Alegerea Editorului

Hipster - stil. Tineretul subcultură. modă

Anonim

Hipster - stil de îmbrăcăminte al oamenilor care reprezintă aceeași subcultură. Baza filosofiei lor este libertatea, atât cea internă, cât și cea externă, precum și un mod de viață neconsumator și lucruri necomerciale.

Hipsterii din Rusia și din întreaga planetă se străduiesc să fie departe de societate, care, în opinia lor, încearcă să subordoneze toți oamenii la standardele lor. Înconjurarea este evaluată prin prezența unui aspect deosebit, care este baza subculturii.

Atribute de stil

Având unele lucruri ridică o persoană la rangul de reprezentant al acestei subcultură. Stilul Hipster se caracterizează prin prezența unor astfel de atribute, cum ar fi, de exemplu, gadgeturile moderne de marcă Apple, notebook-urile Moleskine (notebook-uri cu o copertă falsă pe o bandă elastică, unde un reprezentant al subculturii înregistrează rezultatele activității sale creative) și camerele de luat vederi.

Hipsters sunt populare cu lomografe, adică aparate de film plastic, în care sunt șaisprezece cadre. Modelele cu oglindă sunt, de asemenea, permise, la care sunt de dorit suplimente sub formă de bliț și mai multe lentile.

Lomografia este considerată o parte integrantă a subculturii. Particularitatea imaginilor este că fotograful încearcă să fixeze momentul vieții, fără a acorda atenție la deficiențele tehnice ale imaginii rezultate, de exemplu, la vagă, lipsa unghiului corect, iluminarea și așa mai departe. Principalul lucru în fotografie este acela de a transmite momentul. Una dintre cele zece reguli ale lomografiei este: "Uitați de reguli!"

Internetul este principala platformă pentru schimbul cultural. Hipster are deseori multe conturi în rețelele sociale, dar preferă internațional, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram. Deseori rulează un blog de modă.

Hipster, al cărui stil este un fel de protest, preferă să colecteze părul într-o coadă sau bun. Este posibilă și o tunsoare clasică, întotdeauna cu un bang lung. Coafura Hipster are de multe ori o culoare strălucitoare. Îi place să-și vopsească părul roz, albastru sau verde.

Reprezentanții acestei subcultură promovează, în majoritatea cazurilor, alimentația organică și vegetarianismul. Fetele și băieții de la Hipster găsesc androgyny frumoasă subțire și încearcă să rămână în stilul unisex. Cultul reprezentanților acestei subcultură este Londra.

Hipster, stilul de îmbrăcăminte al cărui bază este subcultura tinerilor, acordă o mare importanță combinării lucrurilor democratice și a îmbrăcămintei de marcă. Detalii de costume de casă și de casă sunt binevenite. O coafură de hipster, ca și hainele sale, se caracterizează prin neglijență deliberată.

Care sunt caracteristicile acestui stil?

Hipster, moda pentru care este importantă și pentru reprezentanții altor subculturi, preferă următoarele articole de îmbrăcăminte: pulovere cu imprimare, adidași, blugi subțiri, cămăși cu cămașă, ochelari groși și accesorii.

Jachetă tipărită

Hipsters, al cărui stil implică prezența jachetelor, tricourilor și tricourilor cu diverse inscripții în orice limbă, imagini de animale, Londra, arcuri hipster, camere, snomografe și un notebook "Moleskine", preferă de obicei printuri cu o pretenție la unicitate.

adidași

Cel mai important atribut al îmbrăcămintei hipster este, fără îndoială, adidații. Ele trebuie să aibă o culoare strălucitoare, cum ar fi portocaliu, verde, galben și altele. În plus față de pantofi, reprezentanții acestei subculturi poartă loafers, derby, oxfords, pantofi de tenis, mocasini, traverse, topsiders, brogues și deșerturi. Fetele Hipster preferă adesea pantofii pe platformă sau pantofii cu toc înalt.

Drăguț blugi

Așa numitele pantaloni strâmți de fixare. Ele sunt predominant realizate din denim.

Verifică cămașa

Marea majoritate a șoferilor din garderoba lor au cel puțin o cămașă pentru bărbați într-o cușcă, pe care o poartă împreună cu blugi sau legături subțiri. Până în prezent, un element similar de ceapă este considerat oarecum depășit.

Pahare de hipster

Ochelarii trebuie să aibă un cadru gros. Ochelarii de oglindă care protejează ochii de soare sau cu ochelari transparenți care nu au dioptrii reprezintă un element extrem de important al acestui stil.

accesorii

Accesorii caracteristice acestei subculturi sunt bandajele și bandanele strălucitoare, precum și jambierele colorate, ciorapi, brățări din plastic, cercei cu manșetă, eșarfe volumetrice, lanțuri masive și bijuteriile sub formă de dulciuri diferite.

Hipsters alege de regulă saci-pungi cu amprente de muzicieni de cult sau personaje de desene animate. Bag reprezentativ pentru această subcultură poate fi de epocă.

Adesea, șoferii poartă pălării, cum ar fi fedoras, brimmed, plin, trilby, bowlers, homburi și altele.

Cum să devii un reprezentant al acestei subcultură?

  1. Purtați articole de epocă. Magazinele de vinuri sunt iubite în special de hipsters. Baza acestui stil sunt jachetele-rochii, rochii de epocă, pantofi masivi, cămăși de flanelă, tăiat gratuit cu butoane.
  2. Cumpărați blugi subțiri, de preferință negri.
  3. Purtați tricouri cu o imprimare. Persoanele cu stil hipster preferă să-și demonstreze ironia. Adesea poartă tricouri și tricouri care ilustrează lucrurile din cultura pop din anii 80 -90 din secolul trecut.
  4. Cumpărați o mulțime de curele mari și strălucitoare.
  5. Purtați adidași.
  6. Tinerii pot purta o barbă sau o mustață. În stilul de hipster tunsori relevante stivuite, breton breton lung și neglijență.

Stil tipic hipster

Fetele, reprezentante ale acestei subculturi, pot purta o cămașă de imprimare, o pălărie de bowler, o fustă trapez, un pandantiv cu un pandantiv mare, pantofi de gimnastică și o brățară masivă de studiu. Mergând la o petrecere, o fată de hipster va alege pantaloni scurți de denim cu margini rupte, un tijă asimetrică pentru tivou, tricouri clasice și un ambreiaj leopard. Pentru o plimbare, ar prefera un jachetă tăiată, o fustă de mijloc, ceasuri de epocă, ochelari de soare rotunzi, o eșarfă, un rucsac sau o geantă de sac și cizme pe o platformă mare. Reprezentantul acestei subcultură a tineretului va prefera cel mai probabil să poarte un top cu imprimantă, pantaloni din piele, o cămașă plată, brogi și un pandantiv masiv de gât la concert.

Tipul de hipster va purta un tricou de imprimare, blugi luminoase, o haină, adidași, un ceas masiv și o pălărie trilby. La petrecere, va alege un tricou colorat, o eșarfă luminată și voluminoasă, o vestă de blugi, ochelari cu bordură albă, blugi subțiri, adidași și o centură. Un reprezentant al acestei subculturi va prefera să poarte un cardigan luminos, adidași colorați, un tricou tipărit, blugi subțiri și o geantă mare pentru o plimbare. Pentru concert, tipul hipsterului va alege o cămașă neagră, pantaloni scurți albi cu o centură neagră, o cardigană neagră și o loafers.

arrow