Alegerea Editorului

Jachete mici: calitatea materialului, structura materialului, manoperă, o varietate de opțiuni și recenzii de proprietar

Anonim

Din ce în ce mai mult, publicitatea ne încurajează să achiziționăm cămășile care nu sunt spălate. Ce este acest lucru de minune? Este posibil să uitați de călcarea obositoare a manșetelor și a manșetelor? Să ne uităm la această inovație, care poate face viața mai ușoară pentru multe soții și burlaci.

Un om de afaceri ar trebui să arate bine. Costum de înaltă calitate scump rezolvă această problemă cu un bang. Este destul de simplu să-l urmezi - curățat sau curățat la uscat - iar costumul arată nou. Un alt lucru - cămașa. Ar trebui să fie mulți în dulapul unei persoane de afaceri. Și se referă nu numai la bărbați, ci și la o femeie de afaceri. Acestea necesită o schimbare în fiecare zi sau chiar de mai multe ori pe zi, deoarece negocierile de afaceri pot dura mult timp și există, de asemenea, situații în care acestea se desfășoară de mai multe ori pe zi. În același timp, trebuie să vă uitați în stare proaspătă și curată.

Majoritatea preferă țesături naturale. Ele sunt igienice, este plăcut pentru corp să le atingă. Asemenea lucruri sunt considerate prestigioase. Cămășile din materiale naturale au un dezavantaj major - sunt foarte rapid zdrobite. Călcarea lor necesită mult timp și efort. În plus, rezolvă problema doar la început. În timpul zilei, vrei să te uiți decent, dar se întâmplă că înainte de întâlnire există o "fereastră" și poți să te culci pe canapeaua din birou. Cămașa în acest caz nu va arăta cea mai bună cale.

Predecesor de înaltă tehnologie

Gospodinele experimentate au folosit pentru a rezolva problema cu amidonarea cămășilor, precum și cu lenjeria de pat și fețele de masă. În acest fel, numai lucrurile albe ar putea fi procesate. Dar procedura le-a făcut mai durabile. Lucrurile începute sunt, de asemenea, mai puțin murdare. Amidonul este o barieră pentru murdărie.

Procedura este și mai complicată decât călcarea simplu, motiv pentru care producătorii au început să ofere produse din material tratat special, pe care nu există loc pentru încheieturi.

Ce e pe etichete?

Pe piața de astăzi puteți găsi mulți producători care coasă fără tricouri. Toți folosesc etichete diferite pe etichete:

 • spălați-vă și trageți-tradus ca "mine și du-te";
 • eliminarea ridurilor înseamnă "fără pliuri";
 • spălare și uzură;
 • non-fierul este tradus ca "fără călcare".

Dezvoltarea tehnologiei non-fier

La mijlocul secolului al XX-lea a existat un progres în tehnologia de fabricare. Cămăși de poliester cu tratament material special sunt în vânzare. Această tehnologie se numește spălare și uzură. Articolele din dulap fabricate din aceste materiale pot fi găsite pe piață. Nu purtați astfel de lucruri în fiecare zi, medicii, deoarece poliesterul este foarte respirabil. Industria chimică a crescut rapid și sa îmbunătățit, iar îmbrăcămintea a apărut pe piață cu etichete fără spălare și ieșire. Aici, de asemenea, a început să se aplice impregnarea țesăturilor cu formaldehidă, metanol, aldehide. Apelarea în siguranță a acestor haine poate fi o întindere. Unele substanțe chimice sunt permise pentru utilizare. Dar din nou, nu ar trebui să abuzați de purtarea unor astfel de cămăși.

Alegeți pentru tehnologia non-fier

Care este calea? La urma urmei, vreau sa simt toate deliciile progresului tehnologic, dar in acelasi timp nu risc de sanatate. Cei mai sigure experți consideră tehnologia non-fier. Aceasta este o tehnologie complexă, iar majoritatea întreprinderilor sunt reticente în a împărtăși secretele de producție. Se știe că tricourile sunt fabricate din bumbac mercerizat cu fibre lungi. Materialul este fabricat din fire răsucite.

Aceste materii prime reprezintă doar trei procente din producția de bumbac la nivel mondial. Dacă vă uitați la țesătură sub microscop, puteți vedea că firele de bumbac sunt intercalate într-un mod special. Odată cu creșterea marcajului de fibre sintetice ușor de observat. Ele ajută la menținerea îmbrăcămintei și a lenjeriei în formă și fac ca țesătura să fie mai rigidă și mai rezistentă la încrețire. Numărul lor este un procent neglijabil, ceea ce nu afectează absolut capacitatea țesăturii de a trece prin aer. Materialul finit în procesul de producție rășini prietenoase cu legumele.

După cum vedeți, se folosesc haine scumpe și lenjerie scumpă, iar tehnologia de fabricare a țesăturilor este foarte complicată. Prin urmare, aceste cămăși nu pot fi ieftine. În Rusia, costul lor este de cel puțin 3000 de ruble.

