Alegerea Editorului

Cizme cu vârf larg: ce să purtați?

Anonim

Pantofi - o parte foarte importantă a dulapului, care este atingerea finală a imaginii. Astăzi, designerii oferă femeilor la modă o mulțime de modele diferite. Însă cizmele cu bastoane largi devin din ce în ce mai populare. Aceste pantofi au multe avantaje.

Cizme cu un top larg: care este popularitatea lor?

Da, aceste modele sunt foarte populare astăzi și pot fi purtate aproape în orice moment al anului. Cizmele de femeie, cu un vârf larg, îmbrățișează oarecum stilul de jockey, dandii englezi și, desigur, cowboy-urile de la Wild West. Și, după cum reiese din recenziile fashionistas, ele sunt într-adevăr foarte convenabile.

Dar aceste pantofi au un avantaj important. Faptul este că femeile cu glezne și glezne largi se confruntă destul de des cu problema alegerii pantofilor. Cizme cu vârf larg - o soluție excelentă la această problemă. Ele ascund forma urâtă a picioarelor, făcându-le vizual mai subțire. Nu este un secret că astfel de modele îl fac pe fata mai feminină, fragilă și lipsită de apărare.

Cizme cu un top larg: ce modele există?

După cum am menționat deja, piața poate găsi o mulțime de modele diferite, deoarece fantezia de designer nu are limite. Cele mai populare pantofi sunt pene sau o platformă mică. Ele sunt cu siguranta confortabile si arata originale si frumoase. Dar, firește, astfel de cizme pot avea un călcâiu larg confortabil și uneori chiar un ac de păr elegant. Prin urmare, fiecare femeie va fi capabila sa-si aleaga propriile pantofi pentru a le place.

Trebuie acordată atenție lungimii de sus. Boots poate fi scăzut sau, dimpotrivă, se termină deasupra genunchiului, amintindu-i cizmele.

Cizmele de vară sunt deosebit de populare. Astfel de modele sunt de obicei cusute din materiale ușoare, țesături sau piele de căprioară. Dacă doriți, puteți cumpăra pantofi cu un deget deschis - de asemenea, arata grozav.

Cizmele de iarnă cu un vârf larg sunt foarte populare printre sexul echitabil. La urma urmei, ei sunt atât de confortabili să meargă, mai ales în vremea cu zăpadă.

Ce pot purta cu cizme cu un vârf larg?

Desigur, fiecare femeie se întreabă exact ce să poarte un astfel de pantof. De fapt, există o mulțime de opțiuni. Totul depinde de preferințele dvs. personale, precum și de stilul de îmbrăcăminte și de caracteristicile individuale ale figurii.

Nu este un secret că aproape toate celebritățile americane (și nu numai) aleg acest pantof special pentru viața de zi cu zi. La urma urmei, cizmele arata foarte elegant.

Cele mai populare haine sunt blugi skinny. Da, piciorul acoperit cu material textil arată mai elegant și atractiv într-un picior larg. Dar asemenea pantofi se potrivesc, de asemenea, cu pantaloni scurți - tuburi. În plus, cizme cu un top larg combinate perfect cu un alt, extrem de popular, subiectul de garderobe - jambiere.

Dar pantalonii nu sunt singura modalitate de a te exprima. Pentru lunile calde, puteți alege pantaloni scurți, miniskirt denim sau o rochie ușoară și pufoasă. Designerii sunt sfătuiți să nu se teamă de experimente - unele modele de cizme sunt perfect combinate cu ciorapi de dantela, chilot gros gri și negru.

Practic, fiecare femeie din dulapul ei are cel puțin câteva lucruri care pot fi completate cu cizme cu cizme largi. Deci, nu vă fie teamă să încercați!

arrow