Alegerea Editorului

Tatuajele amulete: sensul lor

Anonim

În antichitate, în plus față de talismanii de protecție speciali, oamenii din întreaga lume au folosit tatuaje, despre care, se credea, nu numai că au protejat purtătorul de ochii răi și intrigile dușmanilor, ci și un simbol al curajului sau maturizării, uneori un semn de apartenență la o anumită clasă socială a societății .

Tattoanele acestei misiuni ar trebui să ajute la viață, protejându-se de orice manifestare a răului și dând generos noroc, dragoste, fericire și sănătate. Primele tatuaje protectoare au fost descoperite în Egiptul antic. Una dintre preotesele feminine ale zeitei Hathor pe nume Amunet avea un simbol al fertilității pe care o sufla pe stomac, această informație a atins contemporanilor mulțumită mamei minunate a preotesei.

Relevanța tatuajelor de talisman în realitatea modernă

În timpurile noastre, farmecele tatuajelor nu sunt doar un omagiu al modei, ci chiar cred în influența lor excepțională. Dar mulți purtători de astfel de tatuaje nu bănuiesc ce influență poate avea tatuajul gardian ales. În plus, rolul este jucat nu numai de simbolul ales, ci și de locul unde se aplică desenul și chiar de timpul de aplicare. Și cum se va manifesta exact influența talismanului este, în general, imprevizibilă. Protejarea tatuajelor are un efect asupra soarta stăpânului lor, singurul lucru pe care nu-l pot schimba este natura unei persoane, deși trăsăturile personale individuale pot spori sau suprima. Aplicarea unui simbol tatuaj arată ca o loterie - poate fi un norocos mare, de la care o persoană poate câștiga, dar poate pierde. Prin urmare, este logic să faceți un tatuaj temporar pentru a vă simți influența și pentru a vă asigura că va fi numai pentru bine.

Este extrem de important să înțelegeți semnificația simbolului pe care îl doriți, pe care îl veți pune pe corp. Simbolul drept va deveni cu siguranță un talisman de protecție eficient și un magnet pentru noroc, mai ales dacă transportatorul său crede cu fidelitate efectul său magic.

Tatuaj de bază

În multe națiuni ale lumii, fluturele este considerat un simbol al spiritualității, renaștere. Se crede că tatuajul cu fluture aplicat îl va salva pe proprietar de tulburări nervoase și depresie. Șarpele va proteja de ipocrizie și de minciună, va face purtătorul său mai înțelept. Un protector excelent împotriva ochilor răi și a daunelor va fi un tatuaj sub forma unui Phoenix, deoarece simbolizează renașterea, viața veșnică. Lupul va ajuta cu siguranță să găsească o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, pentru a supraviețui durerii. Dacă un filistin încearcă să dea tatuajului său un sens religios sau magic, atunci puteți aplica un pasaj, o frază din Biblie sau o mantră. Recent, hieroglifele japoneze de protecție, runurile celtice, amuletele slave s-au bucurat de o cerere și o popularitate deosebită.

Tatuajele cu simboluri slave sunt la fel de populare printre bărbați și femei fermecătoare. Dar merită să ne gândim că majoritatea covârșitoare a tatuajelor amulete slave au fost aplicate în zone ascunse ale corpului care erau inaccesibile ochilor: pe urechi, pe talie și chiar pe picioare. Acest lucru sugerează că tatuajele amuletelor ar trebui ascunse de ochii curioși. În plus față de aceste motive populare, tatuajele autorului exclusiv sunt, de asemenea, foarte solicitate, schițele cărora sunt create de maeștrii care posedă cunoștințe oculte și cunoscuți în istoria și cultura diferitelor națiuni. Dar dacă un om de pe stradă este ghidat numai de dorința de a-și decora corpul și nu crede în esența și puterea magică a tatuajului talisman, atunci cel puțin de la cap până în picioare să fie decorat cu simboluri sacre - acest lucru nu va ajuta. Fără credință, desenul va rămâne un tatuaj obișnuit.

arrow