Alegerea Editorului

Braggart (jachete): recenzii. Jachete de iarna pentru barbati Braggart: preturi, poze

Anonim

Alegerea hainei este un proces în care se manifestă individualitatea fiecărei persoane. Și dacă nu toată lumea este obligată să se supună codului de îmbrăcăminte corporativă, constrângerile monetare există în viața majorității cumpărătorilor. Este necesar să se ia în considerare faptul că cei bogați nu cumpără neapărat costisitori. Acestea sunt în mare parte persoane practice. Hai să vorbim despre jachete braggart, care combină calități bune de consum și costuri reduse.

Tipuri de comentarii pe jachete Braggart

Braggart - jachete, recenzii ale cărora sunt împărțite în proporții aproximativ egale. Cineva nu le plăcea deloc, în timp ce alții erau încântați de ei. Dacă analizăm un număr semnificativ de opinii, se poate înțelege că prezența unor impresii diametral opuse este un fenomen normal, când cei mai diverși oameni cu cele mai diverse cereri iau parte la sondaj.

Caracteristicile opiniilor clienților

Adică, acei cumpărători care nu le plăcea jachetele, de fapt, se așteptau prea mult de la ei - că prețul era democratic, iar calitatea nu corespundeau nivelului mediu, ci standardului pentru îmbrăcămintea de iarnă. Cei care nu au observat nici o demnitate, cel mai probabil, sunt vicleni.

Cei care se numără printre oamenii de succes și pretind a fi exclusivi modele fac achiziții prin vizite personale la buticuri demne de atenția lor și dacă decid să "economisească", vor fi tratați calm și conștient la nivelul mediu acceptabil de calitate al produsului achiziționat. .

Braggart - jachete pentru femei și bărbați

Cele mai utile recenzii ale persoanelor care nu sunt prea leneși pentru a-și motiva punctul de vedere. Sau chiar să efectueze o mică analiză comparativă a bunurilor achiziționate cu lucrurile pe care le-au cumpărat anterior.

Care este marca Braggart? Jachetele, ale căror recenzii conțin o mulțime de informații utile, sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, ceea ce indică popularitatea acestor produse în rândul clienților. Dacă studiem mai serios opiniile oamenilor, atunci avem impresia că jachetele acestei companii sunt solide și destul de frumoase, gama de prețuri este democratică și calitatea corespunde unui nivel mediu bun. Cei care nu le plăceau astfel de haine rareori puteau aduce argumente rezonabile și erau ghidați de emoții - de fapt, ei doreau să cumpere ceva dintr-o altă categorie de preț.

Este demn de remarcat faptul că firma Braggart nu emite jachete pentru femei.

Principalele caracteristici ale modelelor Braggart

Jachetele bărbaților Braggart au câștigat numeroase recenzii pozitive. Oamenii care i-au plăcut aceste jachete au votat aproape în unanimitate pentru astfel de calități importante pentru ei:

  • bună protecție împotriva înghețului;
  • caracterul practic al modelelor;
  • greutatea mică a produselor;
  • aspectul decent al modelelor;
  • durabilitatea materialelor și accesoriile de bună calitate.

Fiecare client a găsit ceva în produsele lor. Deci, bărbații care purtau jachete, au găsit în gama de modele Braggart ceea ce aveau nevoie - o tăietură alungită. Conducătorii care își petrec cea mai mare parte a timpului în spatele volanului, au fost foarte mulțumiți de ușurința și textura fină. Aceste calități combină cu succes vestele de iarnă braggart. Astfel de bărbați nu și-au pierdut aspectul atractiv și pot fi folosiți în următorul sezon.

Materiale folosite

De ce este făcut jacheta Braggart? Germania este considerată locul de naștere al mărcii, materialele pentru producția de produse corespund calității germane. Pentru izolarea în aceste jachete practice a fost folosit material numit "tinsule".

Merită menționat faptul că nu există aproape nici un comentariu negativ cu privire la acest material modern, cu excepția acelor cazuri în care vestele de bărbați Braggart au fost purtate de cumpărători la o temperatură mai mare de -20 grade Celsius. Cu toate acestea, senzația de frig în toți oamenii este diferită. Totul depinde de caracteristicile individuale. Prin urmare, părerea căldurii insuficiente a jachetelor aparține categoriei declarațiilor subiective, deși, desigur, ea are și valoarea pentru o anumită audiență.

