Alegerea Editorului

Bronnitsky fabrica de bijuterii. Inele de nunta - Fabrica de bijuterii Bronnitsky

Anonim

Fabrica de bijuterii Bronnitsky face parte din exploatația "Bronnitsky jeweler". În plus față de instalație, compania are o casă de tranzacționare și un lanț de magazine cu vânzări de produse metalice prețioase.

Din istoria întreprinderii

Fabrica de bijuterii situată în Bronnitsy. Acest oraș este inclus în lista orașelor istorice din Rusia.

Prima mențiune datează din 1453. Chiar și atunci, satul a fost renumit nu numai pentru comerț, ci și pentru meșteșugari calificați.

Până în 1924, meșteșugari care nu făceau parte dintr-o singură întreprindere erau implicați în producția de bijuterii. Dar a existat un grup de oameni întreprinzători care au decis să creeze un artel de bijutieri. Datorită acțiunilor mai multor oameni, fabrica de bijuterii din Bronnitsky a început oficial să existe.

Pentru o lungă perioadă de existență, întreprinderea a cunoscut atât șocuri, cât și coborâșuri. Istoria fabricii a marcat câteva evenimente care au fost esențiale în dezvoltarea sa.

  • 1935 - începutul lanțurilor de țesut de argint și aur.
  • 1951 - lucrarea primelor ateliere ale fabricii, înainte ca temele să fie dominate.
  • 1963 - fuziune cu fabrica de bijuterii Sinkovskaya, extinderea întreprinderii.
  • 1972 - fabrica a fost redenumită Fabrica de bijuterii Bronnitsky, începe să lucreze la echipamentele importate în ateliere noi.

Cu aceste evenimente începe o creștere extraordinară a întreprinderii. Fabrica devine lider în ceea ce privește producția și calitatea produselor.

Anii nouăzeci au fost un alt moment de cotitură în istoria companiei. În acest timp, instalația funcționa la o capacitate minimă. Apariția investitorilor în fața companiei "Sudcomgrupp" și-a schimbat viața. Fabrica de bijuterii Bronnitsky a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare.

Producție modernă

Astăzi, compania de bijuterii a devenit din nou una dintre cele mai bune din Rusia și țările CSI.

Volumele de producție sunt uimitoare în performanța lor - aproximativ două tone de argint și patru tone de bijuterii de aur pe an.

Performanțele ridicate pot fi obținute prin utilizarea tehnologiilor avansate utilizate în producție, cu cele mai recente echipamente moderne de la companii din Elveția, Japonia și alte țări. Personal calificat - mandria întreprinderii.

Calitatea produselor

Calitatea excelentă a produselor este unul dintre principiile fabricii de bijuterii Bronnitsky.

Compania poate garanta cu încredere clienților calitatea bijuteriilor, deoarece produsele au mai multe grade de protecție - marca proprie a companiei, supravegherea analizei, marca Bronnitsky Jeweler, semnul sistemului Rostest-Quality și cerințele standardului internațional.

Spectacole de modele individuale de bijuterii și colecții unice în expoziții interne și străine sunt un mare succes printre adevărații cunoscători de bijuterii. În mod repetat, produsele fabricii au primit premii înalte (1958 - Bruxelles, 1967 - Montreal).

Gama de produse

Astăzi, în catalogul companiei există aproximativ cinci mii de articole de bijuterii. Produsele sunt reprezentate de modele individuale și ca parte a colecțiilor.

Producătorul oferă inele clienților și cercei, coliere și lanțuri, brățări, pandantive și pandantive, piercinguri, broșe și alte produse.

În producția de bijuterii utilizate aur, argint, metal de bază. Produsele obțin un aspect unic datorită diferitelor variante ale combinației de culori a metalului. Tipul de țesut, stilul ales, folosirea diferitelor inserții de pietre prețioase și semiprețioase fac din fiecare model o piesă unică de bijuterii.

Instalația acceptă comenzi pentru fabricarea metalelor prețioase semiprelucrate din proba declarată. Produsul nu este aplicat ștampila întreprinderii și a camerei de testare. Unde se află compania, care este adresa ei? Fabrica de bijuterii Bronnitsky este situată în orașul Bronnitsy (regiunea Moscovei), Komsomolsky Pereulok, 53. Este cunoscut în rândul întreprinzătorilor care doresc să-și dezvolte propria producție de bijuterii.

Bijutierii din multe orașe ale Rusiei au apreciat dezvoltarea exclusivă a maeștrilor Bronnitsky - carabine și springel. Rezistentele rezistente la uzură sunt un detaliu important în produs, astfel încât multe companii de bijuterii le achiziționează la fabrica din Bronnitsy.

