Alegerea Editorului

Cadouri pentru vânător. Prezentul cadou de ziua de naștere pentru vânător

Anonim

Ziua de naștere a persoanelor apropiate vine în mod neașteptat. Și întrebarea eternă apare: "Ce să dăruiești?" Faptul că eroul ocaziei are o activitate favorită, care este numit în mod obișnuit un "hobby", va facilita foarte mult situația.

Hunter - o bestie speciala

Dacă bărbatul începe să tremure ușor cu ochiul stâng la cuvântul "vânătoare", există foc și un interes activ în ochii lui, respirația devine mai frecventă și buzele sunt ușor comprimate - probabil că aveți un vânător avid gata să plece după primul apel de prieteni (în ciuda zăpezii, vânt și opoziția activă a soției), în pădure, pe câmp, prin râuri și vâlvă la locul unde se găsește bestia sălbatică. De regulă, vânătorii sunt oameni cu experiență, iar în arsenalul lor probabil că au deja toate elementele de bază necesare activității lor preferate, dar ... un detaliu nerecordat, dar foarte util, pe care pur și simplu nu l-a atins vânătorul, intră mereu la îndemână.

Selectând un cadou pentru vânător și pescar, trebuie să vă imaginați ce ar putea fi util în natură, poate că are chiar anumite dorințe, rămâne doar puțin - pentru a le afla. Dar dacă, din anumite motive, nu a fost posibil să învățăm despre nevoile eroului ocaziei, sfatul nostru ar fi foarte util.

binoclu

Binocluri - doar un lucru indispensabil în urmărirea fiarei și a jocului de vânătoare. Un astfel de cadou pentru un vânător de ziua de naștere ar fi o mare surpriză. Binocluri - un mare asistent în studiul perimetrului, urmărind animalele, alegând traseul care urmează să fie stabilit. Binoclurile pot fi supravegherea zilei și a nopții, care vă permite să urmăriți producția la diferite momente ale zilei și la orice iluminare. Este de dorit să fie de asemenea rezistent la apă - nu este suficient în ce vreme va trebui să vânați, este bine ca ziua să fie caldă și însorită, dar se poate întâmpla și invers - uneori poate ploaia în cel mai nefericit moment. Binoclurile bune, desigur, vor fi scumpe. Puteți alege o opțiune bugetară, binoclurile mai puțin greoaie, poate mai puțin funcționale, dar compacte, ușoare și convenabile, sunt un mare cadou pentru un vânător de bărbați.

Scaun mobil portabil

De îndată ce nu numesc scaunul moale portabil! Și spumă, călcâi și chiar popper! Este ușor, confortabil, protejează bine corpul de pe pământul rece. Un astfel de lucru este pur și simplu indispensabil în natură. Vă permite să faceți meditații la umbra stejarilor, în timp ce prietenii fac șesul-kebab, stau confortabil pentru vânătorul de oprire, în fața standului de pradă și, bineînțeles, iau o poziție confortabilă în timp ce pescuiesc, bucurându-se de tăcere timp de ore. Atunci când alegeți un cadou de ziua pentru un vânător, țineți minte fața "portabilă" portabilă, mai ales dacă eroul dvs. de zi stă într-o ambuscadă undeva timp de ore.

lanternă

Din păcate, pentru vânători, o persoană nu poate vedea în întuneric. Mai degrabă, corpul nostru nu are astfel de oportunități. Dar există o substanță cenușie în cap, care vă permite să puneți echipamentul în slujba coroanei naturii. Lanterna, poate una dintre cele mai utile și indispensabile dispozitive inventate de om. Un astfel de cadou pentru vânător și pescar nu va rămâne neapreciat. Și, apropo, mulți iubitori de raiduri de noapte pe natură preferă să aibă două lanterne. În primul rând, se poate sparge și, în al doilea rând, felinarele sunt de diferite tipuri și scopuri și pot, în situații diferite, să aibă nevoie de o proprietate specială a fiecăruia. De exemplu, un far lasă mâinile libere. O lanternă alimentată cu energie solară nu necesită încărcare electrică. Lumina subacvatică luminează perfect fundul și este impermeabilă. O lanternă cu generare mecanică a luminii permite utilizarea puterii brațului muscular. Dacă alegeți cadouri pentru vânător, asigurați-vă că luați o lanternă pe nota!

