Alegerea Editorului

39 dimensiunea pantofilor în centimetri, măsurată în toate țările lumii?

Anonim

Ce trebuie să acorde o persoană atenția când vine la magazin pentru a cumpăra pantofi? În primul rând, pe modele sezoniere. În al doilea rând, pe indicatori precum designul, culoarea și moda. De asemenea, asigurați-vă că aveți în vedere dimensiunea acesteia, care poate fi diferită în fiecare țară.

Termenul "dimensiunea încălțămintei" înseamnă o anumită valoare liniară necesară pentru selectarea încălțămintei. Acesta poate fi exprimat fie în numere, fie în echivalent literal. În mod normal, dimensiunea pantofului este determinată după cum urmează: lungimea piciorului este aproximativ egală cu lungimea tălpii, lățimea tălpii este lățimea medie a piciorului unei persoane. Cu toate acestea, este dificil pentru o persoană necunoscută să-și dea seama, de exemplu, cât va fi cea de-a 39-a dimensiune a încălțămintei în centimetri. Există tabele speciale de standarde, datorită cărora puteți decide ce pantofi trebuie să cumpărați.

În Rusia

În Rusia, 39 pantofi în centimetri sunt aproximativ egale cu 25, 2. Adică, dacă lungimea piciorului unei persoane este cuprinsă între 25 și 25, 5 centimetri, atunci el poate cumpăra în siguranță pantofi de mărimea de 39 de grade. Dacă lungimea piciorului este mai mică de 25 centimetri, de exemplu, 24, 8, atunci va avea deja 38 de dimensiuni.

În sistemul rus de standarde, mărimea încălțămintei în centimetri în branț este aceeași pentru bărbați și femei. Cu toate acestea, există unele diferențe în lățimea pantofului. Masculul mărimea se calculează după lățimea medie a piciorului mascul, respectiv dimensiunea femelei se calculează prin lățimea medie a piciorului feminin.

În CSI

În pantofii CIS, dimensiunea 39 este o valoare numerică, exprimată în milimetri. Măsurați piciorul de la cel mai lung punct al degetului la cel mai proeminent punct de călcâi. Măsurarea rezultată este rotunjită până la milimetru. Lungimea piciorului în conformitate cu standardele CSI este egală cu lungimea branțului fără a lua în considerare stocul și încălțămintea.

Franța și Anglia

În Franța, mărimea încălțămintei de 39 în centimetri este măsurată prin adăugarea unui anumit accident vascular cerebral. Că el este unitatea de măsură a lungimii branțului. În conformitate cu standardele franceze, un accident vascular cerebral este de aproximativ 2/3 centimetri.

Aceasta este, măsura franceză lungimea piciorului în centimetri, după care o traduc în valoare de bar. În plus, la valoarea obținută se adaugă încă 15 mm - aceasta este lungimea aproximativă a alocării.

În Franța, ca în Rusia, lățimea pantofului este determinată de dimensiunea medie a lățimii piciorului uman.

În Anglia, dimensiunea pantofului este măsurată în centimetri. Cu ajutorul unei mese speciale, puteți traduce mărimea rusă în limba engleză, pentru aceasta este suficient să știți cât de multe centimetri în dimensiunea 39 de pantofi. Apoi, se face un mic calcul matematic. În conformitate cu sistemul de standarde, un centimetru este de aproximativ 2, 54 cm. În consecință, pentru a cunoaște dimensiunea pantofului, este necesar să împărțim lungimea piciorului cu 2, 54, valoarea rezultată fiind rotunjită la 0 sau 5. Astfel, dimensiunea pantofului în centimetri va fi obținută.

Britanicii nu își măsoară picioarele pentru a calcula pantofii, consideră că aceste date sunt incorecte. Îl înconjoară pe o bucată de hârtie, apoi, prin desen, măsoară parametrii necesari pentru selecția pantofilor.

La achiziționarea de încălțăminte în Anglia, nu este luată în considerare doar mărimea piciorului, dar este luată în considerare și lățimea piciorului. Adesea, pe modelele de încălțăminte inventate în Anglia, se pot vedea două valori numerice: prima indică dimensiunea lungimii piciorului, această valoare, așa cum am menționat deja, este măsurată în inci, al doilea indicator este clasa care indică lățimea piciorului. 1 - îngustă, 2 - normală, 3 - lată.

În Marea Britanie

În Marea Britanie, dimensiunea încălțămintei în centimetri este determinată în același mod ca și în Anglia. Cu toate acestea, în această țară există o masă specială suplimentară care definește caracterul complet al pantofilor.

De exemplu, dacă litera C este lângă valoarea măsurată în inci, înseamnă că pantoful este proiectat pentru piciorul cel mai îngust. Mai mult, valoarea literei este în ordine crescătoare. D și F - pentru picioarele normale, G - pentru plin și H - pentru picioarele foarte pline. Cea mai mare valoare este H1. Pantofii cu adaos de scrisori sunt in mare parte masculi, avand un picior larg cu oase largi.

Cele de mai sus sunt calcule standard pentru dimensiunea pantofilor numai pentru cele mai populare țări. Există, de asemenea, valori speciale în Japonia, Coreea, Germania, China, Italia și alte state. Le puteți învăța singuri folosind tabelul de standarde.

arrow