Alegerea Editorului

Salopete de iarna Aldos: opinii, modele si caracteristici

Anonim

Desigur, în majoritatea cazurilor, mamele preferă să cumpere haine de iarnă importate pentru copiii lor. Dar, în ultima vreme, multe lucruri foarte bune cusute în Rusia au apărut în magazinele de vânzare. De exemplu, puteți lua haine de la compania internă "Aldous". Mulți părinți cred că acest producător produce de fapt lucruri de foarte înaltă calitate pentru copii. Iarnă Salopete Aldos, de exemplu, a câștigat recenzii excelente de la mamele de iarnă.

Istoria companiei

Compania Aldous și-a început activitatea la sfârșitul secolului trecut - în 1993, la St. Petersburg. Inițial, principala sa specializare a fost producția și vânzarea de materiale de izolație, țesături, precum și tot felul de accesorii. Această companie a început să furnizeze îmbrăcăminte pentru copii pe piață la numai 10 ani după deschidere - în 2003. Astăzi, acest producător vinde produse nu numai ale mărcii Aldous. În magazine puteți găsi haine pentru copii Oldos "Jiko", precum și "Yurmi". Această firmă produce lucruri concepute atât pentru copii foarte mici, cât și pentru adolescenți cu vârsta sub 14 ani.

Tipuri de salopete de iarna

Aldos a obținut un feedback bun de la consumatori, inclusiv pentru o gamă destul de largă de produse furnizate pe piață. Pentru 2017, compania produce trei linii principale de încălțăminte caldă pentru copii, inclusiv salopete:

  1. Oldos, cu o căptușeală caldă din țesătura frumoasă a membranei frumoase. Astfel de modele sunt foarte potrivite pentru mersul pe jos sau, de exemplu, evenimente de vacanță pe termen lung. Salopete din această serie sunt cea mai caldă opțiune, furnizată de Aldous pe piață.

  2. Oldos Active cu un strat rezistent la murdărie. Hainele acestui conducător sunt destinate jocurilor de pe stradă. Astfel de modele nu arata la fel de impresionante ca Oldos, si au mai putine optiuni. Dar, în același timp, ele sunt oarecum mai ieftine.

  3. Jicco By Oldos. În salopetele din această serie, opțiunile suplimentare sunt practic absente. De exemplu, astfel de modele nu au căptușeală detașabilă, nu există benzi de silicon în set etc. Recenzile despre hainele Aldous de pe această linie de pe Web sunt bune, în special datorită costului lor foarte scăzut.

La rândul său, fiecare linie de costume de iarna de la compania Aldos este reprezentată de mai multe modele diferite. De exemplu, părinții își pot aduce copilului o versiune Convolvulus Oldos pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani, un grafic "plin de culoare", "Jeremy" sau un "activ" întunecat, conceput special pentru băieți.

Comentarii foarte bune și salopete de iarnă "Aldos Active Jazz Band". Acest model cu strat rezistent la murdărie este destinat copiilor foarte mici. De asemenea, linia Oldos Active este reprezentată de interesante, în opinia mamei, variante de salopete, cum ar fi "Aldo", "North Island", "J".

În seria Jicco By Oldos, modele foarte bune, potrivit părinților, sunt "Zborul", "Rainbow" și "Rain". Acestea arată destul de atrăgătoare, calde la fel de bine ca hainele Aldos Active și sunt de fapt foarte ieftine.

Caracteristicile modelelor de iarnă

Bineînțeles, Aldous, ca orice alt producător, furnizează pe piață costume de protecție destinate să fie purtate în diferite momente ale anului. Desigur, cele mai calde modele de iarnă de la acest producător sunt cele mai populare cu părinții. Acestea sunt prezentate, după cum deja puteți ghici, în principal în prima linie - Oldos.

Aceste salopete constau din mai multe straturi:

  • material de bază impermeabil;

  • izolație;

  • fleece sau căptușeală din piele de oaie.

Cumpărați un copil pentru salopete Oldos pentru iarna este cel puțin pentru că vârful modelelor de iarnă ale acestui brand este de obicei fabricat din 100% poliester. Această țesătură este "respirabilă" și, printre altele, este suplimentată și cu acoperire cu teflon.