Urmăriți vânător și pescar

Dacă nu puteți decide care este cel mai bun cadou pentru vânător sau pescar, vă vom spune despre ceasurile unice care garantează că niciunul din cei care vor primi nu se va întoarce acasă cu mâna goală. "Este posibil?" - veți fi surprins. Și noi vă vom spune: "Nu este posibil doar, un astfel de lucru a existat mult timp. Și, potrivit multor proprietari, funcționează și prezice cât de succes va fi pescuitul sau vânătoarea ". Dezvoltarea oamenilor de știință japonezi face posibilă luarea în considerare a activității Lunii și a locației sale, afișarea pe cadran a unui anumit număr de simboluri de pește și "labe de animale" care corespund unei probabilități mai mari sau mai mici de o mușcătură sau o vânătoare bună. În plus față de funcția specială, aceste ceasuri arată foarte bine pe mâini și vor funcționa bine în scopul lor direct - de a arăta timp.

termos

Orice om apreciază mai întâi un dar în favoarea lui. Mai ales dacă este un vânător și dacă dorești să dai orice obiect legat de hobby-ul lui. Pe lungi plimbări prin păduri și văi este foarte plăcut să vă odihniți scurt și să beți o cană de ceai fierbinte sau cafea aromată, bucurându-vă de șoapta frunzelor și cântând păsările. Cadouri pentru vânător pot fi diferite, dar un termos de încredere va fi deosebit de bun. Cel mai probabil, un vânător cu experiență are deja unele termos dărăpănate în acest scop. Dar ... poate fi deja rău grav în anii de utilizare și necesită înlocuire. Atunci când alegeți un termos, trebuie să înțelegeți câteva puncte. În primul rând, un balon termos cu un bec de sticlă nu este potrivit pentru un vânător, deși menține căldura mult mai mult decât o sticlă termo din oțel inoxidabil. Balonul, desigur, este usor de inlocuit, dar, vedeti, exista o mare probabilitate ca alegerile voastre sa bata un rucsac pe un copac in timpul urmaririi sau, uitand ca are un produs fragil in sacul duffel, il va opri la pamant. Nu vor fi suficiente baloane, iar buna dispoziție se va strica. În al doilea rând, termosul trebuie să fie ales în dimensiuni reduse, cu excepția cazului în care, desigur, scopul este lăsarea în mașină și, după ce vânătoarea sa terminat, bea ceai cu toți participanții. Dar după vânătoare, știi, bărbații preferă băuturi mai puternice.

Pătură izotermă

Când există o sarcină de a alege cadouri reci la un vânător, o pătură izotermică sau o salvare, după cum se numește adesea, va fi soluția perfectă. Greutatea sa este de numai 60 de grame, cu dimensiuni de aproximativ 160x210, iar pătură poate fi ușor pliată și plasată într-un buzunar. Unicitatea sa constă în faptul că acoperirea, datorită unui strat subțire de metal, care este depus pe suprafața filmului, îl transformă într-un fel de oglindă flexibilă care readuce corpul la căldura proprie. La toate, pătura de salvare justifică complet al doilea nume, deoarece are proprietăți bactericide - poate fi aplicată la arsuri și alte răni deschise. O astfel de pătură poate servi vânătorului cu servicii excelente: pe vreme rece va deveni un covoraș termoizolant, produsele învelite vor păstra temperatura mai departe, pot acoperi cortul în caz de vreme nefavorabilă, iar suprafața lucioasă, provocând o strălucire, va atrage rapid atenția salvatorilor dacă au nevoie de ajutor. Cadouri pentru vânător nu ar putea fi întotdeauna la îndemnul lor, cu toate acestea, o acoperire izotermică, în orice caz, va fi apreciat.

