Alegerea Editorului

Culoare fantastică "electrică". Noua tendință a sezonului

Anonim

Combinația clasică de alb-negru nu iese niciodată în modă. Dar acest lucru nu înseamnă că, pentru a arăta elegant, va trebui să umbliți tot timpul sub masca unui pinguin. Paleta podiumului este plină de diferite nuanțe. Unii designeri și, la toate, resping culorile standard, preferând combinații strălucitoare și luminoase.

Uită-te la revistele de modă. Acum, stelele ies pe covorul roșu, încercând haine de o mare varietate de culori. Cu toate acestea, există o umbră, care a fost numită tendință absolută. Culoarea "electrică" este o tendință nouă care revigorează fața și adaugă imaginea de curaj.

În acest costum nu vei trece neobservat. Saturația și luminozitatea acestei culori se declară imediat în mulțime. Cu toate acestea, aici va trebui să experimentați să ridicați o pereche pentru o parte atrăgătoare. Nu este atât de ușor să creați o combinație de succes în haine de culoare "electrică" și alte nuanțe ale paletei. La urma urmei, acesta este un detaliu luminos. În consecință, toate celelalte lucruri ar trebui să o repetă într-un fel și să nu distragă atenția asupra ei înșiși.

Rochia albastră merge bine cu accesoriile și încălțămintea albă. Negrul va mări vizual imaginea și o va face masiv. Prin urmare, lăsați-vă deoparte în timp ce sunteți în gura de pantofi de birou clasic și experimentați un pic cu sandale închise alb. Evitați pungile mari. Când vine vorba de o nuanță atât de independentă, atunci toate detaliile suplimentare ar trebui să fie actori care sprijină. Luați un ambreiaj alb pe un mâner lung sau subțire.

O combinație bună dă culoarea "electrică" cu aur. Și nu trebuie să fie bijuterii mari. O centură largă de nuanță aurie, cu o cataramă strălucitoare proeminentă, o paletă de mireasă de pantofi, bijuterii de chihlimbar - toate acestea merg bine cu costumul de albastru strălucitor. Nu uita de bratari mari. Ele sunt încă la înălțimea modă. Numărul de brățări nu este limitat. Arată minunat pe încheieturile subțiri elegante.

Culoarea "electrică" poate fi purtată cu produsele din întreaga gamă rece. Orice nuanțe de albastru și albastru vor fi jachete excelente "vecine", pantaloni îngustați sau o bluză larg spațioasă. Ultimul lucru va fi bine combinat cu blugi obișnuiți și pantofi de platformă. Dar fundul trebuie să urmeze neapărat contururile corpului. În caz contrar, există riscul de a da un volum inutil cifrei.

Recent, pe podiumuri au început să apară tot mai mult costume din țesături cu un luciu metalic. Și aici culoarea "electrician" de asemenea ocupă o poziție de lider. Ce zici de o astfel de combinație îndrăzneață: pantaloni scurți, cu o nuanță de albastru strălucitor, o tricou albă, o jachetă albastră cu mâneci lungi și o pălărie scurtă? Sunt de acord, imaginea a dovedit că este necesar. Sub suitele sale perfecte de balet cu un nas rotund sau cu cele mai reale adidași. Cel puțin, designerii moderni i-au încorporat în noile lor creații. Extravaganța - asta este ceea ce astăzi bate în mod repetat podiumul. Deci, nu vă fie frică să experimentați un pic cu aspectul dumneavoastră.

arrow