Alegerea Editorului

Un nou tatuaj Rihanna

Anonim

Vedetele de la Hollywood fac totul pentru a se distinge printre "colegii" lor. Aceasta poate fi o coafura, stil de îmbrăcăminte, chirurgie plastică. Dar există o altă modalitate de a iesi în evidență și de a fi amintit - acesta este un tatuaj. Am văzut în repetate rânduri cum au decorat trupul unei persoane celebre. De exemplu, un tatuaj de Rihanna pe gât, care probabil mulți oameni știu, și poate chiar s-au făcut la fel. Dar există multe imagini similare ale acestei stele în diferite părți ale corpului, uneori chiar foarte neașteptate.

Tattoanarea este o modalitate de auto-exprimare, deoarece fiecare dintre ele, de regulă, are propriul său înțeles, propria sa istorie sau este un simbol al unui eveniment. De exemplu, una dintre imagini este un număr în litere romane care indică data nașterii lui Melissa Ford, cea mai bună prietenă a ei.

Rihanna. Tatuaje (fotografie)

Recent, Rihanna și-a surprins fanii cu un nou tatuaj. Chiar sub sânii ei, puteți vedea imaginea zeiței Isis, care ia apărut după moartea bunicii ei. Deci, fiecare tatuaj simbolizează un eveniment sau servește ca un memento pentru ceva semnificativ.

Asemenea tatuaje, așa cum am spus, Rihanna are multe. Acest lucru îi sperie pe mulți, dar fanii fac doar ceea ce pun aceleași semne pe corpul lor. Bineînțeles, doar fetele curajoase și cu încredere se îndreaptă spre ea. Acest lucru, fără îndoială, caracterizează Rihanna. Dar sunt de acord, o decorează. Acum nu se poate imagina fără acumularea de stele pe gât. Și de ce nu? E atât de frumos.

Dar această monedă are, de asemenea, un dezavantaj, oprindu-se și alte fete care sunt total împotriva tatuajelor. Și asta, bineînțeles, sănătatea. Mulți pur și simplu nu știu cum poate cineva să-și bată trupul așa. Dar vă înșelați, deoarece tatuarea a fost de mult timp o artă care face o persoană un individ. Dar toate aceste imagini sunt dăunătoare, iar acest lucru nu poate fi negat. Nu este exclusă boala de cancer cu un rezultat fatal. De aceea, înainte de a le face, gândiți-vă la ceea ce vă este mai prețios: frumusețea sau sănătatea.

Acum nu veți surprinde pe nimeni cu mai multe cercei într-o ureche, ombilic străpuns și, desigur, tatuaje. Este posibil ca forțele moderne să forțeze tinerii să facă acest lucru cu ei înșiși pentru a se exprima și a nu fi ca cei din jurul lor.

Tattoo Rihanna simbolizeaza credinta ei in sine, incredere si curaj. Una dintre primele sale imagini este reprezentată de două simboluri pe gleznă. Acestea sunt note care reflectă dragostea muzicii. Celalalt tatuaj sub forma zodiei Pesti se afla sub urechea dreapta. Există, de asemenea, un pistol în zona toracică, pe care a făcut-o în timpul relației sale dificile cu Chris Brown, care a provocat o mare controversă în rândul publicului. Valoarea sa constă în puterea și curajul său și în faptul că poate întotdeauna să se ridice pentru sine. "Shhh ..." - acesta este, de asemenea, tatuajul lui Rihanna pe brațul ei. Este localizat, mai exact, pe deget, cu ajutorul căruia ei cer tăcere. Acest tatuaj de către Rihanna îi ajută pe cântăreț să împiedice fiorul fanilor săi, care înțeleg totul prin gest și prin inscripție.

arrow