Alegerea Editorului

Casual - stil modern și contemporan

Anonim

Casual - un stil care este destul de popular în ultima vreme. Care este particularitatea sa și de ce este o cerere considerabilă în rândul tineretului modern? Stilul obișnuit este creat ca și cum ar fi pentru viața de zi cu zi. În traducere literală, casual înseamnă "informal, neglijent". Prin urmare, acest stil este o soluție excelentă pentru cei care urmăresc tendințele modei și iubesc confortul în haine. Casual - un stil care oferă confort și confort și, desigur, libertate și sferă de auto-exprimare.

Povestea apariției stilului casual

Acest stil a apărut în anii 50 ai secolului trecut în Anglia. Inițial, a făcut parte din anumite subculturi, dar ulterior designerii au stabilit că casualul este un stil care merită o linie de îmbrăcăminte separată. În lumea modei, acest stil a apărut datorită lui Nino Cherutti, motiv pentru care Italia este considerată a fi patria casuală. În curând, noul în această direcție la introdus pe Giorgio Armani. A combinat cu succes o jachetă casuală și pantaloni, o cămașă a fost înlocuită cu broșe, ceea ce a dus la dezvoltarea rapidă a unei noi tendințe în mode.

În curând, aproape toți designerii celebri au început să creeze colecții în acest stil. În general, casual este o combinație de stiluri clasice și sportive. Cel mai important lucru este că este armonios, dar în mare măsură depinde de disponibilitatea gustului.

Subspeciile stilului

Există mai multe subspecii de stil casual. Business casual este un stil în care sunt permise nu numai țesături clasice, ci și tricotaje. În plus, aici puteți combina lucrurile clasice fără a vă adera la aceeași gamă de culori. În afacerea ocazională într-un costum pot exista unele detalii care nu sunt legate de stilul clasic. De exemplu, buzunarele de patch-uri, epoletele și așa mai departe. Există, de asemenea, astfel de subspecii ca sportivul casual, casual inteligent și casual ocazional. Încă puteți evidenția seara și casualul plin de farmec. Stilul stradal-casual este un pic ca un subtip de afaceri al acestei tendințe trendy. În acest exemplu de realizare, este permisă purtarea puloverelor sub jachete și combinarea lor cu blugi. În general, blugi sunt partea favorită a imaginii în acest stil.

Cum să te îmbraci în stilul obișnuit?

Pentru a se îmbraca în acest stil la modă, puteți folosi haine de diferite culori, stiluri și branduri. Doar o condiție: combinația ar trebui să fie armonioasă pentru a crea o imagine individuală. Modelele tunici și rochii ar trebui să fie completate cu jachete și eșarfe elegante. Pentru a finaliza imaginea, puteți utiliza accesoriile și încălțămintea corespunzătoare în stil obișnuit. În general, totul depinde de imaginația ta și, desigur, de gustul tău. Amintiți-vă că tendințele modei sunt minunate, dar în acest caz imaginea dvs. ar trebui să fie elegantă și armonioasă în orice caz.

Casual - un stil care aproape nu prevede restricții privind alegerea hainelor pentru fiecare zi. Dar merită să fiți atenți la o regulă importantă: nu trebuie să existe detalii și elemente pronunțate ale altor stiluri și subculturi, de exemplu, afaceri, oficiale și așa mai departe. De asemenea, este interzisă utilizarea în crearea unei imagini, concepute în stilul designerilor celebri și, prin urmare, ușor de recunoscut.

arrow