Alegerea Editorului

Mă întreb de ce avem nevoie de chiloți?

Anonim

Pentru ce sunt lași? Ce este - decorare, igienă, accesoriu de modă? De vreme ce ne-am stabilit sarcina de a răspunde la aceste întrebări delicate, vom începe în ordine.

Istoria lenjeriei este destul de interesantă, aici sunt câteva fapte:

1. Originea cuvântului "chilotei" este franceză, ceea ce înseamnă "pantaloni scurți".

2. Bandajele din spate erau un prototip de lenjerie moderna.

3. Preoții evrei au fost obligați să își pună lenjeria sub lenjerie în timpul serviciilor divine.

4. Potrivit unor date, primii lași au apărut în 1150.

5. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, bărbații s-au limitat să poarte chiloți.

6. În Europa, biserica sa opus introducerii acestui articol de îmbrăcăminte, considerând-o "o nebunie drăgălașă".

7. În majoritatea țărilor din Asia, pantalonii lungi erau obligatorii pentru femeile aflate sub tivul unei rochii sau fuste.

Stenogramele au fost întărite în dulapul femeilor, mai întâi sub formă de pantaloni, în cele din urmă putându-se mai mult și se suprapun cu ornamente în formă de dantelă, broderie și mai târziu diferite pietre prețioase și semiprețioase. De ce sunt chiloții femei în designul lor asemănător cu firul? Chingele astăzi intră în garderoba aproape a oricărei tinere, dar mulți ginecologi cred că într-o formă atât de dezbrăcată această îmbrăcăminte este periculoasă și poate provoca răni iremediabile sănătății. Chiloții modelului de tanga acoperă ușor punctul al cincilea al frumoasei jumătăți a umanității, alunecarea se distinge printr-o inserție de dantelă în față. Pentru a înțelege mai bine de ce sunt necesare chiloți, vă puteți gândi la boxerii de model, adică mini-pantaloni scurți care vă vor încălzi în frig și vă vor proteja de chafing și veți îndeplini o funcție de igienă. Cu toate acestea, astfel de lenjerie de corp nu poate fi îmbrăcat sub o fustă scurtă sau pantaloni strâmți. Produsele fabricate de acest tip sunt alese de sportivi, pentru care confortul este important în primul rând.

Există o altă opinie despre motivul pentru care avem nevoie de chiloți. Pentru a le elimina în timpul sexului, luați în considerare cetățenii eliberați.

De asemenea, este cunoscut un ritual de atragere a banilor, al cărui atribut esențial este lenjeria roșie. De ce sunt chiloți pe candelabru? Da, nu oricum ce, și roșu, care sunt achiziționate în mod specific pentru a îmbunătăți bunăstarea financiară. Se crede că chiloții noi, spălați și călcați funcționează cel mai bine. Tratarea apei este necesară pentru a șterge informațiile extraterestre absorbite de lași înainte de a cădea în mâinile tale. După aceasta, vă puteți transfera lenjeria dvs. de energie în timpul uzurii directe, ocazional repetându-vă ideii de creștere a venitului. Deci, dați magnetismului pentru lenjerie pentru a atrage fluxul de numerar. După câteva ore, trebuie să aruncați chilotei pe candelabru cu cuvintele: "Banii în buzunar!" Încercați să vă bucurați de această acțiune și puteți să vă ocupați de afacerea dvs. cu un sentiment de împlinire, chiloții au început să-și îndeplinească funcția neobișnuită.

De ce sunt nevoie de lași încă? Pentru a atrage dragoste! Un ritual similar poate fi efectuat pentru aranjarea problemelor inimii, doar trebuie să vorbiți despre sosirea în casă a unui sentiment mare și luminos. Și pentru gospodăriile curioase cu un aspect nevinovat, raportați că chiloții de pe candelabru pur și simplu usucă sau decorează interiorul.

arrow