Până în prezent, țesătura albă neclară pe cămașă este revendicată de mulți croitori privați și de mari producători. Același lucru este valabil pentru materia colorată. Există trei opțiuni pentru țesături:

 1. Material cu un film polimeric. Nu permite pielea să respire. Purtarea acestor haine poate fi extrem de rară.
 2. Fabric impregnat cu substanțe chimice. Acestea pot fi periculoase pentru formaldehidă de sănătate.
 3. Bumbac de înaltă tehnologie de la o materie primă fibră lungă cu o intercalare complexă a firelor. Este cea mai scumpă, dar și cea mai sigură pentru sănătate și calitate opțiune.

Selectarea unui tricou neremovabil

Cum de a distinge rapid bumbacul de calitate de sintetice? Această metodă este potrivită dacă alegeți țesătura pe tricou pentru croitorie individuală. Puteți cumpăra o bucată de material și o puteți testa. Pentru a face acest lucru, va trebui să scoateți un fir din el și să îl aprindeți. Sintetice se topesc mai mult decât arde. Bumbacul de înaltă calitate arde bine, cu mirosul părului ars.

Dacă alegeți o cămașă gata făcută în magazin, este puțin probabil să puteți efectua un astfel de test, așa că vă recomandăm să alegeți produse de la producători dovediți. Aceasta, de exemplu, este marca Tommy Hilfiger. Marca comercială, una dintre primele, a început să lase cămășile care nu distrug bărbații. Producătorul oferă clienților haine în stil casual. La scurt timp după apariția cămășilor nevizate de pe piață, compania a lansat o întreagă linie de îmbrăcăminte, care avea la bază elemente de garderobă care nu erau încrețite.

Iubitorii de clasă își pot îndrepta atenția asupra companiei Seidensticker. Marca germană acordă o atenție deosebită producției de cămăși care nu se pot deplasa și care se potrivesc aproape oricăror costume de afaceri.

Tricouri de elite coase compania TM Lewin și Hugo Boss. Opțiunea bugetară poate fi găsită în mărci cum ar fi:

 • Marks & Spenser;
 • Eterna;
 • Bruno Banani;
 • Olymp;
 • Uniqlo.

Vom sta pe câteva dintre cele mai populare branduri.

Recenzii clienți

Compania Uniqlo elimină atât cămășile de bărbați, cât și femei, care nu sunt spălate. Producătorul utilizează tehnologia Super Non-Iron. Aceasta înseamnă că hainele absolut nu necesită călcare. Tricourile acestui brand sunt fabricate din bumbac 100%, iar materialul este aplicat și pe material, ceea ce permite pielea să respire și să păstreze hainele în formă. Cusăturile de cămăși pentru a preveni apariția unor pliuri întărite cu o bandă specială. Comentariile despre acest producător sunt minunate. Hainele nu au nevoie de călcat. Compania produce lucruri de mai multe culori de bază: alb, albastru, roz. Cămașile arată bine și se află chiar la sfârșitul zilei de lucru.

Recenzile despre cămășile din materii ne-palpabile diferă foarte mult. Dacă luați opțiuni cu costuri reduse făcute în China, atunci impresiile sunt foarte proaste. Îmbrăcămintea nu îndeplinește funcțiile declarate de fabricant, adică este foarte încrețită, pe lângă haine, iar compoziția materialului provoacă multe întrebări și preocupări.

Tricouri de la cumpărătorii dlinnovorsovy delicioase din bumbac. Majoritatea sunt mulțumiți de achiziție. În afară de faptul că nu există nici un șiretură pe haine, cămășile de calitate de marcă sunt foarte plăcute la atingere, resping murdăria, ceea ce permite mai puțin mizerie cu spălarea (nu necesită înmuiere). Unele doamne încă mai cred că merită să strokeze astfel de lucruri, însă acest proces este foarte diferit de călcarea unor haine obișnuite din bumbac 100%. Dintre minusuri, merită notat costul ridicat al dulapului.

Cum să ai grijă de o cămașă uzată

 1. Când se poate spăla în mașină, alegeți un mod delicat. Mașina trebuie să funcționeze la viteză mică.
 2. După spălare, cămașa se poate usca în mașină și se pune imediat. Dacă nu există nici o funcție de uscare, agățați-o pe un cuier și lăsați-o să se usuce. Nu vă faceți griji dacă materialul nu pare complet neted. Din căldura corpului, fibrele unui lucru de calitate vor fi crăpate și vor arăta perfect.
 3. Dacă doriți, puteți cămașa destul de călită.

În acest articol am vorbit despre cum să alegeți o cămașă de înaltă calitate dintr-o țesătură non-colapsabilă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Astfel de lucruri fac viața mai ușoară și economisesc timp, dar elementele de garderobă de înaltă calitate necesită investiții materiale. Alternativ, urmând exemplul mamelor și bunicilor noștri, tricourile din bumbac obișnuite și arată la fel de elegante. În plus, există astăzi o mulțime de produse finite pe bază de amidon lichid, precum și spray-urile care trebuie pulverizate pe lucru înainte de a fi călcate. Prin urmare, alegerea este a ta - pentru a economisi timp sau bani. Principalul lucru - nu salvați-vă de sănătatea dvs., obțineți lucruri de slabă calitate, puteți dăuna grav corpului.

arrow