Alegerea Editorului

Magazinul "Lumea copiilor" (Armavir)

Anonim

Detsky Mir este o marcă comercială a unui lanț de magazine care vând bunuri pentru copii. Magazinele sunt situate în toată Rusia și în câteva orașe din Kazahstan. În total, există 103 de orașe în care există magazine Detsky Mir. Armavir este unul dintre ei.

Structura organizatorică

Holdingul Detsky Mir este format din mai multe companii separate care vând bunuri pentru copii:

  • Detsky Mir - magazine care vând produse pentru copii;
  • "ELC - Centrul de dezvoltare timpurie" implicat în vânzări cu amănuntul;
  • "Yakimanka Children's Gallery" este un centru comercial de lux care vinde lucruri pentru copii.

Aceste organizații sunt proprietarii mărcii Detsky Mir. Această marcă comercială a fost cunoscută de peste 50 de ani. În acest timp, sa îndrăgostit de mulți cumpărători.

Compania are 225 de magazine (super- și hipermarketuri). Toate departamentele au o politică comună în domeniul marketingului, al finanțării și al achizițiilor publice. Mai mult de 100 de orașe acoperite de această rețea. O scurtă listă a orașelor în care există magazine ale mărcii Detsky Mir: Armavir, Moscova, Smolensk, Ryazan, Tula, Kaluga, Sankt Petersburg, Vladimir, Saransk, Samara, Orenburg, Ufa și mulți alții.

Veniturile exploatației pentru 2013 s-au ridicat la aproape 27, 8 miliarde de ruble.

"Lumea copiilor" (Armavir)

În magazinele acestei mărci comerciale, părinții vor putea să cumpere toate bunurile necesare pentru copiii lor. Magazinele din această rețea vă vor permite să cumpărați lucruri a căror calitate este fără îndoială. Și prețul este accesibil.

Unul dintre locurile unde puteți cumpăra produse pentru copii de toate vârstele - "Lumea copiilor" din Armavir. Adresa este următoarea: strada Armavir, Michurin, clădirea 2. Este situată la primul etaj al centrului comercial "Elephant".

Există haine, pantofi, jucării, electronice, articole sportive. Pentru cei mici puteți cumpăra scutece, șervețele, obiecte de igienă, scaune de mașini, purtători, jucării, alimente. Aceasta este doar o mică listă a ceea ce se poate găsi pe rafturile magazinelor.

Magazinul deține promoții care vă permit să faceți achiziții și mai profitabile. Pentru unele lucruri, rețeaua oferă reduceri. Toate acestea se fac pentru cumpărători. Chiar mai multe acțiuni diferite sunt programate pentru sărbătorile de Anul Nou viitoare. În "Lumea copiilor" puteți cumpăra cadouri pentru copii de toate vârstele.

opinii

"Lumea copiilor" (Armavir) este un loc bun pentru a cumpăra lucruri pentru copii. Totul este în locul ei. Produsele sunt bine clasificate, ușor de găsit. Cameră mare, curată și luminoasă.

Vânzătorii sunt întotdeauna politicoși și receptivi, gata să-i ajute pe cumpărători.

"Lumea copiilor" - un loc minunat pentru a face cumpărături. Se va adresa atât părinților, cât și copiilor.

arrow