Alegerea Editorului

Sfaturi de moda: ce să poarte cu o cămașă denim?

Anonim

O cămașă denimă este o bucată de îmbrăcăminte care se va găsi în dulapul multor doamne moderne. Vreți să învățați cum să purtați acest lucru de pe o țesătură americană solidă, astfel încât să vă priviți cu admirație? Vă aducem la cunoștință câteva sfaturi la modă care vă vor ajuta să vă determinați ce purtați la modă femeile moderne cu o cămașă de denim.

Cum să poarte o cămașă de denim mare?

Una dintre cele mai relevante tendințe din sezonul trecut este tricourile mari. Întrebarea a ceea ce este purtat cu o cămașă de denim, care părea că a fost îndepărtată de la umărul altcuiva bărbat, este dificil să răspundă fără echivoc, deoarece există multe opțiuni reci. Pe de o parte, acest cămaș va arăta armonios sub forma unei tunici cu jambiere strălucitoare sau întunecate. Pentru a accentua cifra, această cămașă ar trebui să fie însoțită de o curea frumoasă sau o eșarfă legată într-o centură. Pe de altă parte, o astfel de cămașă poate fi purtată ca o rochie scurtă, legată și la talie. O altă opțiune este de a purta o cămașă de culoare deschisă, blugi și pantofi întunecați și cizme cu tocuri. Pentru cei care doresc să afle ce poartă cu o cămașă denimă și, în același timp, alege un stil gratuit, putem oferi o opțiune alternativă - blugi largi și o cămașă mare cu o cămașă în culori contrastante.

Cum să poarte tricouri denim cu mânecă scurtă?

Aceste cămăși vor crea un tandem frumos, cu rochii scurte de vară și sundrări. Sunteți potrivite rochii monofonice albe, întunecate sau luminoase, precum și rochii și suveniruri cu desene sau amprente drăguțe de dimensiuni medii. De asemenea, această cămașă poate fi purtată cu pantaloni bej ușor care pot fi ușor înlocuiți cu o fustă la modă la modă sau pantaloni scurți din material textil gros. Acesta din urmă, apropo, nu ar trebui să fie prea scurt - nu mai mult de 12 cm deasupra genunchiului.

Ce pantofi sunt potrivite pentru cămașă denim?

Întrebându-vă ce purtați cu o cămașă de denim, probabil că ați crezut nu numai despre haine, ci și despre pantofi. Cele mai bune pantofi pentru cămașă de blugi sunt cizme, cizme de cowboy, cizme de gleznă, cizme în stil grunge, sandale de răchită, sandale sau pantofi luminoși cu toc înalt. Nu uitați că pantofii ar trebui să fie potriviți nu numai direct cu tricoul în sine, ci și cu restul îmbrăcăminții alese, precum și cu accesoriile de modă.

Pot purta o astfel de cămașă în club?

Mergând la un club sau la o petrecere, puteți purta și o cămașă de denim. Într-un astfel de mediu, o cămașă de denim cu o fustă va arăta în mod special potrivită. O mare opțiune - o fustă frumoasă din piele sau piele de căprioară. Acest aspect poate fi completat cu o pălărie neagră cu briză îngustă și pantofi de potrivire. Accesorii optime pentru o imagine atât de îndrăzneață și răcoritoare - curea din piele sau piele de piele în ton cu fusta și bijuterii de culori strălucitoare. Observăm, apropo, că bijuteriile stacojiu, portocaliu și coral ar fi cea mai bună combinație cu o cămașă de denim. Aceleași culori vor fi potrivite atunci când alegeți cosmetice, cum ar fi lac de unghii, luciu de buze sau ruj.

arrow