Prezența mașinilor moderne de prelucrare a metalelor permite companiei să furnizeze servicii pentru fabricarea produselor sculelor - matrițe, matrițe, accesorii de lanț, matrițe etc.

Lanțuri - decorațiuni moderne de modă

Timp de multe decenii, lanțurile rămân căutate după decorare. Bijutierii fabricii cunosc perfect arta fabricării lor, iar aceste produse constituie 60% din totalul produselor companiei.

Catalogul conține aproximativ 270 de soiuri de bijuterii, din aur și argint. Modelele diferă în ceea ce privește țesutul. Poate fi automată și manuală. Culoarea metalului (alb, galben, combinat, roșu, auriu, cu fir, înnegrit) oferă produsului un aspect unic. Iar diferitele tipuri de țesături utilizate în inserții - sofisticare și stil.

Inelele sunt întotdeauna la modă

Inelele fabricii de bijuterii din Bronnitsky sunt capabile să surprindă orice cumpărător cu o imaginație extraordinară și o meserie de mestesugăreasă.

Catalogul oferă mai mult de 150 de elemente de inele din metale prețioase. Modele neobișnuit de diverse, cu inserții de pietre naturale și artificiale. Decorul va sublinia individualitatea proprietarului, stilul și statutul său.

O categorie specială de bijuterii este inelele de nuntă. Fabrica de bijuterii Bronnitsky nu schimbă tradițiile și aderă la stilul clasic în fabricarea de modele ale acestui atribut constant al ceremoniei de căsătorie, un simbol al fidelității marital. Deși aici există o varietate largă de modele de inele. Culoarea produsului poate fi galben, roșu, alb, combinat. Posibilă decorare cu diamante și zirconiuri cubice. Prelucrarea de metal de înaltă calitate face inelele elegante, elegante, atractive.

Bijuterii pentru barbati

Există o opinie că bijuteriile sunt o capricioasă a femeilor. Dar practica arată că și majoritatea bărbaților nu refuză bijuterii scumpe și de înaltă calitate. Având în vedere acest lucru, "Bronnitsky jeweler" a dezvoltat o întreagă serie de bijuterii pentru bărbați.

Aur și argint cufflinks, inele de nunta, lanțuri lucrate manual, cravate clips, bratari a devenit liderii de vânzări.

argintărie

Bijuterii din argint este foarte popular printre toate categoriile de consumatori. Gama cuprinde colecții de articole de artizanat pentru femei, bărbați și copii.

Inele, cercei, pandantive, lanțuri, subiecte religioase, accesorii sunt realizate în diferite stiluri utilizând descoperirile originale ale designerilor. Acest lucru permite cumpărătorilor să satisfacă pe deplin nevoile lor.

În plus față de bijuterii, argintărie și ionizers sunt făcute de mâinile unor bijutieri calificați din fabrică.

Promovarea produselor

Magazinele de bijuterii marca Bronnitsky sunt localizate în toată Rusia. Rețeaua proprie de întreprinderi comerciale permite companiei să vândă cu succes produse. Pentru aceasta, a fost creată o mare echipă de manageri care au fost instruiți în toate secretele promovării active a bunurilor pe piața de bijuterii.

Toate eforturile depuse de consultanți, manageri, bijutieri și alți angajați ai companiei ar trebui să vizeze satisfacerea cererilor clienților. Această abordare oferă rezultate excelente în promovarea produselor fabricii.

Magazinul de bijuterii Bronnitsky de la uzină și sucursalele sale deseori efectuează tot felul de promoții care sporesc cererea cumpărătorilor de bijuterii. O parte din acțiuni este întotdeauna activă, de exemplu: "În ziua nașterii", "Ineluri personalizate exclusive". Unii dintre ei oferă să beneficieze de o reducere numai pentru o anumită perioadă de timp.

Certificatele de cadouri sunt foarte populare. Acestea pot fi achiziționate la magazinele companiei sau comandate prin magazinul online. Certificatele au o valoare cuprinsă între 1.000 și 10.000 de ruble.

Cardul de reducere cumulativ și cardul VIP permit vizitatorilor de orice nivel de avere să utilizeze sistemul de discount atunci când cumpără bijuterii.

Cumpărarea de bijuterii pe credit este un alt serviciu oferit clienților. Condițiile favorabile de creditare, un proces simplu de documentare, atrag încă și mai mulți cumpărători în saloanele Bronnitsky Jewellery.

Asistență neprețuită în promovarea bunurilor pe piață are activitatea site-ului oficial al companiei. Orice vizitator, fără a părăsi acasă, poate obține informații complete despre companie, produsele sale, condițiile de vânzare a bijuteriilor.

Aici puteți găsi sfaturi despre îngrijirea produselor din aur și argint, regulile pentru alegerea bijuteriilor, care pot fi, de asemenea, utile pentru un potențial cumpărător.

arrow