Izolația pentru fabricarea producătorului de îmbrăcăminte "Aldous" utilizează numai cea mai recentă generație. Acesta este, de obicei, Hollofan PRO sau Hollofan. În ceea ce privește calitățile lor de conservare a căldurii, ambele materiale sunt comparabile cu lebedele. Principalul avantaj al acestora asupra izolației naturale, conform consumatorilor, este posibilitatea spălărilor frecvente fără consecințe.

Avantajul căptușelilor din fibre utilizate de companie atunci când confecționează salopete de iarna este în primul rând structura lor elastică moale. Salopetele de la acest producător nu dau copilului nici un fel de disconfort.

Modelele cu căptușeală de blană sunt, de asemenea, destul de populare cu mamele. Astfel de salopete nu vor permite copilului să înghețe chiar și în cele mai grave înghețuri.

Recenzii de salopete "iarna Aldos"

Opinia despre modelele primelor linii de părinți Oldos sa dezvoltat, bineînțeles, foarte bună. Avantajele salopetelor din această serie, mamele includ de obicei ușurința de a purta, calități bune de conservare a căldurii și un aspect foarte frumos.

De exemplu, salopetele de transformare din această serie, concepute pentru copii foarte mici, sunt, de obicei, vândute complet cu cizme și mănuși. Acest lucru vă permite să îmbrăcați copilul cât mai călduros posibil și, în același timp, elegant și frumos. Există, de asemenea, recenzii bune pe web despre salopetele de iarnă ale acestui grup datorită prezenței a două fulgere. Datorită acestui design, astfel de modele sunt foarte ușor de pus pe copii mici. De asemenea, pentru avantajele salopetelor de pe linia Oldes, mulți părinți includ, de asemenea, prezența benzilor elastice pentru a se întinde pe capotă, papuci și mănuși.

Comparativ cu hainele altor serii ale companiei, plus modelele de iarnă de la acest producător, printre altele, este, în opinia mamei, desigur, prezența unei căptușeli din bumbac organic. Această adăugire face ca salopeta să fie și mai confortabilă pentru un copil.

Contra modelelor de iarnă

Dezavantajele anumitor modele de la Aldos din acest grup de părinți includ faptul că nu dezasamblați tamponul de blană. De asemenea, după cum a remarcat unele mame, salopetele de pe această linie, uneori, se umezesc și se topesc. Consumatorii modelelor din această serie includ, printre altele, faptul că au o deschidere pentru degetul mare în manșete.

Jeremy Winter Jumpsuits: opinia părinților

Acest model din seria de iarnă Aldos, foarte popular cu părinții, este remarcabil în primul rând pentru culorile sale luminoase. Dacă se dorește, consumatorii pot comanda salopetele Aldos, Jeremy pentru copii de iarnă (de la 3 luni la un an) alb sau albastru. Avantajele acestui model, pe lângă aspectul atractiv, părinții includ faptul că inițial poate fi folosit sub forma unui plic. Aceasta este, ca multe alte salopete "Aldous", este un transformator. Puteți folosi acest model pe copil la o temperatură exterioară de -35 o C.

Haine de primăvară

Desigur, în majoritatea cazurilor, părinții își cumpără salopetele de iarnă de la Aldous pentru copiii lor în perioada noiembrie-martie. Dar modelele demi-sezon de la acest producător sunt destul de populare. Aceste salopete sunt, de asemenea, perfecte pentru purtarea în timpul iernii. În plus, ele pot fi purtate pe copil în primăvară sau toamnă.

Mamele care doresc să cumpere doar un astfel de model de la Aldous pentru copilul lor trebuie să acorde atenție seriei Active. Sunt haine din această linie care sunt, de obicei, demi-sezon. De fapt, acesta este motivul pentru care compania o găsește folosind materiale care împiedică murdăria.

Acest producător furnizează toate salopetele demi-sezon, printre altele, cu fermoare, benzi adăpost-vânt, elemente reflectorizante de lumină și manșete strânse.

Opinia părinților cu privire la modelul "Jazz Band"

Pe lângă iarnă pură, revistele "Aldos Active" de la sezoane de la consumatori merită foarte bune. De exemplu, în acest grup, modelul Jazz Band este foarte popular cu mamele. Acest costum, conceput pentru copiii cu vârsta de 1-2 ani, este disponibil pe piață în trei culori simultan: roz, gri și marină.

