Alegerea Editorului

Kombidressy, corp. Cum sa arate natural si sexy cu ajutorul lor

Anonim

Combidress - corp, dar fără mâneci. Acestea includ chilotei, talpa superioară și sutien. Dacă acest cuvânt este tradus din limba engleză, obțineți o "combinație de haine", un nume foarte vorbitor.

Soiuri de corp pentru femei

Din exterior, pieptenele arata ca un costum de baie solid inchis, singura diferenta fiind in catarama prezentata mai jos. Există o altă opțiune care se termină pe șolduri, la care puteți atașa ciorapi cu ajutorul unor dispozitive speciale de fixare. Acest corp feminin poate înlocui cu ușurință un set clasic de lenjerie de corp, deși poți purta un sutien în plus. Este foarte strâns pentru corp, realizat din țesături subțiri, uneori folosind tehnologia de coasere fără sudură. Creează formele ideale ale corpului feminin, rămânând imperceptibile chiar și sub cea mai ușoară chiffon sau tricot moale.

Ce sa poarte cu pieptene, corp

Inițial, designerii, creând această bucată de îmbrăcăminte, au plasat-o ca lenjerie. Bold tendințele moda moderne vă permit să poarte un corp de sex feminin, nu numai sub îmbrăcăminte, dar, de asemenea, în loc de ea, dar numai dacă nu există ruches pe ea, arcuri indică scopul original. El corectează perfect, strânge figura, fără a avea, spre deosebire de corsete, oase dure, ca urmare a căruia rămâne un asistent feminin inconștient. Datorită efectului de slăbire, talia devine subțire, stomacul este plat, fesele sunt strânse, iar pieptul este luxos și înălțat. Kombidress, corp perfect combinat cu pantaloni și haine strânse.

Corrective Combidress

Fotografiile de pe paginile revistelor lucioase sunt pline de fete cu cifre precise. Dar cum să obținem acest rezultat? Sunt doar luni lungi de antrenamente anevoioase și diete și dacă rezultatul este necesar imediat? Există o cale de ieșire. Corpul corector este o soluție ideală pentru fetele și femeile care iubesc hainele strânse, dar sunt stânjenite de ridurile lor pe abdomen și "urechi" de pe coapsele exterioare. Diferența sa principală față de corpul obișnuit este că nu se termină la nivelul șoldurilor, dar curge ușor în pantalonii cu fixare strânsă. Zonele speciale de densitate mare sunt prezente în corpul corector.

Fotografia arată clar diferența dintre modul în care o femeie stă pe o rochie - într-o coafură și fără ea. Deoarece are o singură tăiere fără cusături vizibile, cifra nu este tăiată nicăieri și se pare că nu există nimic sub rochie.

Beneficiile purtării corpului

Corpul corector, corpul nu numai că ascunde defectele figurii, dar contribuie și la îmbunătățirea acestuia prin scăderea în greutate. În zona abdomenului din corp există o inserție turmalină compactă care susține mușchii abdominali într-un ton, accelerând procesele metabolice naturale. O țesătură specială a firelor sub formă de faguri de miere contribuie la masajul pielii, la ruperea sângelui și la arderea grăsimilor. Frumusetile Lush trebuie doar sa poarte o astfel de coafura. Fotografiile doamnelor cu forme în astfel de lenjerie face mai mult decât o dată pentru a vedea acest lucru.

Cum să purtați o coafură

Multe fete au adesea întrebări legate de purtarea corectă a lenjeriei. Este meritat pentru el să chiloți chilot, sutien, chilot pentru a purta pe partea de sus sau nu. Există răspunsuri și sunt destul de evidente.

Chiloți ar trebui să fie purtat pe partea de sus a corpului, este mai bine să cumpere un model fără cusur fără cusur. În vreme rece, puteți purta și ciorapi strânși peste vârf. Și în sezonul cald, ciorapi de absolut orice stiluri care vă place sunt perfecte. Nu trebuie să vă faceți griji că se vor târăsc, iar ciorapii strângeți talia. Toate aceste nuanțe sunt gândite și luate în considerare de dezvoltatori, astfel încât nu există nici un motiv să vă faceți griji. Vrei sa te uiti sexy, purta un corp. Fotografii de la petrecere, pe care le veți vizita într-o astfel de rochie, vă vor surprinde plăcut și veți face colegii dvs. de sex masculin să arate puțin diferit în direcția voastră.

Cum să alegeți modelul și mărimea

Pentru a achiziționa o combinație potrivită, trebuie să vă bazați pe mărimea sutienului. Creșterea nu contează, deoarece este reglată de o curea și curele pe trei rânduri, pe lângă aceasta, este fabricată din țesături foarte elastice. Un sutien care vine într-un singur set de corpuri poate fi de diferite forme: push-up, fără curele de umăr sau cu o decupare ca un balcon. Alegerea unui stil de combustibil trebuie să țineți cont în primul rând de scopurile achiziționate. Dacă pentru uzul de zi cu zi ca o lenjerie de corp, este mai bine să alegeți un model cu cupe tare. Și dacă aveți o noapte pasională și corpul este prezent ca varianta de îmbrăcăminte sexuală, atunci se va potrivi pentru aceste scopuri o dantelă, set translucidă fără coaste rigide și pietre. Adăugându-l cu ciorapi, mănuși, orice fată va deveni amanta nopții, în timpul căreia vor juca numai prin regulile ei.

Există, de asemenea, o reducere sportivă a pieptenilor. Seamănă cu un tricou sport sau cu tricou foarte confecționat din țesături foarte elastice.

arrow