Alegerea Editorului

Shopping in London: fotografii, recomandări și recenzii

Anonim

Mergeți în vacanță în Regatul Unit? Shopping în Londra este ceva ce nu trebuie să renunți. Nici măcar nu te îndoi de asta. La urma urmei, cumpărăturile din Londra sunt una dintre cele mai minunate distracții. Are multe avantaje.

Shopping în Londra: planificăm în avans

Mai mult. Cumpararea in Londra ar trebui planificata in avans. Și merită să începeți cu biletele de avion. În principiu, puteți întâlni doar șapte mii de ruble. Ne clarificăm încă o dată: numai dacă începeți să determinați astfel de nuanțe cât mai curând posibil. Viza este eliberată, de regulă timp de șase luni (sau chiar pentru o perioadă mai lungă). Astfel, sub o viză puteți merge în Anglia de mai multe ori. În cazul în care scopul călătoriei dvs. este doar cumpărături - gândiți-vă la stabilirea în apropiere de centrul capitalei și Oxford Street - strada principală comercială din Londra.

Magazinele mari sunt foarte populare aici. Ei pot cumpăra aproape orice. Unele dintre aceste centre comerciale vând exclusiv articole de lux. În altele - produse mai accesibile. Multe dintre aceste magazine au propriile site-uri pe internet, unde sunt listate toate produsele și prețurile. În consecință, fiecare turist poate să se familiarizeze ușor cu sortimentul, după ce și-a subliniat ce vrea să cumpere și cât de mult îl va costa. Uneori, acest lucru evită cheltuielile chiar spontane nesăbuite.

Magazine mari

Shopping în Londra este, de asemenea, foarte interesant. Principalul lucru este să știi unde să mergi. Unul dintre cele mai renumite magazine din Londra este Harrods. Aici puteți cumpăra produse alimentare, cosmetice, încălțăminte, îmbrăcăminte, suveniruri și bunuri de uz casnic. În cea mai mare parte, acestea sunt bunuri de lux. Cu toate acestea, în timpul vânzărilor într-un magazin universitar puteți face o mulțime de cumpărături excelente la prețuri absolut accesibile.

Mulți turiști în recenziile lor marchează lanțul de magazine House of Fraser. Aici puteți cumpăra și pantofi, haine, mobilier și diverse bunuri de uz casnic. Este adevărat că gama de prețuri este mult mai amplă decât în ​​Harrods. Marci de lux și produse la prețuri reduse sunt reprezentate în magazine. Printre ei: Radley, Hobbs, Ted Baker, Lulu Guinness, Aspinal din Londra etc. Apropo, multe dintre elementele prezentate aici pot fi achiziționate numai în Londra. Asta înseamnă că aveți o mare șansă să cumpărați exact ceea ce nu puteți obține în Rusia.

Un lanț la fel de popular de magazine la prețuri reduse sunt John Lewis și Selfridges. Dacă doriți să cumpărați produse de la designeri celebri, vizitați magazinul Harvey Nichols.

Cum să ajungi acolo?

Shopping în Londra recenzii devine extrem de pozitiv. În special, dacă magazinele se află în zonele cele mai convenabile ale orașului. Harrods este situat la stația de metrou Knightsbridge pe Brompton Road, 87-135. Acest magazin este cel mai renumit din toată Londra.

Casa lui Fraser este situată pe strada Oxford, 318, la stația de metrou Oxford Circus. Magazinele acestei rețele sunt situate la numeroase alte adrese.

Cel mai mare magazin de autoservire este situat la: Oxford Street, 400 (stația de metrou Bond Street). Unul dintre cele mai aglomerate și mai interesante centre comerciale.

Cel mai mare magazin "John Lewis" este situat pe strada Oxford, 300. Există aproape cele mai accesibile prețuri.

Regent Street este un magazin premium numit Liberty. Instituția poate vizita, de asemenea, restaurantul și un salon literar.

Pe aceeași stradă se află un magazin de jucării uriaș "Hamlis". A fost descoperită în 1790 de către Hamley William.

"Harvey Nichols" - un magazin de la stația de metrou Knightsbridge. Acesta este un centru comercial pentru iubitorii de modă pentru tineret.

Există un magazin de top pe strada mare a castelului. Cel mai mare magazin de îmbrăcăminte din capitala Regatului Unit pentru tineri.

Unele nuanțe

În schimb, cumpărăturile ieftine din Londra nu sunt la fel de simple cum ar părea la prima vedere. Nu uitați de unele nuanțe. Să presupunem că doriți să returnați taxa pe valoarea adăugată. În Anglia, este de 17, 5%. Deci, trebuie să faceți o achiziție de cel puțin 75 de lire sterline. După aceea, la magazin se eliberează un cec gratuit. Prin afișarea achizițiilor în vamă la aeroport, veți primi ștampile cu privire la cecuri. După aceasta, veți returna procentul de mai sus din suma cheltuită pe un card de credit. Ele pot fi emise și în numerar la anumite puncte de schimb speciale. Doar nu uitați că pentru încasări puteți lua o comisie suplimentară. Cel mai bine este să returnați banii pe un card de credit.

Amintiți-vă, de asemenea, că atunci când efectuați achiziții în Londra, este necesar să se țină seama de sistemul local de dimensiuni de încălțăminte și îmbrăcăminte. Aceasta diferă de cea rusă. De regulă, în magazine există tabele în care sunt comparate seria de mărimi a diferitelor țări.

Strada de cumpărături

Ce altceva trebuie să știți despre cumpărături? Escortarea în Londra în cele mai renumite locuri cu ghiduri este un lucru obișnuit pentru mulți turiști. Mulți spun că este foarte convenabil. Nu toată lumea știe toate străzile și magazinele comerciale. Și cu atât mai convenabil este calea către aceste puncte.

