Alegerea Editorului

Și ce să dai un iubit de ziua de naștere?

Anonim

Nu toate femeile sunt capabile să discute un subiect delicat cum ar fi adulterul. Și foarte puțini din sexul echitabil pot chiar și într-o conversație drăguță între ei să discute pe proprii iubiți, relații cu ei și alte lucruri de acest fel. Dar, uneori, unii au nevoie de sfaturi din afară pentru tot felul de probleme sensibile legate de acest subiect. De exemplu, ce să dai un iubitor de ziua de naștere. Pentru astfel de femei, acest articol a fost scris.

Inima, așa cum se spune, nu poate ordona. Și dacă sa întâmplat ca iubitul tău să fie căsătorit de mult și ferm, sau că tu însuți nu ești într-o relație mai puțin gravă cu o altă persoană, problema cumpărării de cadouri pentru sărbători devine o problemă serioasă. Pe de o parte, nu vreau să fac fără un cadou - și ar trebui să fie memorabil, neobișnuit și, cu siguranță, să nu reamintească ce poate să prezinte un soț legitim. Pe de altă parte, nu vreau să creez o problemă pentru iubitul meu - va trebui totuși să folosească lucrul primit și să-i explice cumva nevestei sale. Ce să dai un iubit căsătorit în acest caz?

Pentru a nu crea probleme pentru ea însăși și partenerul ei, merită luate în considerare tot felul de cadouri care vor fi folosite la locul de muncă al omului de ziua de naștere. Și de vreme ce, de obicei, în lucrările pe care le petrecem cu toții mai mult din viața noastră, acest lucru vă va aminti mereu. În lista de opțiuni pentru donarea unui iubit de ziua de naștere, de exemplu, pot exista seturi de papetărie de suveniruri de brand bun. Pe un astfel de set, apropo, puteți face o gravare cadou cu o frază care este ușor de înțeles, doar voi doi. Chiar și în lista de astfel de cadouri puteți include titularii de cărți de vizită, titularii de cheie, greutatea inițială a hârtiei, suveniruri desktop neobișnuite sau copaci bonsai. Și dacă lucrarea unui iubit este legată de călătorii de afaceri, de călătorie, atunci este destul de potrivit ca un dar pentru "prietenul său de fier". De asemenea, în lista a ceea ce să dea un iubitor de ziua de naștere, puteți include în siguranță acele lucruri pe care partenerul însuși îl poate și vrea să-și permită, dar din anumite motive nu le are încă. Astfel de cadouri pot fi întotdeauna explicate cu ușurință soțului, cu o expresie din seria "M-am făcut plăcută pentru vacanță".

Un alt criteriu pentru a oferi unui iubit un cadou de ziua ta, dacă te-ai căsătorit, nu ar trebui să fie costul cadou care este prea mare - totuși dispariția oricărei sume mari din bugetul familiei poate fi ușor detectată. O altă opțiune este salvarea pe propriile costuri obligatorii. Dar puteți rezolva pur și simplu problema cu ajutorul unei abordări originale în alegerea unui cadou. De exemplu, pentru a prezenta o capodoperă de cofetărie unui om de ziua de naștere - să nu mai vorbim de decizia de a se bucura singur, de a le aduce la lucru și de a le trata pe colegi sau de a le duce acasă și de a spune că acesta este un dar de la angajați.

Ce puteți oferi unui iubit? Cea mai bună surpriză va fi voi înșivă. Pasiune nocturnă, dans privat fermecător, doar petrecerea timpului împreună - nu este acesta cel mai bun salut pentru o persoană cu care, din păcate, nu vă puteți petrece tot timpul liber?

arrow