Alegerea Editorului

Alegerea unde să cumpărați o jachetă în jos în Ekaterinburg

Anonim

Este suficient să obțineți o haina în jos pentru o iarnă, pe măsură ce deveniți un susținător al acestui tip de îmbrăcăminte. Pentru ruși, acești salvatori calzi din vremea friguroasă, rece, s-au îndrăgostit de ușurință și calități excelente de izolare termică.

Jachetele pentru o lungă perioadă de timp au devenit un atribut necesar pentru sezonul rece de iarnă. Dar dintr-un anumit motiv, unii oameni cred că este aproape imposibil să cumperi astăzi un sacou bun, de înaltă calitate. De fapt, această sarcină este destul de fezabilă. De exemplu, luați în considerație unul dintre orașele rusești și încercați să aflați unde să cumpărați o jachetă jos în Ekaterinburg.

Magazinul "Snowman"

Rețeaua de magazine "Snowman" a intrat confident în multe orașe mari ale țării. Ekaterinburg nu a fost o excepție. Astăzi, magazinul "Snowman", situat pe stradă. Malysheva, în vârstă de 84 de ani, și-a deschis ușile pentru a le mulțumi vizitatorilor cu o nouă colecție. Aici puteți alege dintr-o gamă largă de jachete în jos pentru orice grup de vârstă. Iar pentru preț puteți găsi cu ușurință aici o opțiune acceptabilă. Printre modelele noii colecții se numără specimene cu umplutură naturală realizate în jos și există, de asemenea, jachete minunate, cu umplutură artificială, realizată din holofiber și fibră de sârmă. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele alergice la pene și la pene.

Judecând după recenziile clienților, magazinul are o selecție largă de articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii. Există, de asemenea, modele pentru oameni mari. În mod deosebit mulțumit cu cumpărători la prețuri accesibile, la prețuri rezonabile, începând de la 3, 5 mii de ruble. și mai sus. În plus, oamenii au remarcat faptul că, chiar și cu subtilitatea și eleganța unor modele, cu toate acestea, ele oferă perfect și păstrează căldura necesară în timpul frigului.

"Laponia" - un alt magazin mare de jachete de jos în Ekaterinburg

Magazinul "Laponia" se aplică și rețelelor rusești. Colecțiile de iarna-primăvară ale jachetelor sunt mulțumite de o varietate de stiluri și de prezența unei game largi de dimensiuni. Aici veți găsi haine atât din material textil, cât și din piele cu căptușeală la prețuri destul de accesibile pentru omul obișnuit de pe stradă. Cumpărătorii au marcat un serviciu bun, vânzătorii vor fi bucuroși să vă informeze cu privire la modul de îngrijire a modelului achiziționat și să răspundă la întrebările care apar în timpul interviului. În plus, magazinul oferă servicii de reparații și leagă orice îmbrăcăminte exterioară. În opinia cumpărătorilor recunoscători, produsele chiar au depășit așteptările lor. Căldura și frumusețea hainei sunt remarcate în special. În Ekaterinburg, rețeaua "Laponia" are trei birouri, acestea fiind magazine pe stradă. Shchorsa, 103, pe stradă. Sverdlov, 56 și pe stradă. 8 martie, 46.

Continuăm căutarea: unde în Ekaterinburg să cumperăm o jachetă jos

În Ekaterinburg, există un număr imens de magazine care au modele frumoase de jachete în jos. De exemplu, cât mai multe 2 magazine sunt situate aproape una de cealaltă de-a lungul bulevardelor Cosmonauts Ave., 43a și 58 Cosmonauts Ave., ele sunt întotdeauna gata să-i mulțumească pe vizitatori cu o selecție bogată de modele. Și asigurați-vă că vizitați centrul comercial "Megapolis" și magazinul de pe stradă. Victory, 65. Interesat de jachetele bărbaților în jos? Ekaterinburg vă invită la magazinul de pe stradă. Griboedova, 16. Vei fi multumit de gama.

Vizitați cel mai apropiat magazin de jachete din Ekaterinburg. Vino, alege, încearcă. La urma urmei, chiar și cea mai severă iarnă nu este un motiv pentru a refuza haine frumoase, elegante. Femeile în jos în Jekaterinburg vor fi oferite la foarte aproape de ul. Griboedov, 18. În magazinul din Ekaterinburg pe stradă. Ilyich, în vârstă de 59 de ani, puteți alege pentru dvs. un model cu umplutură pentru 80% din gâscă în jos, unde restul de 20% va fi o pene. Și aceasta este o combinație foarte bună de preț și calitate.

În plus, nu uitați să vizitați magazinele de pe stradă. Belinsky, 222, pe stradă. Lilac Boulevard, pe Komsomolskaya, 1 și Lunacharsky, 60. Desigur, există mai multe magazine, dar chiar și cele deja enumerate mai sus rezolvă cu ușurință problema de căutare, unde în Ekaterinburg să cumpere un sacou jos.

Alegeți magazinul - alegeți un model

Da, există o mulțime de modele căptușite, așa că mai întâi trebuie să decideți ce fel de blană cu căptușeală pe care doriți să o cumpărați. Pentru tinerii activi și mobili, jachetele scurte sunt perfecte. Sunt ușoare, nu constrânge mișcările și sunt foarte atractive în design și în culori. Persoanele în vârstă aleg modelele alungite modelate pe tipul de blană. Există jachete stricte și impunătoare, ca și cum ar fi fost create pentru managerii de top. Și sunt acelea în care întregul pariu este făcut pe eleganță, acestea sunt produse uimitoare din piele naturală, cu guler de blană și manșete luxuriante. Deci, acum știi unde să cumperi un sacou jos în Ekaterinburg, vino, trebuie doar să decizi asupra stilului.

arrow