Alegerea Editorului

Modă înaltă în sport: adidași Chanel

Anonim

Coco Chanel este cu adevărat considerată o icoană a stilului și nu fără nici un motiv. La urma urmei, ea a devenit cea mai decisă legătură care a transformat mintea și a schimbat moda, dându-i o nouă respirație, care continuă până astăzi.

Mulțumesc, Coco!

Această doamnă a fost capabilă să creeze imagini feminine, elegante și unice folosind modele de garderobă pentru bărbați. Ce merită să fie rochia ei neagră care câștigă inimile a milioane de femei din întreaga lume și nu numai în acest secol. Casa de moda Chanel este intotdeauna asociata cu eleganta, luxul si in acelasi timp simplitatea, care nu lasa indiferenta. Chiar și adidașii "Chanel" diferă de farmecul și prestigiul special.

Chanel este eleganta acum in sport

De-a lungul existenței sale, casa de modă Chanel a fost reprezentată de mulți designeri talentați. Astăzi, această misiune dificilă a căzut pe Karl Lagerfeld. La fel ca mulți dintre predecesorii săi, el încearcă să creeze lucruri neobișnuite de la obiecte obișnuite de îmbrăcăminte și să unească uneori lucruri aparent incompatibile. De data aceasta, alegerea a căzut pe adidași. Da, este pe ele!

Voi întrebați cum puteți purta pantofi sport împreună cu costume clasice sau rochii de cocktail? Se pare ca a fost cu aceste intrebari pe care au cerut-o principalii designeri ai faimoasei case de moda. Și judecând după rezultate, au găsit răspunsul la această întrebare. Rezultatul căutării lor lungi și fructuoase a devenit adidași elegant și trendy "Chanel". Perechea originală de pantofi costă de la 10 000 de ruble.

Sportul este la modă.

Din moment ce stilul sportiv din acest an, mai ales în modă, este prezent în toate colecțiile de branduri renumite, Karl Lagerfeld nu a ocolit această temă. Sarcina nu a fost ușoară, dar designerul sa străduit să facă față ideii și a adus-o la viață. Pentru a îmbunătăți stilul sportiv, designerul a folosit tehnicile de combinare de diferite culori, texturi. Aplicând piele, catifea și chiar pânză de ulei, faimosul designer de modă a creat un model universal de pantofi de sport. Fotografii de adidași "Chanel" împodobesc în toate amprentele la modă.

O atenție deosebită a fost acordată și decorului: piesa centrală a fost metalul, care este foarte popular și în căutare în acest sezon. De asemenea, la fel ca metalul, există numeroase volume de paiete, dantelă, margele și șireturi transparente, oferind pantofului un aspect mai feminin și mai sofisticat, permițând astfel combinarea cu aproape orice îmbrăcăminte. Adidasi "Chanel", de asemenea, nu este o excepție.

Înaltă modă

Demonstrând noi creații de la Lagerfeld, modelele casei Chanel purtau nu numai pantaloni scurți și blugi, ci și fuste, corsete și costume de afaceri. Nu se face, bineînțeles, fără seara și chiar cu rochii de mireasă.

O asemenea tendință nouă în modă nu a rămas neobservată de cele mai faimoase fashionistas, cum ar fi Rihanna, Kylie Minogue, Kate Moss și Cara Delevin. Aceste fete nu se tem să experimenteze, ele combină perfect adidații Chanel cu o rochie sau o fustă. Această imagine a apelat tuturor fanilor stilului urban. Această imagine va atrage cu siguranță atenția. Desigur, este mai bine să alegeți pantofi de producători renumiți. Marca nu va ieși niciodată din modă, iar calitatea unei astfel de perechi este întotdeauna la un nivel special.

Este sigur să spun că adidații Chanel au fost un hit, stabilind un stil individual pentru toată lumea. O astfel de pereche de pantofi este perfectă pentru un eveniment solemn și pentru fiecare zi. Desigur, este mai bine să nu purtați adidași cu un costum clasic.

Pentru a aprecia această creație, vă sugerăm să vizualizați o selecție de fotografii. Adidașii "Chanel" s-au îndrăgostit de cele mai faimoase modele de modă din lume și, prin urmare, tu, desigur, nu vei lăsa indiferență.

arrow