Alegerea Editorului

Bomboane rupte - stil fără întreruperi

Anonim

Desigur, una dintre tendințele modei din acest sezon - blugi sfâșiat. Desigur, modelele de design sunt foarte scumpe, dar nu uitați că unele lucruri sunt foarte ușor de creat cu propriile mâini. Bomboanele sfâșiate se pot face acasă în doar o jumătate de oră. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de blugi care au o densitate medie. Blugi de vară sau modele încălzite, din păcate, nu vor funcționa. Veți avea nevoie, de asemenea, de un cuțit de papetărie și de placaj de dimensiuni medii, o cutie de ceai plată (utilizată pentru a proteja o parte a piciorului de tăieturi accidentale), cretă sau o bucată de săpun obișnuit.

Există multe instrucțiuni despre cum să faceți blugi rupți cu propriile mâini. Vă oferim cea mai ușoară cale. Pentru a începe este să determinați ce model doriți să obțineți în cele din urmă. Poate fi blugi rupte cu tăieturi profunde, ușor uzate sau cu tăieturi mici.

Mai întâi, aplicați locurile aproximative cu bucăți de cretă sau o bucată de săpun. Introduceți placajul în interiorul piciorului în locul în care ați făcut marcajul. Așa că faceți tăieturi chiar și protejați partea din spate a piciorului de deteriorarea accidentală. Faceți o tăietură mică, aceasta poate fi întotdeauna mărită. După tăiere, îndepărtați firele longitudinale - nu arată foarte bine. Pentru a menține firele mai târzii, apăsați capetele cu o brichetă. Bomboane rupte cu dantele arata mai ales original. Pentru a face acest lucru, alegeți orice țesătură dantelă la gustul dvs. și coase-l din partea greșită a piciorului pantalon unde veți face tăieturi. În acest caz, inciziile sunt mai largi.

Amintiți-vă că dacă utilizați material textil suplimentar, atunci se fac tăieturi mai întâi și numai atunci o bucată de material este cusută pe partea greșită. Asigurați-vă că cusăturile sunt netede și netede, care nu sunt vizibile pe partea frontală. De asemenea, destul de atractive sunt tăieturile, decorate cu fermoare și butoane. Asemenea detalii sunt fixate din partea gresita cu fire obisnuite. Pentru a da un aspect feminin, decorați blugi ripți cu pietre. Pietre cu o activitate lipicioasă de sprijin cel mai bine. Aceste cristale au fost atașate după aplicarea tăieturilor. În loc de dantelă se potrivesc orice altă țesătură. Principalul lucru este că ele sunt combinate cu aspectul general al lucrurilor. În moduri asemănătoare, puteți decora nu numai blugi, ci și orice alte lucruri realizate din denim.

După cum ați văzut, oricine poate face blugi rupți. Nu vă dă mult timp și nu necesită materiale speciale. Principalul lucru - pentru a arăta imaginația, și obțineți lucrurile originale propriul dvs. design.

Purtarea acestor blugi este preferabilă în sezonul de primăvară și de vară. Acestea sunt în mod ideal completate de pungi, poștași, ecobagi. Țineți câteva botezuri pentru a se potrivi cu stilul hippie (la urma urmei, această subcultură a început să utilizeze astfel de lucruri). Rufele blugi sunt bune, deoarece arată la fel de elegante cu orice pantofi - adidași, pantofi de balet sau pantofi cu toc înalt. Mulți chiar reușesc să poarte astfel de blugi la birou, combinându-le cu succes cu o jachetă strictă.

arrow