Alegerea Editorului

Pantaloni scurți pentru salopete Denim: elegant și confortabil

Anonim

Un aspect luminos de vară este ușor de creat, purtând un costum de jachetă denim cu pantaloni scurți. Fotografii ale unor astfel de modele pot fi văzute în diferite reviste. Care sunt stilurile cele mai la modă?

Fuste de damă pentru femei cu pantaloni scurți sau cu pantaloni este de mult timp ferm în vogă. Există diferite modele: de la zi, ușor și huligan până la elegante și feminine. Cele mai populare sunt salopete clasice denim cu pantaloni scurți: un pieptar și curele sunt atașate sau fixate la pantaloni scurți denim. Acest stil este potrivit pentru toată lumea. Puteți lua cu dvs. să vă odihniți, să mergeți prin parc sau să mergeți la plajă. În combinație cu un tricou alb sau un tricou, acesta va arăta foarte interesant.

Modele mai puțin populare, dar nu mai puțin spectaculoase - pantaloni scurți care seamănă cu niște pantaloni scurți. Aceste salopete au fost personalizate, ca un baston. Curelele, de regulă, nu vin desfăcute, ele sunt destul de largi, se mișcă ușor în corset. Șorturi - largi, arși, vin în diferite lungimi. Astfel de modele sunt fabricate din blugi mai subțiri și mai moi. Desigur, acest model este mai mult de tineret. Tinerii frumuseți îl pot purta la studiu și la o întâlnire.

A treia opțiune - pantaloni scurți de seară pentru denim. Sunt destul de rare și arată neobișnuit. Acestea sunt cusute din blugi denim de culoare închisă. Uneori, la prima vedere este dificil să recunoști țesătura. Aceste costume de imbracaminte completeaza bijuteriile spectaculoase si pantofii sau sandalele cu tocuri inalte. Salopete de seara au o reducere complexă, pantaloni scurți sunt adesea alungiți, partea de sus este decorată, uneori - nu.

Modele cu aspect elegant, a căror vârf este adaptat ca o cămașă. Fitingul frumos pe astfel de salopete este cel mai important accesoriu. Jachete închise sunt, de asemenea, la modă: corsajul arată ca o cămașă fără mâneci. Și opusul complet al acestui model îl reprezintă pantalonii fără corset, numai cu curele: pun accentul pe piept și pe talie.

Ce să poarte salopete?

Casca de toaletă ușoară și ușoară merge bine cu pantofi de balet, adidași de vară ușori, și jumătăți de cizme. Pe costumele de jeans, curelele din piele sau țesute din fire grosiere arată spectaculos. Imbracamintea fara curele este mai bine sa poarte pe un corp gol. În general, dacă jeansa este suficient de închisă, orice cămașă sau cămașă ar fi superfluă.

Cămășile de culoare albă, cămășile tăiate liber sunt bine combinate cu costumele deschise: oferă o imagine de emoție și o lipsă de prudență. În ceea ce privește accesoriile, pentru îmbrăcăminte sportivă pălăria potrivită, bocanci cu margele. Mai multe modele feminine permit bijuterii strălucitoare: cercei mari, brățări masive. Nu uitați de ochelari.

Jeans shorts pantaloni scurți arata perfect cu saci dreptunghiulare cu curele lungi: se dovedește o imagine în stilul "casual". Nu uita că albastrul merge bine cu maro. Poate fi nuanțe diferite. Atât vopselele, cât și pielea mată vor face. Pantofii pentru acest costum se potrivesc diferit: de la adidași la pantofi cu tocuri - în funcție de model.

arrow