Alegerea Editorului

Tabelul dimensiunilor de îmbrăcăminte pentru femei: Rusia, SUA, Italia, China

Anonim

Toate fetele iubesc cumpărăturile, dar există circumstanțe în care această plăcere devine inaccesibilă. Când trebuie să lucrați foarte mult sau să stați cu copilul dvs., practic nu mai este timp pentru tine și trebuie să renunți la plăcerea de a cumpăra haine. Dar odată cu apariția magazinelor de îmbrăcăminte online, fetele pot găsi rapid și ușor haine pentru ei înșiși, continuând astfel să își actualizeze garderoba. Dar magazinele online au un dezavantaj important - de multe ori lucrurile comandate nu sunt de dimensiune sau nu stau cu succes, pentru a alege dimensiunea corectă, se întâmplă, nu ajută chiar și tabelul de dimensiuni de îmbrăcăminte pentru femei, publicat pe site.

Cum să măsurați parametrii dvs.?

Dacă comandați îmbrăcăminte exterioară într-un magazin online, faceți măsurători, după ce puneți pe un pulover gros. Atunci când comandați o haină sau o jachetă în jos, care se va așeza în mod ideal pe dvs., dacă purtați un tricou sau o bluză subțire, atunci cu un sacou cald sau un pulover veți purta strâns îmbrăcăminte.

Cum se determină dimensiunea îmbrăcăminții de exterior:

  1. Originea pieptului este măsurată prin punctele cele mai proeminente.
  2. Măsurați cu exactitate circumferința taliei de-a lungul liniei taliei. Nu trageți în stomac. Toate măsurătorile fac, relaxând o parte a corpului.
  3. Măsurați șoldurile în cele mai proeminente puncte ale feselor.

Mărimea în funcție de parametrii dvs. va fi indicată de o tabelă cu dimensiuni de îmbrăcăminte pentru femei. Rusia produce îmbrăcăminte care are propriile dimensiuni. Deseori, tabelul de dimensiuni rusești este confundat cu cel european, deoarece acestea sunt similare și arată cifre din două cifre. Rețineți că dacă magazinul online are un tabel de dimensionare producător, atunci când cumpărați, trebuie să selectați această opțiune. De exemplu, dacă mărimea rusă este de 40, iar dimensiunea corespunzătoare a producătorului este de 34, atunci este necesar să specificați 34.

Probleme de alegere

Fiecare țară are propria scală de măsurare a dimensiunilor. Și chiar și unii producători produc haine cu valorile lor. Aceste diferențe complică achiziționarea de lucruri potrivite. Dacă cumpărați în magazine online chinezești, consultați-vă cu vânzătorul, deoarece nu va fi ușor să cumpărați haine chiar și după diagrama de mărime furnizată.

Mai jos este un tabel de dimensiuni potrivite pentru femeile de îmbrăcăminte exterioară de producători ruși.

Pentru a afla dimensiunea dvs. prin valorile rusești fără o masă, nu vă puteți uita la tabel. Doar măsurați parametrii și împărțiți-le în două.

Deoarece la om, fiecare parte a corpului are parametri diferiți, hainele de sus și de jos vor avea valori diferite. Deci, dacă volumul dvs. de mamă este de 80 cm, atunci veți purta un tricou și un pulover de dimensiune 40. Dar, cu o lățime a taliei de 90 cm, dimensiunea inferioară va fi de 44, iar fetele cu astfel de șolduri pot merge, de asemenea, la dimensiunea 42, în funcție de țesătură. Pantalonii strașniți vor fi cu siguranță doar, dar blugi sau pantaloni vor fi înghesuiți.

Trebuie să mă uit la masă?

Tabelul dimensiunilor de îmbrăcăminte pentru femei vă va ajuta să faceți o alegere mai bună, deoarece puteți recunoaște erorile măsurătorilor și puteți calcula că, cu un piept de 90 cm, dimensiunea dvs. este de 45 de ani, deși acest lucru nu există. Conform tabelului, puteți vedea care este mai bine alegerea - 44 sau 46.

Atunci când comandați, luați două dimensiuni - cea care se potrivește exact parametrilor dvs. și 1 dimensiune mai mare. Multe magazine plătesc o taxă pentru livrarea a două articole identice, cu o șansă mai mare ca unul dintre ei să se întoarcă la depozit. Acest lucru poate fi o suplimentare de aproximativ 500 de ruble la cantitatea de livrare. Dar, de obicei, dacă cumpărați bunuri pentru o sumă mare (de exemplu, de la 2500 de ruble), atunci nu este nevoie să faceți cheltuieli pentru aceasta.

Cumparand haine americane

Atunci când cumperi lucrurile americane, fii mai atent când alegi. În acest caz, parametrii sunt măsurați în inci, nu în centimetri. Tabelul lor de dimensiuni de îmbrăcăminte pentru femei conține următoarele valori (a se vedea mai jos).

De obicei, pentru a afla dimensiunea în valorile americane, trebuie să scăpați numărul 38 de la limba rusă. De exemplu, dacă trebuie să cumpărați un strat de dimensiune 46, atunci în valori americane va fi 8. Dacă doriți să cumpărați îmbrăcăminte pentru bărbați, atunci nu o alegeți din tabele pentru femei. Dimensiunile femeilor și bărbaților sunt ușor diferite în toate țările. Dar această diferență este suficientă pentru a comanda la întâmplare un lucru cu trei dimensiuni mai mari decât cele proprii. Mai ales atunci când aleg lucrurile fabricanților americani.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare faptul că mărimea în Statele Unite este puțin supraestimată. Alegeți de la producătorii lor mai puțin de o mărime de îmbrăcăminte pentru femei. Diagrama de mărimi se află în fiecare magazin online. Principalul lucru este să alegeți cu atenție.

Alegerea lucrurilor italiene

Lucrurile din Italia sunt considerate foarte înalte. Ei vând haine de la producătorii italieni, nu în cantități atât de mari cum ne-ar plăcea. Deci merită să alegeți dimensiunea cât mai aproape posibil, pentru a nu umbri cumpărarea produsului pe care l-ați căutat.

În tabelele italiene veți găsi valori care sunt mai puțin rusești cu 2 unități. Dacă dimensiunea dvs. este de 44, atunci italianul trebuie să aleagă 42. Alegeți cu atenție mărimea italiană a îmbrăcăminții pentru femei. Un tabel (foto) al parametrilor de îmbrăcăminte italian în comparație cu dimensiunile altor țări este dat mai jos.

Haine chinezești

Chinezii au parametri mici comparativ cu noi, adesea cumperi lucruri de la ei mici. Regula obișnuită este de a cumpăra lucruri chinezești cu o dimensiune mai mare.

Dacă contactați vânzătorul vreo chestiune de alegere a unui lucru într-un magazin chinez, el va oferi și posibilitatea de a alege mai mult de o mărime. Apare un tabel de valori comune chinezești.

Masa lor este, de asemenea, similară celei rusești, dar fiecare producător și comerciant prezintă propriile sale, deci este greu de spus care dintre ele este corect. Prin urmare, este important să se consulte cu vânzătorii. Se întâmplă că chiar și o masă de dimensiuni de îmbrăcăminte pentru femei nu ajută la alegerea potrivită.

arrow