Strada comercială principală din Londra este Oxford Street. Aici se află cele mai multe dintre cele mai cunoscute magazine, oferind consumatorilor o gamă largă de produse la prețuri foarte accesibile.

Regent Street se mândrește, de asemenea, cu un număr mare de magazine. Există numeroase buticuri de lux pe Bond Street.

Luați în considerare faptul că majoritatea magazinelor funcționează până la 18-19 ore. Maximum, până la 20. În contrast cu magazinele de vânzare cu amănuntul din Moscova, care lucrează până târziu, un astfel de program pentru oaspeții capitalei Marii Britanii poate fi surprinzător de surprinzător. Mai ales, în timpul iernii, atunci când zi de zi lumina pe care doriți să utilizați pentru vizitarea obiectivelor turistice, și seara - pentru cumpărături.

Când să mergeți la cumpărături?

Dar asta nu e tot! Shopping pentru o casă în Londra nu este întotdeauna convenabilă. Comentariile spun că este de dorit să vină în Marea Britanie în timpul vânzărilor, așa cum am menționat mai sus. În timpul iernii - de la începutul lunii decembrie până la sfârșitul lunii ianuarie. Vara, perioada de discount durează tot sezonul - de la începutul lunii iunie până la sfârșitul lunii august. Prețurile în acest moment sunt reduse cu aproape 70%.

O mulțime de vânzări sunt de asemenea ținute la sărbătorile de Anul Nou. Pe Oxford Street, în această perioadă, se întâmplă, este pur și simplu imposibil de depășit. Pe trotuare se desfășoară fluxuri uriașe de oameni, care circulă în diferite magazine. Cozile de la biroul de bilete și de amenajări sunt mult mai lungi.

Reducerea redusă (până la 30%) poate fi obținută în timpul vânzărilor în afara sezonului. În aprilie și octombrie.

Bicester Outlet Shopping Village

Astfel, cumpărăturile din Londra sunt considerate a fi o experiență incredibil de interesantă. Pantofi, îmbrăcăminte și tot felul de bunuri pentru casa nu sunt în vânzări pentru a cumpăra în capitala Angliei este cel mai bun în puncte de vânzare. Vizitând Bicester Outlet Shopping Village, puteți economisi bani la achiziții.

Puteți ajunge la priză cu autobuzul, trenul sau taxiul. Trenurile din oraș au loc la stația London Marylebone. Călătoria durează aproximativ o oră. La ieșirea de la stația Bicester există o magistrală specială. Există un bilet pentru el și pentru tren. La checkout trebuie doar să spuneți că vă îndreptați spre Bicester Village.

În principiu, cumpărăturile din Londra sunt considerate una dintre cele mai bune din lume. Bineînțeles, acesta este locul de naștere al multor designeri celebri și branduri de încălțăminte și îmbrăcăminte. Judecând după recenzii, întoarcerea de aici fără cumpărături este extrem de dificilă. Aici puteți găsi articole de calitate pentru fiecare gust la prețuri accesibile.

piețe

O altă modalitate de a face cumpărături în Londra. Fotografiile acestor puncte de vânzare nu pot să nu atragă atenția turiștilor. O varietate de produse ieftine fac posibilă fără prea multe dificultăți achiziționarea exactă a ceea ce aveți nevoie. Multe piețe funcționează fără zile libere. Unul dintre ele este Camden Market. Cu toate acestea, cel mai bine este să veniți aici sâmbăta.

Haine simple pe piețe, cu toate acestea, nu este de dorit să dobândească. Dar tot felul de suveniruri ciudate - întotdeauna binevenite! Pe piața Camden, puteți cumpăra îmbrăcăminte concepute pentru diferite subculturi sau naționale. Pentru doar câteva kilograme, puteți cumpăra aici, de exemplu, un tricou pictat manual sau o pălărie originală.

Portobello Market, care operează exclusiv în zilele de sâmbătă, oferă clienților cărți, suveniruri și antichități unice. Se obișnuiește să se negocieze cu vânzătorii. Prețul inițial scade uneori cu până la 90%. Cu toate acestea, trebuie avut grijă. Pe piețe - o pasiune foarte mare. Prin urmare, aici sunt multe buzunare. Urmăriți cu atenție lucrurile, pentru a nu întuneca bucuria achiziției.

rezultate

Pe scurt, dacă doriți să vă petreceți timpul liber într-un mod distractiv, interesant și util - mergeți la cumpărături în Londra! Magazinele și piețele vă vor încânta cu o abundență de bunuri și prețuri destul de accesibile. Aici puteți cumpăra îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii de la designeri celebri, produse pentru îngrijire personală și îngrijire la domiciliu. Apropo, magazinele bugetare sunt adesea vizitate chiar de tinerii designeri. Ei susțin că pot găsi multe lucruri care în numai câteva luni vor deveni relevante.

Sfat bun: la marginea Londrei există destule puncte de vânzare unde puteți cumpăra o mulțime de lucruri la prețuri mai mici decât în ​​centrul orașului. Și printre ei chiar și unele dintre cele mai mari din țară. Aici puteți să vă "strângeți" aproape o zi întreagă. Deși în centrele comerciale mari există și locuri de recreere - cinematografe, cafenele, coaforuri etc.

Punctele de vânzare permit locuitorilor și vizitatorilor să cumpere articole de lux de marcă. Consumatorului i se oferă pantofi de designer, haine și diverse accesorii cu reduceri mari. Acordați atenție numai faptului că punctele de vânzare pot vinde obiecte cu o căsătorie mică - cele care nu sunt potrivite pentru vânzare în buticuri. Aceasta, în principiu, este tot ceea ce este necesar să cunoaștem. Cumpărături plăcute!

arrow