Alegerea Editorului

Cum sa alegi o salopeta cu membrană pentru un copil? Recenzii pentru părinți

Anonim

Majoritatea părinților așteaptă apariția primăverii și a iernii cu sentimente mixte. În primăvară, puteți lua mult timp cu urmașii dvs. pe stradă, dar de multe ori vremea implică ploaie, noroi și noroi, iar iarna este foarte frumoasă, dar copilul trebuie să fie îmbrăcat călduros. Toate acestea înseamnă doar un singur lucru - trebuie să vă confruntați cu problemele alegerii și spălării hainelor pentru copii. Din fericire, posibilitatea de a se salva de la astfel de probleme. Tot ce ai nevoie este doar să ai grijă de costumul membranei.

Ce sunt costumele membranelor?

Sigur că mulți părinți au auzit deja despre astfel de haine, dar acest lucru nu contrazice faptul că cei mai mulți încă nu au suficiente informații despre membrană. De fapt, acest material este unic. Particularitatea este că materialul în sine este subțire, dar în același timp se încălzește în sezonul rece. Costumul de membrană încalcă serios logica acelor oameni care cred că cu cât hainele sunt mai groase, cu atât sunt mai calde. În acest caz, se dovedește că este adevărat contrariul: cu cât sunt mai subțiri hainele, cu atât sunt mai calde și mai uscate, ceea ce înseamnă că probabilitatea de a se îmbolnăvi este semnificativ redusă.

Trebuie să se înțeleagă că membrana nu este în nici un caz un încălzitor. Deși majoritatea mamei continuă să insiste asupra acesteia până în prezent. De fapt, acesta este un film special care păstrează căldura și nu permite umiditatea să treacă în afară. Aceste proprietăți duc la faptul că bebelușul nu transpiră, nu se umezește și, prin urmare, nu îngheață. Aceste costume nu ar fi atât de bune dacă nu ar avea proprietatea de a repara murdăria. Acest factor este unul din multe de ce astăzi asemenea haine sunt populare, deoarece copiii reușesc să se murdărească. Costumele cu membrane permit copilului să se familiarizeze ușor cu lumea exterioară, și ei își salvează părinții timp și nervi.

Reguli pentru alegerea unei salopete de membrană pentru un copil

Alegeți o salopetă cu membrană pentru o nevoie de copil, în funcție de cât de în vârstă este.

Pentru un copil care nu a împlinit încă un an, ar trebui să alegeți un salopetă cu două fermoare. Aceasta este o opțiune ideală pentru copiii care încă nu-și pot controla corpul. Asigurați-vă că ați asigurat că gluga era legată de dimensiunea capului. Dacă sunt mari, bebelușul va congela în mod constant chiar și în ciuda prezenței unei pălării. Suporturile cu membrană pentru un copil ar trebui să fie extinse în partea de jos, astfel încât să puteți purta cu ușurință un scutec.

Dacă copilul se mișcă deja în mod independent, atunci alegerea salopetelor cu membrană trebuie abordată și mai responsabilă. Faptul este că în aceste haine copilul ar trebui să fie confortabil, pentru că va fi în permanență în mișcare. Nu uitați de spațiul pentru scutece. Este recomandabil să luați un costum care va proteja copilul în toamnă.

În ceea ce privește copiii care sunt deja mai mult de un an și jumătate. Ar trebui să cumpărați un costum care să poată fi ajustat cu ajutorul chingilor. Asigurați-vă că luați în considerare faptul că copiii la acea vârstă merg singuri și iubesc să găsească aventură. Aceasta înseamnă că trebuie să alegeți în mod serios alegerea dvs. pentru a nu pierde dimensiunea. Dacă mărimea este prea mare sau mică, copilul va alerga în mod constant și se va poticni sau va simți pur și simplu disconfort. De asemenea, trebuie protejată protecția.

Regula generală care se aplică copiilor de toate vârstele. Nu este nevoie să cumpărați haine pentru creștere. Desigur, economiseste bani, dar si dauneaza copilului. Dacă părinții nu vor să-și vadă animalele de companie în lacrimi și trist, atunci trebuie să cumperi un costum pentru membrană strict pentru copii.

Caracteristicile costumelor de membrane de iarnă

Toată lumea știe că salopetele obișnuite de iarnă sunt proiectate pentru temperaturi între 0 și -10 grade. Dacă este mai rece sau mai cald în exterior, bebelușul va îngheța sau transpira mult. Aceste probleme pot fi evitate prin utilizarea de costume de iarna pentru membrii de iarna pentru copii.

În astfel de haine, copilul poate fi pe stradă la o temperatură cuprinsă între +5 0 și +10 0 și -10 0 la -20 0 .

