii, respectiv, și calitatea produselor.
  3. Buticuri - magazine scumpe de branduri renumite. Numai de-a lungul străzii din Paris există aproximativ 30 de magazine de îmbrăcăminte de elită (Boss, Burberry, Cartier și altele).

Această divizie ajută în mod semnificativ turiștii să faciliteze căutarea produselor dorite și face cumpărăturile uneori mai plăcute.

arrow