Alegerea Editorului

Boots on Wheels: distracție și confortabilă

Anonim

Pe străzile din Moscova și din alte orașe, există tot mai mulți oameni care folosesc cizme pe roți. Ei numesc astfel de oameni pasi-rideri. Această mișcare a apărut în Statele Unite și devine din ce în ce mai populară, în special în rândul tinerilor, după ce a câștigat deja mai mult de o sută de țări din lume.

Pantofii cu roți sunt, de asemenea, numiți adidași cu role, și reprezintă un amestec de adidași sport și patine cu role. Psihiatrul Roger Adams a inventat acest tip de pantof de rulare, atașând roțile la adidași obișnuiți. În 2000, el și-a brevetat descoperirea și acum Heelys se implică în producția de pantofi pe roți.

Adidații cu role de tip Hilis arată elegant și, la prima vedere, nu diferă de adidași obișnuiți, dar dacă îi întoarceți, puteți vedea o roată mică pe călcâi. În orice moment, roțile pot fi trase cu ușurință și pot fi introduse prize speciale în găurile formate. Roțile îndepărtate sunt ascunse într-o husă elegantă produsă de Heelys. Punga cu carabina este atașată la centură sau pur și simplu pusă în buzunar. Cumpărați cizme pe roți pot fi în departamentele cu pantofi de sport. Pentru călărire în lunile mai calde, puteți achiziționa adidași eleganți Hilis, care sunt de asemenea echipați cu roți cu rulmenți, capace și o cheie.

Roțile sunt materiale consumabile, astfel încât mai devreme sau mai târziu acestea nu reușesc, dar atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, acestea sunt suficient de precise pentru sezon. Ventilatoare de conducere agresiv "ucide" roțile pentru luna. Roțile noi pot fi cumpărate în același loc cu pantofii.

Puteți purta adidași cu role pe orice suprafață plană, inclusiv asfalt. În cazul în care în asfalt există defecte și gropi, puteți merge la pas. Cizmele de pe roți se tem de nisip, zăpadă și apă, deci este recomandat să călătoriți pe vreme uscată și caldă.

Pentru o distracție în aer liber distractivă pentru copii, există mai multe tipuri de produse cu roți. Dintre toate produsele populare cu roți destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între șapte și cincisprezece ani, adidașii Khilis și adidații cu role sunt recunoscuți drept cele mai sigure produse. Pentru copii, puteți cumpăra adidași Hilis de la intrare, care sunt mai rezistenți. Numărul de răniri obținute de la rivalul Hilis pe adidași este mult mai mic decât în ​​cazul unei biciclete. Adidații cu role sunt un cadou de aniversare pentru un copil și o modalitate excelentă de a le scoate de pe computer. Dar când cumpără adidași pentru un copil, părinții cumpără adesea aceste pantofi pentru ei înșiși.

Puteți învăța să călăriți adidași cu role pentru aproximativ douăzeci de minute, totuși, începătorii pot merge în linie dreaptă. Nu este recomandat să mergeți direct la asfalt, este mai bine să lucrați în interior pentru o zi sau două. Când picioarele de rulare sunt plasate unul după altul. Pentru a învăța să călătoriți cu viteză mare, înapoi, mutați-vă pe un deal și conduceți-vă de-a lungul unei traiectorii dificile, va dura de la câteva zile la câteva luni - este vorba despre intensitatea și durata antrenamentului. În orice caz, va veni succesul. Apropo, pasagerii avansați pot să se rostogolească chiar și pe un picior, și înapoi în față, pot efectua torsiuni complexe și chiar schimbători de rulare.

Noul tip de încălțăminte nu este numai mai sigur, ci și mult mai convenabil decât rolele convenționale, deoarece pantofii de pe roți vă permit să mergeți chiar și pentru că trebuie doar să vă sprijiniți pe piciorul plin și să mergeți liniștit - roata din tocuri este ascunsă în interior. În plus, în pantofii de pe roți, puteți să conduceți liber în metrou sau magazin, iar pantofii din fața intrării trebuie să fie îndepărtați și înlocuiți în pantofi înlocuiți, pe care trebuie să-l purtați permanent cu dvs.

Pantofii speciali pentru rulote pentru iubitorii de freestyle sunt cunoscuți și cunoscuți. Ele diferă de cele obișnuite prin faptul că au inserții speciale pe talpă - măcinate care le permit să alunece de-a lungul șinelor și țevilor.
Ce numai tineretul nu se va gândi ...

arrow