Alegerea Editorului

Pungi de Valentino: Real Chic

Anonim

Pungi "Valentino" - visul final al multor fashionistas, deoarece marca italiană este asociată cu luxul și feminitatea. Acesta este un accesoriu elegant, care poate să sublinieze o imagine elaborată, să o completeze, să devină atingerea finală.

Valentino Garavani

Gentile Valentino Garavani se pot numi pe buna dreptate un clasic, inainte de care timpul este neputincios. Acest designer italian legendar a făcut oamenii fericiți de mai bine de o jumătate de secol. Talentul său este uimitor: tot ceea ce atinge se dovedește la cel mai înalt nivel. Indiferent ce creează: fie că sunt haine, pungi, pantofi, accesorii - totul este pretențios pentru publicul exigent.

Designerul însuși este îndrăgostit de moda, dar este interesat și de arhitectură și pictură. A studiat Valentino la Milano, apoi la Paris, unde a meritat victoria în prestigioasa competiție internațională a Secretariatului Lunii și la întâlnit pe Jean Desse. El și-a înființat propriul brand în 1960, iar primul butic al mărcii a fost deschis pe Via Condotti - faimoasa stradă comercială din Roma.

Ce este celebru pentru Valentino Garavani? Gust impecabil, curaj, feminitate, eleganta formei. În mijlocul popularității mega de mini-fuste, el oferă modele de moda modele de maxi-lungime, contrast alb-negru și rochii de culoare sânge - îndrăzneț și șocant ca el însuși. Ei se bucură încă de dragoste nu numai între celebrități, ci și printre fetele obișnuite din întreaga lume.

Valentino Bags

Stăpânul legendar creează o colecție de accesorii după altul. Puteți găsi ambele ambreiaje miniatură și trunchiuri imense în ele. Nu-i este teamă să experimenteze designul, dimensiunea, decorul și culoarea. Produsele sale sunt fabricate din cele mai bune materiale: piele naturală și piele de căprioară, precum și din piele rare, cu imprimare sau finisare neașteptată. Accesoriile sunt de cea mai înaltă calitate: vor servi mult timp, vor menține întotdeauna prezentarea și se vor potrivi perfect concepției sacului.

Accesoriile legendarei mărci italiene au încă un mare dezavantaj - prețul ridicat. Din fericire, pentru multe fashionistas există o alternativă sub forma unei copii a saboților Valentino. Dacă acestea sunt de înaltă calitate, ele nu sunt mult inferioare originalului și uneori numai un profesionist poate găsi diferențe între ele. Dar costul unei replici este destul de democratic, astfel încât fiecare fată își poate permite un astfel de produs. Există magazine care se specializează în vânzarea de copii ale produselor de marcă și oferă un produs cu adevărat meritoriu.

Valentino Orlandi

În 1974, lumea a văzut gentile lui Valentino Orlandi. Numele acestui designer italian nu ar trebui să fie confundat cu legendarul său asociat. Acest om a intrat în industria modei cu un pas sigur și imediat sa îndrăgostit de munca sa. Sub această marcă lucrurile uimitoare sunt realizate din piele: accesorii, pungi, pantofi și alte articole de mercerie.

Este demn de remarcat faptul că apariția acestui brand a fost logică, deoarece familia Valentino Orlandi a fost implicată în îmbrăcăminte din piele de mulți ani și a știut absolut totul despre acest proces. Valentino, în plus față de aceste cunoștințe, a avut talentul unui designer de modă, deci fiecare lucru de la el este ca un miracol. Fabricile folosesc metode vechi de prelucrare a pieii, aplică secrete care au fost transferate de la generarea de tăbăcitori la noua generație. De asemenea, compania nu se oprește la ceea ce sa realizat și este în căutarea constantă pentru una nouă, va îmbunătăți procesul, va introduce inovații.

În loc de un cuvânt

Pungi "Valentino" - este cu siguranță un clasic al genului, subiectul dorit de milioane de femei de pe planetă și un cadou șic pentru cei dragi. Când privim accesoriul perfect pentru sexul echitabil, inima bate repede, ochii se aprinde, zâmbetul domnește pe buze. Ea devine ca o regină și este cu adevărat frumoasă.

arrow