Alegerea Editorului

Marc jacobs bang

Anonim

Marc Jacobs este un designer de modă celebru care dictează moda modernă și este un trendsetter. Marc Jacobs a știut mereu să surprindă, inventând ceva nou conceptual, strălucitor și absolut imprevizibil. De aceea, parfumeria de la Marc Jacobs este un amestec de pasiune nemaipomenită, dorință feroce și sensibilitate consumatoare. Toate colectiile sale sunt impregnate de spiritul aventurismului si al tineretului, inspirand multi admiratori ai talentului designerului cu individualitatea si arta lor. El, ca nimeni altcineva, nu este capabil să combine cu îndemânare răzvrătirea și clasicii, creând arome încântătoare, care sunt învechite.

A apărut în 2010, noul parfum de la Marc Jacobs Bang nu este doar primul parfum pentru bărbați creat de designer în ultimii zece ani, ci un adevărat tsunami care mătură totul în cale, rămânând în memoria tuturor celor care au avut ocazia să inhaleze acest minunat parfum. Marc Jacobs însuși a spus următoarele despre acest parfum: "Îmi place foarte mult mirosul de mirodenii, mai ales piperul, care a devenit baza compoziției acestui parfum. Toate celelalte componente ale sale pot fi considerate un experiment științific". Apa de toaletă pentru bărbați Bang este concepută pentru un bărbat modern, incredibil de sexy, puternic și complet gratuit, care știe ce dorește de la viață. El aduce în lume energia și umorul, calmul, calmul și dinamica modernității, precum și curajul, îndrăzneala și ironia caracteristice designerului. Cumpărați parfumul Marc Jacobs Bang - înseamnă a deveni mai relaxat și mai îndrăzneț, pentru a câștiga încrederea și credința în trăirea în unicitatea sa.
O sticlă de Bang, destul de simbolică în designul său, atrage cu singularitatea, curajul, deschiderea și energia neîngrădită. El se grăbește să-ți spună povestea lui interesantă, la care nimeni nu poate rămâne indiferent. La prima vedere, un design mai degrabă ironic al sticlei acestui parfum, creat conform tuturor canoanelor de modă înaltă - nu chiar în forma clasică, dar decorat în culoarea clasică negru și gri. Sticla de sticlă Bang, bogată în negru, contrastează bine cu căptușeala metalică de argint, creând un aspect masculin puternic și confident. Sigla inscripționată pe sticlă este hipnotizantă, atrăgând atenția asupra ștampilei reliefate. Pe cât posibil, capacul de argint rafinat din metal, pe care este gravat și sigla, completează sticla. Ambalarea parfumurilor ecou, ​​de asemenea, suprafața vaginală a sticlei, formând astfel una cu ea.

arrow