Alegerea Editorului

Cum de a alege cizme pentru copii?

Anonim

Principalele sarcini care trebuie îndeplinite de pantofii pentru copii de iarnă sunt să mențină picioarele calde, în nici un caz să nu se ude. De asemenea, trebuie să fie confortabil și confecționat din materiale naturale, atât în ​​interior cât și în exterior. Dacă copilul este încă mic, este destul de dificil să se determine dimensiunea piciorului datorită faptului că crește foarte repede, iar o pereche de pantofi înlocuiește în mod constant cealaltă. Uneori părinții pur și simplu nu știu ce mărime de pantofi are nevoie copilul lor în acest moment. Prin urmare, merită să ne uităm la astfel de pantofi ca cizme înalte pentru copii. Poate că ar trebui chiar să fie cusute individual.

Cum de a alege cizme de blană de înaltă pentru copii naturale?

Încălțămintea mare este cea mai caldă pantofi de iarnă. În plus, acest tip de încălțăminte este respectat în Siberia și în nord, unde înghețurile sunt puternice. Cizmele de înaltă calitate din blană sunt întotdeauna cusute doar din materii prime naturale - atât interioare cât și exterioare. Practic, în interiorul untik ar trebui să fie tăiate cu pâslă, și în afara piei de blană de cerb, în ​​conformitate cu tradiția stabilită. Acest tip de pantof arata destul de ciudat, dar foarte frumos si neobisnuit. Boots unic este, de asemenea, realizat din materiale naturale. Sunt cusute manual. Prin urmare, pentru a nu deranja alegerea dimensiunii, puteți să comandați cizme de blană de înaltă calitate pe piciorul copilului. Șablonul de croitorie face măsurători pe întreg piciorul și coase exact opțiunea care a căzut atât la părinți, cât și la copil.

În pantofi, cum ar fi cizmele, copilul va putea să sară și să alerge în zăpadă, în timp ce picioarele vor rămâne întotdeauna uscate și nu vor îngheța. Încălțămintea nu se desface, deoarece este cusută aproape prin.

Cizmele pentru fete pentru copii, de regulă, sunt împodobite cu margele sau margele, broderia este originală și foarte frumoasă. Pot fi colorate sau modele monocromatice. În plus, cizmele pentru fete pentru copii sunt de obicei mai sofisticate. O căptușeală luminată poate fi văzută în interiorul pantofului.

Cizmele pentru băieți pentru copii sunt de obicei împodobite cu un ornament mai strict de albastru sau orice altă culoare, dacă se dorește. Desenul, de obicei, arată în mod tradițional, așa cum este obișnuit printre popoarele din nord.

Ce ar trebui să caut atunci când aleg cizme?

În primul rând, trebuie să acordați atenție blănii produsului în afara și nu doar designului. Adică, cizmele acestor copii sunt realizate numai de la elan sau cerbul camus, precum și de căprioară roșie. Foarte simplu, poți să te poticci pe un fals, care poate fi făcut din pielea unei vacă sau a unui cal. Prețul acestor modele va fi mult mai mic, dar va fi rece în timpul iernii. Și cizmele reale de blană nu pot fi ieftine, deoarece trei piei de animale pot fi asimilate unei perechi la un cost.

În al doilea rând, trebuie să acordați atenție manopera. Este foarte greu de verificat, deci trebuie să achiziționați cizme de blană de înaltă calitate de la un producător mai mare, conform recomandărilor multor experți. Deși există unele croitorești care coasă mai bine decât mașinile în producție, ca să spunem așa, conștiincios. Dar ei trebuie să caute. Deci, dacă dressingul este bun, atunci unts va fi durabil. Prin urmare, producătorul este mai bine să caute recenzii de la prieteni.

În al treilea rând, trebuie să te uiți la talpa cizmelor de blană. Dacă aveți cizme înalte pentru băieți sau fete de bună calitate, atunci în interiorul lor puteți vedea două tălpi interioare de pâslă groasă. Unul dintre ele nu poate fi observat, dar cel de-al doilea poate fi văzut cu siguranță. Aceasta înseamnă că talpa este formată din trei straturi: două tălpi interioare, aproximativ 8 mm fiecare, iar talpa, care poate fi văzută din exterior, pe exteriorul unității. Aceeași talpă este acoperită cu un alt strat, mulți bine-cunoscuți - un strat de prevenire. Acest lucru este realizat în scopuri estetice, astfel încât nu pot fi văzute fire. Și, de asemenea, o astfel de acoperire nu va permite să alunece peste zăpada care a fost laminată sau înghețată și va păstra talpa intactă.

Căptușeală interioară

De asemenea, ar trebui să acordați o atenție deosebită căptușelii interioare, și anume, modul în care este cusută. Desigur, blana de oaie poate fi cusută în schimb, dar acest lucru nu este necesar. Acest lucru poate fi numit o risipă de bani, pentru că chiar și fără acele cizme, ei înșiși sunt foarte calzi. Mai mult decât atât, aceasta nu este o decizie tradițională, iar pielea de oaie devine subțire în timp, iar cizmele purtate vor fi inconfortabile, deoarece va exista un gol între coș și coș, unde zăpada poate adormi sau vântul poate sufla. Deci, dacă în interiorul încă mai există o căptușeală, atunci ar trebui să fie fabricată din țesătură subțire, care este concepută special pentru căptușeala îmbrăcăminții și încălțămintei exterioare.

ciorap

De asemenea, în cazul în care compania declară că șoseaua zilnică nu este recomandată și nu ar trebui purtată la temperaturi sub 25 de grade, atunci producătorul nu este sigur de calitatea încălțămintei. Până la urmă, cizmele acestor copii au venit la noi din regiunile nordice și acolo, după cum știți, există înghețuri foarte dure care ating 50 de grade cu semnul minus.

Desigur, cizmele de înaltă calitate trebuie să fie uscate în fiecare zi, astfel încât să fie cât mai uscate în interior. Le puteți pune în apropierea bateriei, dacă există un cuptor în casă, apoi pe el sau puteți pune ziarul în interiorul unta. Absortează perfect toată umiditatea excesivă.

Cum se păstrează cizmele?

Pentru a vă face mai întâi de toate, trebuie să aveți grijă, dacă sunteți udați. Și în sezonul cald, când nu trebuie să fie purtate, trebuie să fie umplută cu un ziar pentru a-și păstra forma. Apoi, ar trebui să fie puse într-o pungă de țesătură din bumbac sau într-o cutie de carton, și mai bine în ambele. Apoi, trebuie să pliați cutia într-un loc uscat, de exemplu, într-un dulap, fără a uita să puneți un bețiv, o pilula sau o pulbere de molii, sau doar să-l pulverizați.

Dacă tratați pantofii cu dragoste și căldură, atunci ea va răspunde la fel și va servi mult timp, cu credință și cu adevărat.

concluzie

Acum știi cum să alegi cizmele pentru copii. Moscova este orașul în care există numeroase magazine de pantofi. Prin urmare, problemele cu căutarea de cizme pentru copii nu vor. În general, cumpărarea unui copil fără vârsta de iarnă va fi o soluție excelentă, va salva copilul de la răceli și, după cum știți, astfel de boli sunt adesea asociate cu hipotermia picioarelor! Prin urmare, ar trebui să aveți grijă în primul rând de sănătate și să cumpărați aceste pantofi minunați.

arrow