Alegerea Editorului

Îmbrăcăminte Kira Plastinina. Elegant și tineresc!

Anonim

Cine este Kira Plastinina?

Mai recent, în urmă cu trei ani la Moscova, a apărut un nou magazin sub numele de îmbrăcăminte kira plastinina, care a introdus o nouă linie de modele fundamentale, care, după cum arată creatorii, vizează, în special, fete tinere (15-25 ani). Designerul acestei linii a fost fiica unui mare om de afaceri rus Serghei Plastinin - Kira Plastinin, care, la deschiderea primului butic, avea doar 14 ani.

Succesul și popularitatea mărcii sale s-au dezvoltat pur și simplu cu viteză cosmică: până în 2011, numărul de magazine Cyrus Plastinin a crescut la 120 de magazine, inclusiv magazine din afara Rusiei (Anglia, SUA etc.).

Nu poți să-ți dai seama aici: fie Kira este cu adevărat talentată, și a reușit să-i aducă la viață toate ideile ei strălucite, sau, la urma urmei, tatăl ei a contribuit la succesul amețit al fiicei sale, dar rămâne în realitate.

Astăzi, îmbrăcămintea lui Cyrus Plastinin devine din ce în ce mai populară în rândul tinerilor.

Aspectul pe piața internațională.

Debutul colecției, realizat de Kira Plastinina, a venit în septembrie 2008, când un tânăr designer de modă a prezentat instanței internaționale o nouă gamă de modele pentru primăvara-vara anului 2009, la Săptămâna Modei din Milano.

Îmbrăcăminte Kira Plastinina diferite stil mixt, care include glamour, glam-rock, casual și alte stiluri. Amploarea multiplă și combinația diferitelor texturi de țesături îi conferă rochiilor ușoare și, uneori, insolență rebelă.

Din moment ce Kira însăși se află încă în adolescență, se pare că nu există probleme cu amestecarea stilurilor, care este cu adevărat la modă în rândul tinerilor. Acesta este motivul pentru care toate modelele arată destul de organic și fără sarcini inutile.

Același designer tânăr spune că vine cu modelele sale bazate pe preferințele ei în îmbrăcăminte și practic, întregul ei garderobă este alcătuit din hainele ei.

Trebuie să presupunem că fetele de vârsta ei sunt, de asemenea, încântate de noul brand de tineret, deoarece recenzii despre hainele lui Kira Plastinin, calitatea hainei și politica prețurilor, sunt potrivite pentru consumator, pentru care, de fapt, aceste haine sunt proiectate (adolescente).

Despre calitate.

Apropo, este necesar să spunem despre calitate. Imbracamintea lui Cyrus Plastinin se dezvoltă la Moscova, unde se află compania KP Style, al cărui CEO este Serghei Plastinin, cel mai mare acționar al Wimm-Bill-Dann și tatăl lui Kira în combinație (așa sa întâmplat!).

De asemenea, organizează și conduce afacerea fiicei sale, în timp ce Kira însuși participă doar la partea creativă a proiectului și este designerul șef al mărcii Kira Plastinina.

Cu toate acestea, biroul reprezentativ al acestei companii, inclusiv producția principală, este situat în China, unde se află fabricile KP Style.

Toate colectiile, precum și informații despre locația magazinelor Cyrus Plastinin pot fi găsite pe site-ul oficial al mărcii.

În prezent, colecțiile sunt actualizate în mod constant și sunt planificate să se extindă în mai multe țări europene.

Se ridică o întrebare sistematică cu privire la modul în care stilul de haine se va schimba în viitor, deoarece tânărul designer de modă crește și, prin urmare, acest lucru se va reflecta în viitorul apropiat în ideile creative care vor apărea în noile linii de îmbrăcăminte.

Dar, oricum, astăzi, marca Cyrus Plastinin se dezvoltă în plină furtună și, aparent, justifică investiția în dezvoltarea acestei afaceri. Și acest lucru nu este nici mai mult, nici mai puțin de 70 milioane USD. potrivit datelor publicate în mass-media.

Deci, dacă ea însăși a participat personal la o campanie de publicitate pentru hainele lui Cyrus Plastinin (nu voi da figuri pe care presa le publică pentru că vine la Moscova), atunci ce putem spune despre noi "muritori".

Dar, în orice caz, cumpărați sau nu cumpărați, purtați sau nu purtați ... depinde de dumneavoastră.

arrow