Brichetă impermeabilă

Pe vânătoare se acordă o atenție sporită focului și gătitului. Metodele moderne vă permit să faceți foc în orice vreme. Chiar și atunci când se toarnă ploaia, există modalități de acoperire a unui incendiu undeva sub un magazin, natural sau de casă, și lemn de foc umed, cu un lichid special și meciuri rezistente la apă. O brichetă reutilizabilă, rezistentă la vânt, va fi un plus bun pentru elementele meteorologice foarte necesare. Acest mic cadou compact pentru un vânător de bărbați va ajuta mai mult decât o dată în situații dificile. Numele în sine vorbeste de la sine - bricheta nu iese din cauza rafalelor de vant, flacara poate arde la orice unghi (si in pozitia cu capul in jos, inclusiv 180).

Pălărie umbrelă

Pentru cei care doresc să gândească și să prezinte un cadou memorabil vânătorului aniversar, vă recomandăm să vă uitați la umbrelă. Acest lucru de camuflaj se menține ferm pe montanți în jurul capului, este bine ventilat și protejează la fel de bine de ploaie și de lumina soarelui. Potrivit pentru toți cei care au fost în căldură pentru o lungă perioadă de timp sau care au fost furtuni pe drum.

Trusă originală de cadou - vânător

S-ar putea întâmpla, de asemenea, ca eroul vânător-aniversar să aibă totul în arsenalul său de vânătoare. Acesta este literalmente totul, și nu are nevoie de nimic. El este o astfel de persoană, și a prevăzut toate detaliile, dar ceea ce nu putea face - a fost prezentat cu acest lucru înaintea ta. Nu vă grăbiți să disperați. Ceea ce lipsește în coșurile sale este un dar pe care l-ați făcut vânătorului cu mâinile tale! Puteți susține că nu știți cum să faceți nimic. Deci, poate că nu trebuie să faceți nimic aplicat. Lăsați experții să întruchipeze ideea, principalul lucru din partea ta este ideea!

Aceasta este o prezentare solemnă a tricoului original de designer cu desene tematice sau inscripții către eroul de sărbătoare. Poate fi ca o fotografie a vânătorului însuși cu trofeul său cel mai valoros, o imagine a momentelor de vânătoare sau, probabil, a dorințelor celor dragi, dacă tricoul este dat cu scopul de a-l purta în drumeții îndepărtate departe de vatră și de a socializa cu rudele. Aici totul depinde de imaginația și preferințele personale față de care este destinat acest dar.

Cort de pelerinaj

Aș dori, de asemenea, să reamintesc tuturor celor care au conceput un cadou pentru un bărbat dornic de a vâna sau de a pescui despre un partener principal pentru ieșirea din oraș în spațiile deschise. Aceasta este o căpită. Când alegeți cadouri pentru vânător, este rareori luată în considerare, dar absolut în zadar. Un astfel de dar va fi bucuros pentru oricine care îi place să vâneze, care cel puțin o dată a vizitat această activitate în ploaie și nu știe din cuvintele martorilor oculari, dar din propria sa experiență a experimentat toate "farmecele" de a se simți pe corpul său. Când ochii sunt întunecați de emoție, nu se simte deloc, dar când extracția se află deja în mâini și primul val de euforie a trecut, strada nu devine prea confortabilă (să o spună blând) într-o rochie umedă. Pentru a împiedica acest lucru și luptătorul dvs. să se întoarcă de pe câmpul de luptă, sănătos și nevătămat, să-i dea o căpăstru impermeabilă, transformată cu ușurință în alte elemente funcționale. Este bine protejat de ploaie, vânt, poate fi folosit ca o targă, și chiar un adăpost temporar, dacă trebuie să petreceți noaptea în natură.

Vom fi bucuroși dacă sfatul nostru va ajuta și data de sărbătoare va fi distractivă și solemnă.

arrow