Alegerea Editorului

Rochie în rochie: Nu ratați șansa

Anonim

Rochia în formă de rochie este o parte integrantă a dulapului de vară. În plus, benzi - o nouă tendință de moda, care ar trebui să se bucure de fiecare fashionista. Ce și cum să purtați pentru a face imaginea spectaculoasă? Să vedem.

Tipuri de benzi

Rochia în formă de rochie este alegerea potrivită pentru sezonul de vară. Astăzi, designerii mondiali oferă diferite modele. În plus, imprimarea "dungată" este prezentată în felul său. Industria modei oferă o gamă largă de variante diferite de sundresses de dungi.

Atunci când alegeți un model specific, nu trebuie să uitați că banda trebuie să corecteze "neregulile" figurii și să nu "rănească" vizual. Banda de sundress de astăzi are diferite tipuri de benzi: verticale, orizontale, oblice, combinate.

Dacă banda este verticală în model, atunci datorită acestei siluetă vizual pare mai subțire. Prin urmare, fetele cu forme curve trebuie să acorde atenție acestui tip de bandă. Și banda nu ar trebui să fie largă. Pentru o figură de grăsime, o sundress de lungime medie cu un triunghi tăiat ar fi o alegere excelentă.

Dar banda orizontală va sublinia doar formele apetisante. Acum destul de des puteți găsi o imprimare dungată pe diagonală. Adesea se folosește ca material de finisare sau suplimentar, de exemplu în partea din corset sau fusta.

Culorile

Fără îndoială, banda alb-negru - un clasic al genului, care va arăta întotdeauna avantajos. dar alte culori nu sunt departe. Datorită dungilor albastru-alb și colorate (relevante acum) puteți crea un arc cu adevărat unic și luminos. Apropo, culorile albastru și alb poartă spiritul celor mai recente tendințe de modă.

Mulți designeri îndrăzneți, în special în sezonul primăvară-vară, experimentează prin adăugarea desenului pe bandă. Această opțiune necesită, de asemenea, atenție atunci când alegeți un haine elegante noi pentru vara.

Ce lungime trebuie sa alegi?

Striped sundress este un lucru unic care poate literalmente atât "salva" o figură și strică-l. Prin urmare, atunci când alegeți o lungime, trebuie să țineți cont de particularitatea figurii dvs.

Pentru fetele subțiri, alegerea este imensă: de la mini la maxi. Dar doamnele pompos sunt destul de limitate în alegerea lor. Sunt o lungime perfectă în podea și o tăiere dreaptă. Deci, vizual, puteți ascunde defectele figurinei și "trageți" silueta.

Lungimea medie este universală. Se va potrivi atât unul, cât și celălalt. Cu toate acestea, orientarea benzilor nu trebuie uitată.

Ce să combinăm?

Se pare că banda - este plictisitoare și monotonă, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Cu o combinație de succes, puteți crea o imagine vie unică, care este atât de necesară în timpul verii.

Rochia de vară în bandă necesită alegerea accesoriilor necesare. De exemplu, un costum poate fi ușor combinat cu pantofi diferite:

  • adidași (similare în culoare) sunt perfecte pentru un sarafan dungat tricotat;
  • Pantofi de contrast (de exemplu, pantofi roșii);
  • sandale în stil grecesc;
  • încălțăminte cu toc.

Dar atunci când alegeți o pungă trebuie să fiți ghidat de un model de sundress. Dacă arcul este plajă, atunci o pungă în vrac în același stil este perfectă. Pentru versiunea casuală pot fi considerate ambreiaje elegante. Pentru a completa imaginea vor ajuta curelele. Este de dorit ca culoarea să se potrivească cu culoarea încălțămintei sau a genții de mână. Pentru alegerea imaginii la petrecere fără bijuterii flashy este indispensabilă.

Nu vă fie teamă de combinații de culori îndrăznețe. Rochia sau fusta cu o bandă orizontală pot fi ușor combinate cu o centură largă pe care sunt inserții de aur. Deci vă puteți concentra pe talie. Apropo de margele metalice mari.

Acordați atenție modului în care poate fi demonstrată cu succes o imagine dungată (fotografiile sunt prezentate în articol) în imaginile dvs.

Nu vă fie teamă de schimbare! Rochia în formă de rochie este unul dintre lucrurile de bază care ar trebui să fie în garderoba fiecărei fete. Nu vă fie frică să experimentați și să fiți luminători!

arrow