Alegerea Editorului

Pot purta cizme la piciorul maxim?

Anonim

Cât de des doamnelor cu frustrare curvată într-un magazin de pantofi. La urma urmei, din păcate, aproape toate modelele de pantofi care sunt acolo sunt concepute pentru femei cu picioare standard. Și restul? Și oricum, este posibil să ridici cizmele în cea mai mare măsură? De fapt, există o cale de ieșire. Principalul lucru - abordarea problemei.

Reguli de bază pentru alegerea pantofilor pentru frumusețile luxuriante

În primul rând, alegerea pantofilor, inclusiv cizmele cu picior plin, este necesar să se țină seama de faptul că acestea nu ar trebui să aibă accesorii importante, deoarece acestea sunt mers foarte grele și subliniază plinătatea. Este mai bine să dați prioritate culorilor calme. Ei bine, atunci când modelul are o șorț rotund și un contur moale. Alegerea cizmelor de iarnă cu picioarele pline, este mai bine să abandoneze bolțurile și platformele mari. Ele pot nu numai să distrugă piciorul, ci și să crească considerabil sarcina pe coloana vertebrală a unei femei, ceea ce nu este deosebit de de dorit pentru femeile supraponderale. Călcâiul subțire va cauza un contrast puternic cu un picior plin și se va concentra asupra atenției sale suplimentare.

Pentru a nu avea nici un disconfort în timpul mersului, este mai bine să alegeți cizme-cizme cu picioare întregi pe călcâiul cu grosime medie, nu mai mare de 3 cm înălțime. Pantofii trebuie să fie confortabili, astfel încât să nu afecteze mersul femeii. La urma urmei, după cum știți, o femeie plină se obosește mult mai repede decât cele slabe, așa că trebuie să-și aleagă mai mult pantofii.

Recomandări pentru alegerea cizme-cizme

Culorile lush ar trebui să învețe în mod clar regula: ei nu ar trebui să renunțe la tendințele modei! Prin urmare, alegerea cizme la piciorul maxim, trebuie să fiți atenți la faptul că glezna a fost destul de largă. Ei bine, atunci când există inserții speciale care ajută la evitarea disconfortului și facilitează procesul de încălțăminte. Nu alegeți modele cu manșete. Sunt capabili să mărească vizual piciorul și să-l scurteze. Este mai bine să renunțăm la achiziționarea de cizme de brevet sau a celor care sunt fabricate din piele texturată.

Ele pot face mult mai greu întreaga imagine. Fistulele de genunchi frumos sculptate prelungesc vizual piciorul. Acesta va arata bine cizme pe picior plin, realizat din nubuc sau piele de catifea, sau modele cu doua tonuri. Sunt capabili să facă din punct de vedere vizual piciorul mai subțire. O atenție deosebită atunci când alegeți astfel de ghete trebuie să fie plătită unicului. Nu este nevoie să cumpărați pantofi fără tocuri sau tocuri de toc. Este mai bine să rămâneți pe toc sau pe tocuri medii. Talpa trebuie să fie suficient de flexibilă și elastică. În nici un caz nu ar trebui să alunece. Atunci mersul va fi ușor și frumos. Atunci când alegeți o culoare, este mai bine să preferați tonurile calme. Acestea pot fi negre, maro, gri, smarald, lăptos și chiar bej. Alegerea cizme, trebuie să acorde atenție brandurilor. Astfel, Rusia, Italia și Germania au avut grijă de doamnele magnifice și au lansat modele specifice pentru ei.

Astfel, vedem că picioarele complete nu sunt un motiv pentru a refuza să cumpere cizme. Principalul lucru - să urmeze regulile de mai sus, și succesul va fi garantat! O gamă modernă, din fericire, astăzi vă permite să o faceți!

arrow