Alegerea Editorului

Care ar trebui să fie lungimea pantalonilor pentru bărbați? Cât timp ar trebui bărbații să aibă pantaloni strâmți?

Anonim

Dacă luăm în considerare garderoba bărbaților, atunci putem spune cu toată încrederea că unul dintre elementele sale de bază va fi pantalonii. În ciuda acestui fapt, mulți bărbați nu știu întotdeauna cum să aleagă piesa potrivită. Una dintre principalele probleme întâmpinate la efectuarea unei achiziții este problema cât timp ar trebui să aibă bărbați pantaloni.

Reguli clasice de selecție a pantalonilor

Pantalonii acestei tăieri sunt una dintre cele mai frecvente și căutate. Acest model sugerează că acestea stau deasupra șoldurilor, chiar sub ombilic.

Lățimea produsului trebuie selectată corect. Nu este valabil dacă pantalonii:

  • figură prea strânsă;
  • în unele locuri sag.

Buzunarele produsului, în orice caz, nu ar trebui să atragă atenția asupra ei înșivă.

Versiunea clasică presupune prezența săgeților, care ar trebui să fie perfect netedă.

Modelul nu trebuie să mențină mișcarea.

Influența creșterii masculine asupra alegerii pantalonilor

Desigur, în primul rând, creșterea afectează lungimea pantalonilor bărbați, iar alegerea tăierii depinde de ea.

Oamenii de statură scurtă trebuie să se uite la modelele cu o tăietură dreaptă, fără pliuri în partea de jos. Un astfel de produs nu va afecta aspectul.

Proprietarii de înălțime trebuie să aleagă un model cu manșete și pliuri. Acestea reduc vizual creșterea.

Cum să alegeți dimensiunea potrivită

Mulți sunt interesați nu numai de ceea ce ar trebui să fie lungimea pantalonilor bărbați, ci și de modul de determinare corectă a mărimii.

Pentru a nu fi confundat, trebuie să urmați următoarele recomandări:

  1. Încearcă pe pantalonii de care ai nevoie sub cămașa și cămașă cu care ar trebui să fie purtați. Distanta dintre produs in stare asezata si corp nu trebuie sa fie mai mica de 4 centimetri. Dacă este mai mică, produsul se va culege deoarece este prea îngust. Dacă spațiul liber este prea mare, strângerea centurii nu va salva situația, deoarece ansamblurile urâte vor fi vizibile pe centură.
  2. Ridurile de pe centura nu ar trebui să fie, deoarece acestea fac mai plin de vedere.
  3. După ce ați încercat produsul, trebuie să faceți câteva pescări. Dacă există mișcări rigide, atunci trebuie să cumpărați pantaloni mai mari.
  4. Există situații în care pantalonii produsului se mișcă ușor, iar produsul este deja prea mare. În această situație, trebuie să încercați următorul model sau produs de la alt producător. Tăierea și modelele diferitelor designeri diferă de obicei

Care ar trebui să fie lungimea pantalonilor pentru bărbați

Chiar dacă pantalonii se potrivesc perfect și îndeplinesc toate cerințele stilului, lungimea greșită a produsului poate strica aspectul.

Cât timp bărbații ar trebui să aibă pantaloni, răspunsul este foarte simplu: să ajungă la mijlocul portbagajului. Lungimea maximă - până la călcâi. Partea din față a produsului va închide șireturile și va forma o pliantă. Atunci când acest lucru este necesar pentru a vă asigura că foldul nu a fost prea mare. Dacă există mai multe dintre ele, acesta este un semn sigur că produsul trebuie scurtat.

Cu toate acestea, există cazuri când există mai multe falduri cu o lungime corect selectată - aceasta este o opțiune atunci când țesătura produsului este foarte subțire. Prin urmare, dacă este necesar ca produsul să pară strict, în conformitate cu regulile clasice, este necesar să cumpărați pantaloni din țesături dense.

Pantaloni tari

Dacă produsul este ales pentru viața de zi cu zi și codul de îmbrăcăminte de la locul de muncă vă permite să vă abateți de la versiunea clasică, se pune întrebarea cât de lungă ar trebui să fie pantalonii bărbați.

Produsele în stilul "neoclasic" și "casual" ușor îngustate. Lungimea lor va fi mai mică decât în ​​versiunea clasică. Ar trebui să permită să vedeți partea superioară a pantofului. În acest caz, pantofii cu șireturi sau "oxfords" sunt considerate a fi cea mai bună opțiune pentru încălțăminte. Vopsirea trebuie să fie vizibilă. Această imagine este foarte relevantă în ultima vreme. Este clasificat ca stil european.

Pantalonii tăiați

Principala sarcină pe care designerii le-au stabilit pentru a-și crea modele mai scurte este să facă pantaloni care să aibă linii clare, dar în același timp să deschidă pantofii.

În acest caz, lungimea produsului atinge numai glezna. Trebuie reamintit faptul că această opțiune nu ar fi adecvată pentru modelele largi.

Pantaloni cu maneci

Acest produs este un fel de opțiune universală, deoarece lungimea sa, dacă este necesar, poate varia în funcție de situație.

Desigur, această opțiune nu este potrivită pentru locurile cu un cod strict de îmbrăcăminte, dar este o soluție excelentă pentru petreceri corporative sau evenimente în aer liber.

Înfășurarea pantalonilor, trebuie să țineți cont de înălțimea pantofului, de masivitatea și stilul acestuia. Dacă pantoful este ridicat, decalajul dintre acesta și pantaloni trebuie să fie minim. Un decalaj mare este acceptabil cu modelele de vară ușoare.

Dacă pantofii sunt "loafers", sandale sau mocasine, atunci lungimea pantalonilor ar trebui să ajungă la gleznă.

Cumpărați sau coaseți

Pentru a cumpăra pantaloni sau a le coase în conformitate cu comanda - depinde de situația financiară.

Produsul personalizat va sta perfect, deoarece este realizat la dimensiunile exacte. În acest caz, întrebarea care ar trebui să fie lungimea pantalonilor pentru bărbați va dispărea de la sine, deoarece maeștrii care se angajează în croitorie sunt familiarizați în acest domeniu. Dezavantajul acestei metode de cumpărare a pantalonilor este prețul ridicat.

Mărfurile achiziționate în magazin vor fi mult mai ieftine, însă găsirea unui model care va sta ca o mănușă va fi greu de găsit. Nu trebuie să sperați că nu va trebui să mergeți la un studio de cusut. Lungimea produsului vine inițial standard, luând în considerare parametrii de lățime. Prin urmare, cel mai probabil, va trebui să eliminați extra inci.

Care ar trebui să fie lungimea pantalonilor pentru bărbați: fotografie

Hainele bărbaților nu diferă adesea în aceleași culori bogate care sunt prezente în hainele femeilor, astfel încât sunt multe atenții acordate diferitelor detalii.

Atunci când aleg haine, inclusiv pantaloni, bărbații ar trebui să țină seama de fiecare lucru mic, să nu mai vorbim de lucruri atât de importante precum dimensiunea și care ar trebui să fie lungimea pantalonilor pentru bărbați.

Așa cum o lungime de pantaloni aleasă incorect poate strica aspectul unui bărbat, un om bine ales poate scoate în evidență demnitatea figurii și ascunde defectele.

arrow