Alegerea Editorului

Moda pentru rochii 2011

Anonim

Știți că rochiile anului 2011 reprezintă un adevărat succes de 100% în orice situație în care este imposibil să nu arătați superb. Designerii au dezvoltat un costum special care va putea sublinia demnitatea figurii doamnelor încântătoare datorită lungimii, tăieturii, stilului, culorii și destinației rochiei.

În 2011, veți avea capul transformat în rochii cu inserții translucide, rochii scurte negre de diferite lungimi: de la un mini sfidător la un maxi ars, umerii goi, corsete, volane și pietre. Toate acestea sunt moda anului 2011. În detaliu vom acorda atenție clasificării rochiei.

Modă rochii de 2011 - modele, stiluri și culori

Cea mai modernă siluetă din acest an este o siluetă în formă de pară și alungită, o siluetă de clepsidră și o siluetă a. În ceea ce privește țesăturile, satinat, piele, mohair, lână și cașmir sunt foarte populare pentru toamna anului 2011; pentru vara anului 2011 - o reflecție lucioasă de țesături, sifon și mătase.

Desigur, negrul este un clasic veșnic, care nu a încetat niciodată să se bucure de succes. Cu toate acestea, nu uitați de culoarea gri, precum și de nuanțele sale arbitrare: cafea, ciocolată adâncă și nisip. Dinamica tonurilor pastelate este definită de accente luminoase: intercalate cu standard, albastru strălucitor, turcoaz, roșu și galben.

Rochii la modă din 2011 - croitorie geometric-arhitecturală

Stilul anului 2011 evidențiază umerii - ele sunt ușor ridicate, colierele sunt folosite de standuri, cu prezența unei manșe asimetrice și a unor forme, o formă complexă de drapetă. Rochiile pe un umăr sunt încă în căutare. Rochiile asimetrice (topuri, mâneci, manșete și fuste) sunt perfecte pentru orice formă.

Moda rochii de 2011, cu o înclinare retro

Stilul retro este din nou la modă. Corpurile strălucitoare, neobișnuite și la modă vorbesc de la sine. Singurul punct este alegerea de accesorii: o pălărie, curea, pantofi și o pungă, precum și o coafură elegantă. Sunt de acord, doar rochiile anilor '60 subliniază perfect figura, fusta pufoasă vă va oferi pompozitate și feminitate, iar silueta clepsidră va da cu siguranță eleganță.
Moda rochii de 2011 - la parada, astfel la parada

În acest an, designerii au pregătit rochii de seară neobișnuite, care, chiar și la prima vedere, nu vor permite să vă acorde o atenție deosebită. Purtați una dintre aceste opțiuni, veți simți cu siguranță o regină la propria dvs. minge. Puterea lor se află într-o anumită șocantă, sunt făcute din țesături neobișnuite. Aplicați paiete, pene și pietre. Astfel de rochii trebuie montate și montate. Mai aproape de frig, rochii ușoare cu pene sunt înlocuite de rochii de piele.

2011 este un an nou care oferă cele mai strălucitoare și mai viu tinute. Nu te vei plictisi și nu te vei ridica la coadă pentru rochii gri. Sunteți deja așteptat în magazinele varietății celor mai exclusive rochii care nu vă vor permite să arătați rău. Principalul lucru, nu uitați să vă luați pe omul vostru și să vă arătați în toată gloria lui. La urma urmei, echipamentul este, de asemenea, o modalitate ideală de a dovedi sufletului tău că poți fi diferit și toate acestea se datorează costumelor. Văzându-vă cel puțin odată rochia de apă din 2011, soțul sau băiatul dvs. va primi cu siguranță cea mai potrivită opțiune pentru dvs. Sunteți îndoieli? Luați și verificați-vă singur.

Nimic nu decorează o femeie ca niște haine noi și o coafură superbă. Dacă aveți de gând să cumpărați o rochie pentru petreceri seculare, cumpărați o astfel încât soțul dvs. să trăiască numai cu dorința de al rupe după sfârșitul serii. Asta înseamnă că o rochie de seară ar trebui să-ți conducă partenerul nebun. Aici se află puterea de designer a rochiei 2011. Ele sunt gândite la cel mai mic detaliu. Pentru femei, aceasta serveste ca o componenta integrala a rochiei. Doar prin acordarea atenției cuvenite garderolei dvs. puteți reuși.

arrow