Alegerea Editorului

Magazinele de îmbrăcăminte din Omsk: adrese, program de lucru, recenzii

Anonim

Modele și fashionistas de toate vârstele sunt absolut în fiecare oraș. Omsk nu face excepție. În acest oraș există numeroase magazine care vând haine destinate unui alt client: mai scumpe și mai ieftine, pentru bărbați, femei, copii și adolescenți.

Luați în considerare cele mai populare și frecventate dintre ele.

Magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați Boston.one

În special pentru reprezentanții sexului mai puternic din centrul orașului există un magazin de modă de primă clasă. Puteți cumpăra produse fabricate de brandurile celebre: Canali (Dalali), Dalmin (Dalmin), Hugo Boss, Dirk Bikkembergs, Richmond Denim (Richmond Denim ").

Boston.one este un magazin de îmbrăcăminte din Omsk, unde lucrează asistenți de vânzări politicoși și atenți. Vor fi bucuroși să vă consilieze cu privire la orice problemă, precum și să vă ajute să alegeți piesa potrivită pentru dulap. Adesea, cumpărătorii se concentrează pe profesionalismul personalului care lucrează în magazin, lăsând o mulțime de feedback pozitiv.

Acest magazin se află la: Omsk, Karl Marx Avenue, 22 (etajul 1). Lucrează în fiecare zi de la 10:00 la 22:00.

O'Stin

Unul dintre cele mai ieftine magazine de îmbrăcăminte din Omsk este O'Stin. Există o gamă largă de îmbrăcăminte concepute atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Produsele care apar aici aparțin categoriei de modă urbană, stilul căruia nu oferă nici un cadru.

Analizând recenziile rămase despre acest magazin, este ușor de remarcat faptul că oamenii practici vin aici care iubesc să se imbrace ieftin și cu gust, aici, în funcție de cumpărători, sunt vândute lucruri foarte elegante care vor deveni de neînlocuit în uzul cotidian.

Magazinul este deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00 Puteți găsi un magazin de îmbrăcăminte în Omsk O'Stin la: Arhitecți Boulevard, 35 (etajul 1) - acesta este în districtul administrativ Kirov.

"Outpost" - îmbrăcăminte exterioară magazin

În Omsk, există, de asemenea, destul de câteva magazine în care puteți cumpăra haine pentru tine pentru sezonul mai rece. Unul dintre acestea - "Outpost". Reprezentanții de sexe diferite și diferite categorii de vârstă, care sunt potrivite pentru dimensiuni de la 40 la 72, pot găsi lucruri potrivite pentru ei înșiși în ea. Aici există o gamă largă de jachete în jos, haine, jachete și impermeabile. Apropo, în funcție de clienți, prețurile sunt destul de rezonabile. Acest lucru atrage, fără îndoială, tot mai mulți clienți la acest magazin în fiecare an.

Magazinul are mai mulți asistenți de vânzări care pot ajuta la alegerea îmbrăcămintei potrivite, ceea ce facilitează foarte mult căutarea modelului dorit.

Magazinul de îmbrăcăminte din Omsk "Outpost" deschide porțile pentru clienții săi în fiecare zi, între orele 11:00 și 19:00. Puteți să o vizitați la următoarea adresă: 76 Mira Avenue, care este situată în districtul administrativ sovietic.

Dolce Vita - magazin de îmbrăcăminte pentru femei (Omsk)

Pentru fashionistasii reali din oraș există un magazin de îmbrăcăminte trendy de la producătorii bine-cunoscuți - Dolce Vita. În ea, în funcție de cumpărătorii înșiși, lucrează cel mai politicos și bine ales personal, care știe multe despre modă și stil.

În acest magazin de îmbrăcăminte poți alege pentru tine obiecte clasice care corespund celor mai recente tendințe de modă - în ele orice fashionistă va deveni pur și simplu irezistibilă. Ar trebui de asemenea remarcat faptul că magazinul vinde numai articole de înaltă calitate care vor fi cu siguranță la modă să poarte pentru o lungă perioadă de timp.

Dolce Vita este situat la Omsk, ul. 70 de ani, 25 octombrie (etajul 1) - aceasta este în zona cartierului administrativ Kirov. Puteți vizita salonul de îmbrăcăminte în fiecare zi, între orele 10:00 și 21:00

Shop "Pantofi de imbracaminte planetara"

În Omsk există un întreg lanț de magazine cu același nume, care vând haine și încălțăminte pentru întreaga familie. Și, judecând după recenziile celor care fac în mod regulat achiziții aici, prețurile la încălțăminte și haine sunt destul de acceptabile dacă le comparăm cu calitatea produselor oferite.

Rețeaua de magazine "Planet Clothing Shoes" vinde pe bază de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, pentru copii și adolescenți, articole de îmbrăcăminte exterioară, precum și pantofi concepute pentru a fi purtate în diferite sezoane. Aici puteți găsi și o selecție de pălării și accesorii. În plus, magazinul găzduiește în mod regulat diverse promoții și programe de bonus care stimulează cererea pentru bunurile existente.

Magazinele din cadrul rețelei de încălțăminte "Planet Clothing" lucrează zilnic între orele 10:00 și 20:00 În Omsk, sunt doar trei dintre ele și se află la următoarele adrese:

  • Red Way, 91.
  • Str. Pușkin, 59 de ani.
  • Str. Rozhdestvenskogo, 6.

Cumpărați rochii de seară Lizia

Oricine se întâmplă cu o recepție de gală sau cu un alt eveniment, care ar trebui să pară adecvat, va vizita cu siguranță magazinul specializat în vânzarea de seară - Lizia. Aici sunt create cele mai bune rochii de seară.

Site-ul acestui magazin este situat pe teritoriul complexului pilot.

Angajații magazinului, care sunt profesioniști și profesioniști, ajută întotdeauna clienții să aleagă un model adecvat pentru un anumit caz - toți cumpărătorii sunt mulțumiți de atenția asistenților de vânzări, ceea ce se reflectă în feedbackul dat de rezidenții Omsk la acest magazin.

Trebuie remarcat că în Lizia politica de prețuri este destul de diversă: există un sortiment pentru cei care sunt gata să plătească o sumă ordonată pentru costum și există destul de puține opțiuni bugetare pentru cei care doresc să economisească bani.

Magazinul Lizia poate fi găsit la: Omsk, ul. Frunze, 80 (etajul al doilea al centrului comercial emblematic). Lucrează în fiecare zi între orele 10:00 și 21:00.

"Kangaroo" - magazin de îmbrăcăminte pentru copii

Kangaroo este unul dintre cele mai renumite magazine în care puteți cumpăra produse pentru copii. Și în ea nu există doar o selecție bună de îmbrăcăminte pentru copii - jucăriile sunt de asemenea vândute aici.

Principalii clienți ai magazinului sunt copiii sub vârsta de 14 ani. Rochii, tricouri, tricouri, pantaloni, bluze și alte articole de îmbrăcăminte pentru copii vândute aici sunt menite pentru această vârstă. Există, de asemenea, o mulțime de haine care sunt produse de branduri la nivel mondial.

Magazinul are, de asemenea, propria platformă de internet pe web, ceea ce vă permite să comandați elementul care vă place cu livrare la domiciliu.

Adresă unde puteți găsi un magazin de îmbrăcăminte pentru copii: Omsk, st. Frunze, 1 - este situat la primul etaj al centrului comercial "Millennium".

Magazinul este deschis zilnic între orele 10:00 și 21:00.

arrow