Materialul exterior al mantalei este poziționat de producător ca o "membrană" impermeabilă la apă. Judecând după recenzii, este foarte bună, dar încă nu poate pretinde nivelul de calitate al "celui mai bun material brevetat", care este în concordanță cu diferența de preț pe care jachetele Braggart le-au ocupat meritată. Germania - locul înregistrării mărcii, ceea ce înseamnă că există și calitatea germană a jachetelor. Există, de asemenea, recenzii răspândite ale oamenilor cu privire la susceptibilitatea materialului la abraziune și contaminare rapidă în locurile de contact cu corpul, unele considerând aspectul unei haine foarte scurte, care este insuficient pentru purtarea ulterioară. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni poartă încă pulovere de iarnă "sub gât", având mansete destul de lungi. Este, cel mai probabil, și permite evitarea problemelor similare.

Braggart metode de îngrijire a jachetelor, costul lor

Produsele pe o astfel de izolație poartă cu ușurință spălarea în mașină - umplutura internă rămâne uniform distribuită și nu se rătăcește. Calitatea consumatorilor a adus această calitate în primul rând, ceea ce este destul de logic, deoarece nu toate mașinile de spălat pot fi spălate, iar procedura de curățare uscată a devenit recent destul de scumpă. O calitate importantă a "Tinsuleyt" este, de asemenea, capacitatea de a păstra și a reține căldura, chiar și atunci când este umedă.

Braggart - jachete, recenzii ale cărora indică disponibilitatea acestora pentru consumatorul mediu. Jacheta în jos costă aproximativ 8000 de ruble. Jachetă de înaltă calitate - de la 6000 r, și modele noi 2015-2016. - de la 7500 de ruble.

Tăiați și tăiați

În ceea ce privește acuratețea tăierii și confecționării, în majoritatea cazurilor cumpărătorii erau mulțumiți de ei. Aspectul jachetelor este destul de solid, ceea ce face posibilă alegerea acelor bărbați care, datorită unor circumstanțe diferite, nu pot purta jachete "sportive". Pe Internet, uneori există sugestii pentru îmbunătățirea designului hotei - mulți consumatori au considerat-o ca fiind insuficient de confortabilă, slabă fixată pe cap în timpul unui vânt puternic, unii chiar sugerând adăugarea a două butoane metalice de încredere în partea inferioară a capotei. În plus, bărbații solicitați au remarcat că marginile hotei nu sunt atașate pe spatele sacoului, ci pe gulerul său, ceea ce nu este foarte convenabil din punctul de vedere al respectării regulilor de tăiere a modelelor de îmbrăcăminte pentru bărbați. Unul dintre dezavantajele este, de asemenea, recunoscut a fi prea mare, "aproape în zona armpiturilor", localizarea buzunarelor interioare, fără de care bărbații nu pot concepe un astfel de lucru cum ar fi comoditatea.

În general, jacheta acoperă corpul bine și nu permite vântului să pătrundă sub haine. Majoritatea cumpărătorilor au apreciat prezența unei manșete speciale practice, protejând în mod fiabil oamenii de frig în vremea cea mai vântă și înghețată. În articol sunt prezentate fotografiile unor modele deosebit de populare cu diferite game de prețuri.

Aspectul accesoriilor

Adesea, impresia de ansamblu a clientului cu privire la produs depinde de aspectul clemelor și de detaliile decorative suplimentare. În cazul lui Braggart, fixarea armăturilor și calitatea pieselor în sine au fost foarte apreciate de cumpărători. La nivelul articolelor de marcă. Calitatea prelucrării elementelor de fixare și a butoanelor nu a cauzat un număr mare de plângeri din partea cumpărătorilor. Producătorul nu a uitat să decoreze cu numele companiei sale cât mai mult posibil numărul de elemente și accesorii utilizate de el.

În cazul în care pentru a cumpăra jachete braggart

Braggart - jachete, recenzii ale cărora confirmă calitatea înaltă a acestor produse practice și frumoase, care au devenit deja populare printre clienții noștri. Alegeți rapid și comandați aceste jachete de bărbați de calitate, puteți utiliza Internetul. În general, cumpărătorii vorbesc pozitiv despre calendarul și calitatea livrării îmbrăcămintei de iarnă Braggart. Potrivit feedback-ului de la clienți, mulți dintre ei au achiziționat aceste jachete prin servicii de cumpărare în comun. Acest lucru vă permite să cumpărați bunuri la prețuri cu ridicata.

Majoritatea oamenilor rămân mulțumiți de serviciu, dar dacă există cazuri de livrare a produselor cu defecte parțiale, producătorul oferă un schimb obligatoriu de lucruri pentru modele similare cât mai curând posibil. Trebuie remarcat faptul că numai acei producători care își apreciază reputația pe piață cât mai mult posibil oferă clienților lor posibilitatea de a face schimb de mărfuri pentru o opțiune similară! Alegerea unei jachete de iarnă, după cum am văzut pe bună dreptate părinții noștri îndepărtați, se face cel mai bine în primăvara sau vara, când un producător de bună credință oferă cele mai avantajoase opțiuni pentru reduceri la întreaga gamă de produse!

arrow