Alegerea Editorului

Pantaloni scurți de moda pentru femei: confortabil și sexy

Anonim

Modelele femei scurte 2011 uimi cu varietatea lor de stiluri și culori. Ele sunt populare de la an la an, iar acest lucru nu este surprinzător, deoarece acestea sunt cel mai bun mod de a accentua cifra, frumusețea picioarelor și bronzul. În acest an, designerii au pregătit pantaloni scurți pentru toate fetele, chiar și fetele tinere cu curvă vor putea purta pantaloni scurți în 2011. Designerii recomandă purtarea lor nu numai în timpul verii, dar și în primăvară și toamnă. Datorită combinației stilului și confortului, pantalonii scurți stau ferm în pozițiile lor și reprezintă un element esențial al dulapului de vară și toamnă al fiecărei femei.

În talie înaltă modă

În 2011, modelele cu talie mare sunt foarte populare. Purtarea lor merită doar fete subțiri, pentru că în astfel de pantaloni scurți sunt vizibile toate defectele corpului tău. Pentru fete cu șolduri perfecte, pantaloni scurți cu un înalt lămâie vor arăta grozav. Fetele cu șolduri imperfecte sunt cele mai potrivite pentru modele lungi până la genunchi, care sunt relevante și în acest an.

Șorturi scurte? Alege culoarea albă

Anul trecut a adus pantaloni scurți de modă cu pantaloni scurți, în acest an rămân la modă, dar într-o cantitate mult mai mică. Pantaloni scurți pentru femei pentru femei pot fi monofonice și cu amprente florale și animale.

Pentru vara, modelele de culoare albă și nuanțele sale vor deveni o opțiune excelentă, ele nu sunt doar elegante și frumoase, ci și elegante. În combinație cu bluze și jachete de culori strălucitoare, pantalonii alb și cremă se vor arăta la modă și relevanți.

În plus față de pantaloni scurți albe, pantaloni scurți din țesături luminoase, colorate și ușoare vor fi relevanți în 2011. Culori moderne: galben, portocaliu, albastru, verde, nuanțe și multe alte culori strălucitoare. Este cel mai bine să adăugați astfel de pantaloni scurți cu bluze transparente din aceleași nuanțe.

Pantaloni din piele - trend 2011

Pentru acest sezon, pantaloni scurți din piele pentru femei vor deveni caracteristice, cărora cămășile albe în stil clasic și jachetele de piele se vor potrivi perfect. Apropo, aceste pantaloni scurți vor arăta foarte elegant la o petrecere. De asemenea, pentru o petrecere sau o cină festivă, designerii au oferit pantaloni scurți din țesături elegante, de exemplu, satin. Lungimea poate fi orice culoare: metal sau aur, accesorii si elemente decorative vor arata elegante. La modă sunt sexualitatea, strălucirea, sinceritatea.

Denimul este întotdeauna relevant

Nu țineți seama de pantaloni scurți pentru femei din denim - elegant și foarte confortabil pentru uz casual. Astfel de modele vor fi perfect combinate cu jachete, jachete și cardigane și vor sublinia dragostea ta pentru stilul casual. Nu uitați că acestea ar trebui să fie mai scurte decât îmbrăcămintea exterioară. În pantaloni scurți de modă denim cu margini rupte, scuffs, neuniform în ton.

Pantaloni scurți pentru fete originale

Iubitorii extravaganți pentru a-și arăta individualitatea peste tot și în totul vor fi fericiți, alegând pantalonii originali din 2011 pentru bărbați și bărbați. O astfel de tinuta va va face cu siguranta o stea in orice companie si alegeti un model de culoare luminos - rosu sau galben, nu veti ramane fara atentie.

Shorts decor și accesorii 2011

Modele foarte relevante cu decupări, curele, buzunare de patch-uri. Într-o pereche de ele puteți ridica bluze scurte și cămăși, vârfuri strânse. Curelele vor adăuga varietate la pantaloni scurți. Alegerea centurii depinde de starea ta de spirit în momentul de față: o centură largă vă va face o jachetă americană de cowboy, o cusătură îngustă vă va oferi eleganța imaginii și o curea legată într-un arc vă va transforma într-o tânără romantică.

Nu numai pentru o plimbare, dar și pentru muncă

Designerii oferă să poarte pantaloni scurți în acest an, nu numai la plimbări sau petreceri, dar și la birou. Modele la modă pentru birou ar trebui să fie culori neutre, de exemplu, alb, gri, negru, puteți chiar mazăre. Pentru a completa aceste șorturi este cel mai bine cu o cămașă rochie albă - este la modă și elegant.

arrow