Salopetele cu o membrană creează o anumită temperatură mai jos. Dacă un copil din frig se scade brusc în căldură, atunci nu va transpira. Dacă vine dintr-o cameră caldă în frig, nu va îngheța. Caracteristica principală, care are o garnitură de membrană pentru un copil - o izolație sintetică de ultima generație. Pentru a obține efectul maxim în timpul iernii, trebuie să îmbrăcați în mod corespunzător copilul sub salopetă.

Cum sa alegi un costum de iarna pentru un baiat

Unii oameni cred că nu există prea multă diferență între salopetele de iarna pentru băieți și pentru fete. Ele pot fi întristate, dar există o diferență.

Cea mai importantă diferență este culoarea. De obicei, pentru fete, hainele sunt mai strălucitoare, iar pentru băieți contrariul. Un alt punct: băieții absolut nu au nevoie de straziki și lucruri similare. Următoarea diferență se referă la structura corpului. Modelele Girly au o potrivire mai profunda. Și, bineînțeles, diferența în dimensiune. Având în vedere acești parametri, este clar că, pentru a alege un salopete de iarna pentru un băiat, ar trebui să urmați niște reguli.

  1. Este important să se măsoare cu precizie creșterea copilului, pentru a nu pierde dimensiunea. Acest element este foarte important dacă copilul are vârsta de unu până la patru ani. La această vârstă copiii cresc foarte repede.
  2. Calitatea tuturor fermoarelor trebuie verificată. Dacă este rău, atunci aerul rece va cădea sub salopeta.
  3. Este de dorit ca îmbrăcămintea să aibă inserții protectoare, deoarece copilul se află în orice caz undeva. Asigurați-vă că verificați calitatea acestor inserturi.
  4. Verificați dacă hota este adâncă. Acest lucru este necesar pentru a purta cu ușurință o pălărie de iarnă.
  5. Dacă un copil se află la o vârstă în care își poate alege hainele, dă-i o alegere.

Puteți observa că băiatul nu este atât de ușor să găsească un costum. Chiar și ținând seama de toți factorii de mai sus, nu trebuie să uităm că salopeta ar trebui să aibă un aspect plăcut.

Imbracam copilul sub salopeta cu membrană

Îmbrăcămintea cu membrană sugerează că copilul va fi îmbrăcat sub un costum în conformitate cu anumite cerințe. Cum sa imbraci un copil sub un costum de membrana? Îmbrăcăminte din primul strat ar trebui să fie sintetice, poți purta un tricou regulat sintetic. Al doilea strat este responsabil pentru crearea airbag-ului. Lucrurile nu ar trebui să fie prea grase. Perfect fleece de purici. Cel de-al treilea strat este salopeta.

Cel mai important lucru este sintetic. Pentru ca protecția termică să funcționeze la o sută la sută, este necesar să purtați haine sintetice. Practic, toate termoreglarea depinde de primul strat. Aceasta este modalitatea de a purta un copil într-un îngheț tare. Dacă este o temperatură normală afară, atunci poți purta orice sub costum de membrană. Sub salopete nu se recomandă îmbrăcăminte de lână și îmbrăcăminte din lână.

Aveți grijă la salopeta cu membrană

Îngrijirea nu ar trebui să fie ca hainele obișnuite. Nu trebuie să vă fie frică, pentru că nu este nimic dificil în îngrijirea salopetelor cu membrană.

În nici un caz nu poate fi folosit pentru spălarea pulberilor obișnuite și ar trebui să utilizeze clătirea. Este interzisă uscarea bateriei. Dacă nu respectați aceste recomandări, costumul își va pierde proprietățile de protecție. Un punct important - frecvența spălărilor. Salopetele de membrană de iarna pentru copii nu ar trebui să fie spălate prea des, odată ce un sezon este suficient. Murdăria este spălată cu ușurință cu o cârpă sau un burete umed. Pentru a usca hainele trebuie sa fie in mod natural, in pozitie orizontala. Este foarte important ca uscarea sa se faca departe de dispozitivele de incalzire.

Suporturi de membrană: recenzii

Recenziile negative despre astfel de haine sunt puține. Desigur, dacă doriți, le puteți găsi, însă, în cea mai mare parte, părinții copiilor exprimă exclusiv "pentru". Mulți părinți sunt opriți de costul ridicat al costumului.

Conform sondajului, 85% dintre părinți sunt de acord să cumpere salopete de membrană pentru copii. Iarna în acest caz nu va fi teribilă. Un procent ridicat de părinți vorbește despre un produs de o calitate excepțională.

concluzie

Dacă părinții doresc ca copilul să se simtă cât mai confortabil posibil, nu înghețându-se și nu transpirând, atunci îmbrăcămintea din membrană se va descurca perfect cu această sarcină. Până în prezent, alegerea bunurilor este imensă, deoarece absolut oricine poate cumpăra un costum.

După ce ați petrecut o dată pe astfel de haine, părinții primesc o garanție că copilul nu se îmbolnăvește și, de asemenea, salvează banii și nervii.

arrow