Alegerea Editorului

Pantofi cu pietre: pentru cele mai îndrăznețe modele de modă

Anonim

A fi elegant nu mai este la modă, ci datoria fiecărei femei moderne. Ei bine, pentru a fi exact așa, ar trebui să obțineți cel puțin o scurtă perspectivă asupra tendințelor modei, să urmăriți ce este la vârful popularității și ce ar fi bine să amânați până la vremuri mai bune. Încălțămintea a fost întotdeauna o adăugare importantă a imaginii, deci alegerea ei ar trebui abordată cu mare precauție.

Nu cu mult timp în urmă, pantofii cu pietre au intrat în vogă: luminos, elegant, provocator și parțial drăguț. La început au fost apreciate de vedetele de la Hollywood și apoi de celelalte femei la modă. Ele au devenit un fel de standard de unicitate, glamour și stil special, pe care numai femeile cele mai curajoase ale modei le pot permite. Apropo, chiar și pantofii pentru fete au început să fie decorați cu pietre. De ce nu se simt minunate femei de moda ca printese reale?

Fii observabil!

De fapt, acesta este exact ceea ce vă va ajuta să faceți pantofi decorați cu pietre. Dacă sunteți o persoană luminată și activă, cum ar fi să ieșiți din mulțime, atunci acest model este opțiunea dvs. Pietrele care strălucesc la soare, atrag imediat atenția asupra ta și tu dovedesti altora că între tine și șoarecele gri este o diferență foarte mare.

Pantofi cu pietre - aceasta, desigur, nu este o opțiune de zi cu zi. Ei pot merge la orice sărbătoare, petrecere, întâlniri cu prietenii. Este puțin probabil ca eforturile dvs. să fie apreciate dacă le puneți la lucru. Deși depinde mult de munca în sine, nu-i așa? Și dacă vorbim despre viața de zi cu zi, atunci cine vă poate interzice să mergeți în astfel de pantofi, cum ar fi cumpărăturile sau mersul pe jos în jurul orașului. Amintiți-vă că opiniile oamenilor sunt opiniile acestora. Și dacă vă place să fiți strălucitori, fie!

Nu este necesar să cumpărați cele mai scumpe pantofi cu pietre. Vă puteți restrânge la modele mai economice și dacă vă arătați imaginație, chiar și cele mai obișnuite pantofi pot fi decorate cu pietre, având la îndemână. Multe femei la modă fac acest lucru, deoarece au ocazia să creeze pantofi așa cum își imaginează. Dacă vorbim despre pietre, numărul lor este limitat doar de suprafața pantofului în sine. Desigur, nu este necesar ca exista o multime de pietre, ele pot fi decorate doar cateva sectiuni de pantofi.

Ce sa poarte cu pantofi cu pietre

Un astfel de model este într-o anumită măsură foarte bun. Dar totuși vreau să atrag atenția asupra faptului că nu se potrivește cu toate hainele. În primul rând, excludem rochii, fuste, jachete, pantaloni, bluze și alte haine, decorate și cu pietre. În caz contrar, veți deveni ca un copac strălucitor de Crăciun, iar imaginea voastră va deveni o nuanță de prost gust. De asemenea, nu trebuie să purtați costume de afaceri și rochii, îmbrăcămintea clasică nu este diluată cu alte modele cu un astfel de model.

În rest, este posibil să purtați pantofi cu pietre cu tricouri diferite. Aici și rochii de orice stiluri, fuste elegante, blugi, pantaloni, jambiere. Dar există un singur lucru! Purtați astfel de pantofi, nu-i ascundeți sub pantaloni și fuste lungi. În caz contrar, nimeni nu le va aprecia! Apropo, dacă îmbrăcămintea dvs. este sumbră sau plictisitoare, astfel de pantofi îl vor putea revigora, făcând astfel imaginea mai elegantă.

arrow