Alegerea Editorului

Rochii italiene. Cum de a alege stilul potrivit?

Anonim

Cele mai multe dintre fete sunt niște creaturi blânde și sofisticate, care caută să arate frumos în absolut orice situație. Un artist polonez a dezvăluit lumii o expresie strălucitoare care reflectă întreaga esență a naturii feminine schimbătoare: ea a susținut că purtarea îndelungată a aceleiași rochii afectează în mod negativ sănătatea femeii la modă. Desigur, nu puteți să o luați literalmente, dar acest lucru nu neagă necesitatea ca femeile să actualizeze dulapul. Multe case de modă oferă doamnelor opțiunile lor la toaletă, dar sunt rochii italiene care ocupă un loc înalt în clasamentul celor mai de dorit.

Indiferent de situația financiară a unei femei, ea întotdeauna așteaptă cu fericire un lucru elegant, chiar dacă o va cumpăra nu într-un salon scump, ci într-un magazin obișnuit. Fiecare fată a citit cel puțin o dată în viața ei publicații dedicate hainei de marcă, după care dorea să vadă rochii italiene la modă în colecția ei de haine. Mangano, Rinascimento, Sportstaff - branduri care au depășit calitatea, au testat în timp. O persoană care este interesată de modă va începe cu siguranță alegerea unei rochii doar prin vizualizarea catalogului unuia dintre acești producători.

Nu a fost întotdeauna plăcut obiectul modă de toaletă fit, chiar dacă ea este încrezător în atractivitatea ei. Adesea, o rochie aleasă incorect nu o poate expune din partea cea mai bună. Există mai multe reguli simple, amintindu-vă că este dificil să faceți o achiziție greșită.

Rochia trebuie să sublinieze demnitatea femeilor

Omul nu a constituit niciodată vicii externe, chiar dacă stima de sine scăzută a intrat în vogă acum. Chiar și în figura cel mai frecvent pliată, există părți ale corpului care arată mai frumos decât alte persoane, decât cu siguranță aveți nevoie să le utilizați în timp ce cumpărați haine, mai ales dacă acestea sunt rochii italiene, ale căror prețuri nu dau fiecăruia dreptul de a face o greșeală.

Cu toate acestea, este imposibil să faceți acest lucru în așa fel încât ochiul privitorului să cadă doar din partea corpului care este subliniat. Dacă o femeie este proprietarul unui piept luxuriant și frumos, o rochie cu un neckline prea mare îi va face pe cei din jur să nu aibă o părere bună despre ea. Cea mai bună opțiune ar fi hainele din Italia cu un gât profund și îngust, forțând interlocutorul să nu se concentreze numai asupra rotunjii luxuriante, ci și să privească involuntar fața de frumusețe. De asemenea, țesăturile de cravată sau designul stratificat al îmbrăcămintei se găsesc: o căpită subțire sau un bolero spectaculos, un șal și o eșarfă subțire. Se pare talie superioară.

Rochia ar trebui să ascundă defectele femeilor

Subliniind meritele cifrei nu întotdeauna ajută la alegerea tricoului potrivit. Nu toți proprietarii de sânii luxurianți doresc să-și expună dimensiunea pentru spectacol, unele fete sunt jenate să se concentreze asupra interlocutorului ei. În acest caz, este de dorit să se acorde atenție rochiei italiene a culorilor întunecate, această colorare va ajuta la reducerea vizuală a volumului pieptului, precum și printuri verticale sau dungi diagonale. Materialele ușoare sunt locul care trebuie să fie dacă țesătura nu conține sclipici sau alte elemente atractive. Puteți schimba accentul pe șolduri, decorând rochia cu o centură strălucitoare sau cu un ambreiaj în miniatură, dacă vorbim de rochii de seară italiene.

Atunci când alegeți o rochie trebuie să țineți cont de creșterea femeilor

Fetele cu creștere scăzută se confruntă adesea cu probleme în alegerea hainelor și a încălțămintei. Rochii cu talie înaltă se potrivesc complet frumuseții miniatură, iar o fustă, care se termină chiar deasupra genunchilor, face din punct de vedere vizual mai mare. Nu trebuie să oprești alegerea pe dungile orizontale care împodobesc tinuta, vor face o femeie mai groasă și vor reduce doar creșterea. Femeile subțiri și înalte de modă vor îmbrăca rochiile italiene cu o talie joasă, țesătura pentru care, în mod ideal, ar trebui să fie texturate, de exemplu, buche sau jacquard.

O fusta lunga va masca picioarele pline, un stil Baby Doll va ajuta o fată plină pentru a ascunde un burta abrupte, și bijuterii costum luminos va distrage atenția de la șolduri mari.

Rochia trebuie sa se potriveasca cu varsta femeii

Nu există nici o îndoială că îmbrăcămintea din Italia este de dorit pentru fashionistas, indiferent de numărul de ani de viață, dar aceasta nu înseamnă că o femeie în vârstă ar trebui să cumpere o rochie de culoare roz, doar pentru că magazinul o oferă la un discount de 70%. Culorile luminoase se potrivesc fetelor tinere, o femeie mai în vârstă trebuie să oprească alegerea unor bucăți elegante de toaletă.

Moda modernă nu restricționează femeile în alegerea hainelor, rochia trebuie să sublinieze, în primul rând, personalitatea unei femei frumoase și numai atunci să corespundă cu ceea ce este tras pe copertele revistelor.

arrow