Alegerea Editorului

Marca italiană "Paul & Shark": istorie, descriere

Anonim

Paul & Shark ("Paul & Shark") este un brand renumit de îmbrăcăminte italiană de clasă mijlocie cu un logo recunoscut pe toată planeta - rechinul. Această marcă este sinonimă cu eleganța casuală, libertatea și confortul pentru majoritatea femeilor și bărbaților.

Istoria

Istoria acestui brand a început cu aproape 100 de ani în urmă (1921). Apoi, Giuseppe Daco (italian) și-a deschis mica fabrică de textile lângă Milano. Apoi a fost numită Maglificio Daco. Fabrica a produs bluze, pulovere, jachete, jachete fără mâneci, mănuși, precum și costume de baie.

Merită menționat faptul că afacerea lui Giuseppe Dako a crescut rapid. Ea a înflorit până la începutul celui de-al doilea război mondial, toate produsele au fost livrate în diferite țări: Palestina, Egipt, America de Nord, Maroc etc. În același timp, a început o criză pentru întreprindere la începutul războiului, după care a început să scadă și producția.

renaștere

Lucrurile au fost atât de rele încât a existat o adevărată amenințare de faliment absolut al companiei. Un anumit Jean Ludovico Dini a ajutat la relansarea producției. Compania din 1957, câștigată din nou, cu numele primit Dini & Shark.

Din profesie, Jean Ludovico era chimist. În domeniul textil, avea cele mai mici cunoștințe, în timp ce avea relații de afaceri excelente, ceea ce la ajutat în dezvoltarea acestui brand. În același moment, un logo recunoscut și unic al mărcii Paul & Shark (mărcile de îmbrăcăminte de astăzi, printre altele, nu este mai puțin popular decât înainte de izbucnirea războiului), imaginea unui rechin începe să se transforme.

nume

Interesant, originea marcii este destul de neobisnuita. Dini a descoperit inscripția "Paul & Shark" în timpul călătoriei sale. Este amuzant că a fost doar o inscripție pe veverița unui schooner vechi din secolul al XVIII-lea, în timp ce ea a fost capabilă să predetermineze soarta acestui brand. Așa sa întâmplat că Pavel este numele fiului lui Jean Ludovico Dini, îmbrățișat de ideea de a crea acest brand chiar mai mult decât tatăl său. Pentru el, chiar și Pavel a echipat o cameră de zi situată pe teritoriul fabricii pentru a petrece cât mai mult timp la lucru.

Marca Paul & Shark a fost înregistrată oficial în Italia în 1977. În același timp, a fost aleasă o metodă mai degrabă originală de autoidentificare - acestea sunt cutii de ambalare speciale, care sunt tuburi metalice care au fost folosite exclusiv pentru transportul de alcool. În plus, tema nautică a fost urmărită direct prin culoarea albastru închis a tuturor lucrurilor din colecțiile mărcii.

accente

Principalul obiectiv al acestei companii este fabricarea de bobine de înaltă calitate, impermeabile la apă. În plus, este ușor să găsiți costume "Paul & Shark" pentru navigație, recreere, turism sau scufundări. Într-o pulover, cămașă, teatru sau blugi, compania nu se poate teme de surprize meteorologice. În plus, sunt realizate colecții de încălțăminte și tot felul de accesorii. Nu cu mult timp în urmă, hainele pentru bărbați și femei au fost completate cu o colecție pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, iar acest lucru a lărgit foarte mult publicul țintă al acestei mărci.

clienți

După ce am intrat în magazinul Paul & Shark, se poate observa că principalii clienți ai companiei sunt femei și bărbați de 25-55 de ani, a căror viață este plină de diverse evenimente. Această persoană reușește să joace sport, să desfășoare o afacere, să se bucure de activități în aer liber și de călătorii. El preferă să poarte îmbrăcăminte practică și ușoară în timpul său liber. Eticheta "Paul & Shark" demonstrează un lux rezonabil, se concentrează asupra calității, stilului italian modern și modern. Deseori, colecțiile pentru femei sunt completate cu diverse detalii pline de farmec, printre care se numără cristalele Swarovski. De asemenea, menționăm că în seria de accesorii sunt incluse pungile, pantofii, rucsaci, eșarfe, eșarfe, pălării etc. de femei și bărbați.

magazine

Această marcă este cunoscută pe toată planeta: astăzi există aproximativ 400 de magazine de marcă din 150 de țări ale planetei (în SUA, Italia, Rusia, China, Franța, Emiratele Arabe Unite, Argentina etc.). În plus, există un magazin online la marca Paul & Shark, unde puteți achiziționa oricare dintre produsele companiei, fie că este vorba despre accesorii, încălțăminte sau îmbrăcăminte. În plus, oferă multe dintre cele mai mari site-uri care vând diverse articole de modă.

desen

Designerii companiei "Paul & Shark" își creează colecțiile lor uimitoare, în mod special pentru cei care nu sunt obișnuiți să facă distincția între stil și confort. Extinderea gamei de imbracaminte sportiva a permis brandului sa castige recunoasterea pe plan mondial. În prezent, Paul & Shark produce articole sportive, precum și colecții interesante în stil casual - haine practice și frumoase pentru activități în aer liber și uzură de zi cu zi.

producere

Angajații companiei Paul & Shark acordă o atenție deosebită calității ridicate a materialelor utilizate și producției ecologice. Pentru aceasta, se efectuează, de regulă, experimente serioase: testul țesăturii hidrofuge Tiphoon a fost făcut la o adâncime de 20 de metri! În consecință, îmbrăcămintea acestui brand vă permite să vă simțiți independenți și confortabili în orice vreme.

Stilul nautic

Trebuie remarcat faptul că stilul și calitatea marinară nu sunt separabile în îmbrăcămintea companiei. Toate jachetele de marca sunt fabricate în conformitate cu cele mai noi tehnologii dintr-o varietate de materiale impermeabile care împiedică lumina UV și permit aerului să treacă prin. Designerii companiei acordă o atenție deosebită calității materialelor. Acesta este probabil singurul dezavantaj al acestui brand de îmbrăcăminte, deoarece nu se oprește deloc.

Marca împinge marginea obișnuită a nuanțelor de stil marin (roșu, alb și albastru) și folosește o combinație incredibilă de culori diferite. Va fi interesant ca unele tricouri să reproducă culorile picturilor de artiști celebri!

arrow