Avantajele acestui model frumos, părinții, printre altele, includ prezența gumei sub manșete și sub marginea pantalonilor, precum și buzunarele cu fermoare. Unele mame se bucură, de asemenea, de silueta subțire a acestui model. Un alt avantaj fără îndoială al opțiunii "Jazz Band" este că vine cu o salopetă din lână moale de fleece. Această adăugare poate fi purtată chiar și acasă, în cazul în care încălzirea din timpul iernii nu este prea bună.

Aproape toate modelele de salopete Aldos din seria Active, precum și "Jazz Band", au obținut recenzii foarte bune de la părinții lor. Dar, pe piață, din păcate, uneori există și modele de această linie care au mici defecte. De exemplu, unele salopete Aldos demi-sezon pot rupe capetele capotei, lipsesc manșetele de pe maneci, pot fi pantaloni prea largi sau păsări foarte mici. Dar, în orice caz, calitatea îmbrăcămintei de pe această linie a fost destul de bună, judecând după recenzii. Poate fi purtat de mult timp și protejează copiii de modelele de iarnă aproape la fel de calde și mai calde. Majoritatea acestor salopete pot fi purtate la copii la temperaturi ambientale de până la -30 o C.

Jicco ieftine de Oldos

Modelele acestei linii diferă de cele de mai sus, în principal, doar de un număr limitat de opțiuni și de un aspect mai puțin atractiv. Ele salvează foarte bine copiii de frigul de iarnă. Joy Bai Aldos costume de iarna pentru copii sunt în picioare, recenzii despre care sunt bune pe Internet, în principal din cauza asta, sunt aproape de două ori mai ieftine decât modelele din cele două serii discutate mai sus. Dacă prețul pentru Oldos și Active este în intervalul de 4-5 mii de ruble, atunci părinții trebuie de obicei să plătească nu mai mult de 2-3 mii de ruble pentru Jiko. Modele proiectate din această serie, precum și demi-sezon, pentru utilizarea la temperaturi de până la -30 o C.

Recenzii de salopete de iarnă "Aldos" pentru fete "Pink Rain"

În linia lui Jicco By Oldos, acest model este unul dintre cele mai populare. Este destinat copiilor de la 9 luni. Mantourile bune de la mame, această salopetă merită în primul rând pentru o imprimare originală destul de drăguță, sub formă de inimi și iepuri. De asemenea, pentru avantajele părinților "Pink Rain" atribuiți abilitatea de a păstra căldura bine și prezența elasticului la talie pentru a se potrivi mai bine. Foarte bine, acest model, potrivit mamei, are proprietăți de respingere a murdăriei.

Recenzii bune pentru salopete de iarnă Seria "Aldos" de Jicco By Oldos de la părinți merită nu numai pentru costuri reduse și calitate excelentă de economisire a căldurii. Consumatorii unor astfel de modele, inclusiv "ploaia", includ și faptul că pot fi purtați de foarte mult timp.

Dezavantajul unor salopete din această linie este că mamele cred că nu au o glugă. De asemenea, cu transformatoarele din această serie, spre deosebire de Oldos mai scump, setul nu vinde cizme și mănuși. Aceste modele nu au un buzunar interior.

În loc de încheiere

Astfel, avantajele îmbrăcămintei pentru copii Oldos, inclusiv salopetele, sunt în primul rând atribuite părinților capacitatea de a păstra căldura, aspectul plăcut și ușurința de utilizare. De asemenea, avantajul acestui producător, consumatorii consideră, desigur, o gamă largă de produse care le sunt livrate pe piață. Potrivit unor mame, în ceea ce privește calitățile de păstrare a căldurii, salopetele Aldous depășesc adesea îmbrăcăminte de iarnă și mai scumpe din partea companiilor străine.

În orice caz, cele mai multe mame cumpără modele Oldos, desigur, recomandă. Revizuirea acestor salopete de la consumatori merită cu adevărat foarte bune. După cumpărarea unor haine frumoase, calde și de încredere pentru un copil, în viitor va fi posibil să nu vă faceți griji cu privire la sănătatea sa în timpul iernii.

arrow