Alegerea Editorului

Magazinul "Belvest" din Moscova: adrese, recenzii, descriere

Anonim

Abundența magazinelor de îmbrăcăminte și încălțăminte confundă adesea cumpărătorii. Care brand este mai bine de ales și de ce este una dintre cele mai dificile probleme în timpul cumpărăturilor. Unele companii au înflorit de mai bine de un deceniu, datorită cărora au câștigat inima clienților până în prezent. Una dintre firmele destul de populare care a funcționat timp de 30 de ani pe piața pantofilor este Belvest. Ce este această companie? Mai jos vor fi prezentate informații despre magazinul de pantofi belarus Belvest din Moscova, adrese, recenzii.

Istoricul originii

Compania a fost înființată în 1988 în Belarus (Vitebsk). Părinții fabricii de încălțăminte erau cele mai vechi firme europene - Salamander, al cărui loc de naștere era Germania, și octombrie roșu, care se afla pe locul unei noi întreprinderi. Aproximativ un an a trecut înainte ca fabrica să înceapă să funcționeze. Prima pereche de pantofi a fost lansată în 1989, iar câțiva ani mai târziu, cifra de afaceri a companiei a crescut semnificativ. Mărfurile s-au vândut foarte mult, iar distribuția sa a fost peste tot.

La începutul secolului XXI, marca a primit un certificat de conformitate cu standardele de calitate, ceea ce a însemnat consolidarea poziției sale pe piață și creșterea respectului față de consumator. Acest lucru a fost urmat de mai multe evenimente care au ridicat compania la un nou nivel. În 2015, numărul de magazine de mărci a fluctuat în jur de 350 de unități. Și în 2017, a fost creată o platformă Internet, unde sunt prezentate întreaga gamă, prețuri și adrese ale magazinelor. Conform celor mai recente date, compania a creat acum 48 de milioane de perechi de pantofi. Puteți găsi mai jos adrese ale magazinelor de încălțăminte Belvest din Belarus.

directionalitate

Compania își modernizează permanent fabricile și fabricile. Furnizorii de materiale se schimbă, preferința este dată celor mai bune. Colecțiile sunt actualizate în mod constant în funcție de anotimp. La orice adresă, magazinul Belvest din Moscova și alte orașe oferă un bogat sortiment.

În timpul iernii puteți găsi pantofi calde pentru femei și bărbați. Ghete cizme, cizme, cizme și jumătăți de cizme arată elegant. Purtarea pantofilor este plăcută și, cel mai important, servește mult timp, ceea ce justifică pe deplin prețul. În primăvara și toamna, colecția este completată cu pantofi, pantofi și cizme de cauciuc mai ușoare. Departamentul pentru bărbați este, de asemenea, actualizat periodic cu modele mai moderne. În vara, există o selecție imensă de sandale și pantofi de balet. În plus față de pantofi, puteți găsi o mică colecție de pungi și accesorii.

Adresele magazinelor Belvest din Moscova: contacte

Marca de pantofi este destul de veche și faimoasă. În întreaga țară puteți găsi magazine Belvest pantofi. La Moscova, adresele se află în diferite părți ale orașului. Din moment ce rețeaua se extinde și deschide în mod constant noi premise, nu este posibil să menționăm exact toate locațiile. Cele mai mari magazine:

  • Str. Bolshaya Tulskaya, 13, Centrul comercial Yerevan Plaza;
  • Sharapovsky pasaj, ow. 2, p. 3, pom. 1, SEC "Balena roșie".

Există și alte câteva adrese ale magazinului Belvest din Moscova, de exemplu, strada 1 Novokuzminskaya, 27/12.

Intervalul este actualizat în mod constant. Dacă căutați ceva specific, puteți apela magazinul la numerele de telefon listate pe site-ul oficial și puteți afla orice informații de interes. Catalogul din magazinul online nu corespunde întotdeauna cu alegerea produselor disponibile pentru vânzare, dar este posibil să comandăm produsele online atrase. Pantofii vor fi livrați în locația specificată. Puteți marca cel mai apropiat magazin și puteți să-l luați singur, sau puteți comanda livrarea prin curier la domiciliu.

Cum să ajungi acolo

Centrul comercial "Yerevan Plaza" este practic în centrul orașului. În apropiere există mai multe stații de metrou: "Shabolovskaya", "Avtozavodskaya", "Krymskaya". Dar sunt puțin îndepărtate de destinație, prin urmare, după ce ați ajuns acolo cu metroul, va trebui să petreceți încă 10-15 minute. Dacă mergeți de la prima stație, trebuie să depășiți strada. Shabolovka, se rostogolească pe arborele Serpukhov, și acolo va fi gol. De la Avtozavodskaya trebuie să se deplaseze în direcția Leninsky Prospekt pe aceeași stradă. Centrul va fi în dreapta. De la stația "Krymskoy" trebuie să mergeți drept de-a lungul autostrăzii Zagorodnoye spre Avtozavodskoy.

Magazinul din centrul comercial "Red Whale" este situat în spatele Moscovei, și puteți ajunge la ea fie cu mașina, fie cu trenul. Dacă intenționați să călătoriți pe propriul transport, urmați autostrada Yaroslavl în direcția Olimpice Avenue. Următorul va fi rezultatul și plecarea în direcția opusă. Trebuie să luăm dreptate, iar apoi vor fi câteva minute. Există și alte modalități, dar ele sunt mai complicate. Unde va fi mai ușor să călătoriți cu trenul. În apropierea mall-ului se află stația "Mytishchi", de unde să nu meargă mai mult de 2 minute.

Recenzii clienți

Dacă încercați să găsiți opinia clienților cu privire la magazinele Belvest din Moscova, ale căror adrese sunt enumerate mai sus, vă puteți împiedica multe recenzii, atât pozitive, cât și negative. După citirea celor mai mulți dintre ei, devine clar că aceștia din urmă se naște extrem de rar și de șanse pure.

Calitatea europeană se simte imediat. Materialul este folosit natural, bine prelucrat, care va dura mulți ani și nu-l va arăta. Talpa se face frumos, interiorul este un finisaj bun, branț. Fiecare model este făcut frumos, ca de piciorul cumpărătorului. Aici nu puteți găsi dezavantajele inerente ale pantofilor ieftine, cum ar fi firele proeminente sau zgârieturile de transport.

În ceea ce privește costul, se poate spune că fluctuează în intervalul de preț mediu. Brandul ieftin nu poate fi numit, dar este inferior altor mărci scumpe bine cunoscute. Pantofii se potrivesc cu prețul lor. Este confortabil, durabil, arată bine și, în general, lasă o impresie bună de utilizare.

arrow