Alegerea Editorului

Rochii de fidea - tinuta pentru toate ocaziile

Anonim

Ce este un tăiței de rochie? Acesta este un model frumos pe care fiecare femeie îl cunoaște astăzi. Rochie de silueta rosie taie - un partener mare de orice reprezentant al sexului corect, atât într-o zi festivă și într-o zi de lucru. Totul depinde de ce combinați cu el.

Rochie taitei - un lucru universal

Principalul avantaj al acestui costum este că, cu ajutorul acestuia, puteți crea o varietate de imagini. Rochia de taitei este un model care pur și simplu nu are egal în garderoba unei femei moderne. Mai ales în perioadele de primăvară și de toamnă, când aerul este destul de proaspăt, dar vreau să mă simt confortabil și să arăt grozav. Rochia de fidea accentuează perfect liniștea liniilor figurii feminine. Și o poți purta oriunde. Efectuând un set feminin, spectaculos, veți arăta doar uimitoare.

Într-un cod de îmbrăcăminte

În arcurile de birou, o rochie de tăiței este destul de rară. Fotografia de mai jos demonstrează că este încă posibil să găsiți un loc vrednic pentru el într-un cod de îmbrăcăminte de afaceri. În acest scop, un model laconic adecvat de fire fine tăiate drept în mijlocul genunchiului (sau cu câteva centimetri mai mare). Acest costum va completa acest costum perfect cu cizme înalte (dar nu cizme). Ghete de glezna se vor potrivi de asemenea aici.

Puteți acorda atenție versiunilor mai scurte ale acestei rochii. Ansamblul este completat de o fustă sau pantaloni creion. Astfel, severitatea afacerilor de afaceri se înmoaie puțin. Apare o aromă ușoară a feminității, o frivolitate. În acest caz, pantofi sau cizme cu tocuri. Nu uita de curea. Aceasta va contribui la crearea accentului pus pe talie, făcând imaginea proporțională și mai potrivită pentru mediul de lucru. Pentru birou, modele monochrome potrivite, realizate într-o paletă colorată sau neutră. Nu alegeți să lucrați rochii tricotate. Acestea sunt cusute din țesături foarte fine, iar în birou acest lucru, desigur, este pur și simplu inacceptabil.

În viața de zi cu zi

O rochie de rochie de talie arata cu adevarat perfecta in aspect casual. Fotografiile din revistele de modă lucioase arată o varietate de opțiuni diferite în combinație cu alte lucruri. Pentru a te plimba prin oraș, modelele de lungime maxi și midi sunt perfecte. Ele arata grozav, in combinatie cu jachete de piele scurte sau lucruri fabricate din denim. Adăugați un mesager imagine sau o pungă de dimensiuni medii. Pentru plimbări lungi, ar trebui să vă opriți pe adidași, loafers, adidași sau alunecări.

Rochia de lungime la genunchi merge bine cu jambiere, jambiere sau colanți strâmți. "Fidea" în sine poate fi fie monotonă, fie într-o bandă transversală, cu buzunare de patch-uri, guler sau guler stand-up, tăieturi laterale și un lambou lung în spate. În această formă, rochia joacă perfect rolul unui element independent al dulapului. Deși poate fi suplimentat cu pantaloni din piele sau piele de căprioară sau blugi întunecați. Această imagine va arăta foarte elegantă și impresionantă. Aici puteți adăuga cizme de piele de căprioară, pantofi elegant sau "gladiatori" înalți pe un stiletto subțire. De sus puteți purta o jachetă de tânără sau o vesta de blană. Nu vă îndoiți nici măcar că privirile admirabile ale tuturor oamenilor înconjurați vă vor fi împletite.

Stilul romantic

Iar acestea nu sunt toate opțiunile în care puteți arăta un lucru universal ca o tăiță-tăiței. Ce poți purta cu astfel de modele dacă te duci la o întâlnire romantică? Alegeți un model subțire de lungime mini sau midi. Rochia poate fi atât monofonică, cât și decorată cu amprente strălucitoare. Mânecile de formă neobișnuită și gâtul spectaculos original vor arăta perfect. Principalul lucru este că rochia trebuie să atragă atenția și să sublinieze liniile siluetei tale seductive cât mai profitabil posibil. Completăm imaginea cu cizme, picioare bine fixate, pungă sau bere de design original. Și, bineînțeles, nu uitați de diversele decorațiuni.

Adăugați accesorii

O rochie tricotată sau tricotată trebuie, desigur, să fie completată cu anumite detalii finale. Alegerea lor depinde de culorile și tăierea celor din urmă. Pantofii clasici și o geantă organică și cu o rochie monocromă se potrivesc modelului cu aspect luminos. Dacă faci un model tăiat drept, unul colorat, gândește-te în detaliu la unele accente atrăgătoare. De exemplu, utilizați o beret, o curea strălucitoare, cizme originale sau o pungă. Acest lucru vă va ajuta să completați armonios imaginea. Un colier voluminos, decorat cu pietre, va arata bine. Această opțiune poate înlocui mai multe accesorii în același timp.

Nu uitați exact unde veți purta rochia. Dacă intenționați să vizitați unul dintre aceste locuri publice ca o bancă sau un birou, alegeți imagini concise monocrome. La o întâlnire informală într-un centru comercial sau într-o cafenea, la o plimbare în afara orașului, ar fi adecvate rochii colorate cu o tăiere mai liberă. Într-un cuvânt, după ce ați selectat corect imaginea, veți uimi cei din jurul vostru cu farmecul, rafinamentul, feminitatea.

arrow