Alegerea Editorului

Ce pantofi să poarte fusta creion: sfaturi stilisti

Anonim

Cât de greu este să trăiești o femeie. În fiecare zi este necesar să alegeți un dulap, să căutați ceea ce vă place, în nici un caz să nu faceți o greșeală. La urma urmei, întotdeauna trebuie să arăți atractiv. De exemplu, este necesar să purtați accesorii interesante, în timp ce ele trebuie să fie combinate cu un element de îmbrăcăminte - cu o cataramă pe pantofi sau o eșarfă tricotată. Există multe astfel de nuanțe. Și toate acestea trebuie luate în considerare în mod necesar.

Imaginați-vă cât de ridicol și ridicol veți arăta, de exemplu, într-un pulover roșu, pantaloni verzi și cizme portocalii cu tocuri înalte? Amuzant, nu? Prin urmare, ar trebui să selectați și să combinați corect lucrurile între ele și aceasta este o sarcină destul de dificilă. Deja în magazin, când încerci ceva, gândește-te cum se va potrivi stilului tău, dacă se potrivește aspectului tău. Uneori, un detaliu minor poate ruina complet întreaga impresie. Poate fi chiar o eșarfă necorespunzător legată sau o centură inadecvată care face figura mai grea. Da, orice. Fiecare mic lucru pe care trebuie să-l gândiți, să vă imaginați cum ar arăta în mod ideal toate acestea și numai dacă sunteți cu adevărat sigur că se potrivește cu totul, de a dobândi.

În articolul de astăzi vom vorbi despre fuste. Probabil nu există o singură femeie care să nu vrea să le poarte. Fusta atrage o siluetă, face o femeie mai subțire și mai grațioasă, dă imaginea completă și farmec. Un punct foarte important este acela în care combinați fusta. Indiferent cât de ciudat este, aceasta este una dintre priorități. Datorită combinației competente, vă sunt oferite un aspect de neegalat, de la care fiecare om vă va însoți cu un aspect entuziast.

Desigur, depinde foarte mult de fusta în sine: pe lungimea sa, tăiat, croitorie. Există o mulțime de nuanțe în această afacere. În acest articol vom vorbi despre alegerea pantofilor. Vor lua în considerare acele momente care merită atenție, selectând modelul adecvat. Pantofi - în principiu, o parte foarte importantă și indispensabilă a dulapului. Prin urmare, luați această problemă foarte serios.

Fusta cu creioane. Selecția pantofilor

Deci, cu ce pantofi să poarte o fustă de creion? În primul rând, să vedem ce este acest model. Fusta cu creion este în arsenalul oricărei femei care se respectă. Este tăiat drept, rareori atunci când diferă în luminozitate sau elemente atrăgătoare. Foarte des, doamnele preferă să poarte astfel de fuste pentru a lucra, la birou, la evenimente importante. Arată destul de strictă și sofisticată. Dar, totuși, cu unele pantofi să poarte o fustă de creion?

În această întrebare trebuie să veniți din ce fel de model aveți direct. În primul rând, ce culoare are. Dacă este negru, atunci este mai bine să cumpărați pantofi în ton cu fusta. Picioarele tale vor fi mai lungi și îngrijite cu această alegere. Următorul lucru este aspectul său. Dacă pe ele există elemente colorate, atunci ar fi bine să luați acest lucru în considerare și să cumpărați pantofi pentru a se potrivi tonului lor. De asemenea, trebuie amintit faptul că, în combinație cu o fustă, cea mai bună opțiune ar fi cumpărarea de încălțăminte. Faptul este că cizmele întotdeauna împart piciorul în jumătate. Prin urmare, din punct de vedere vizual, veți fi mai mici și, eventual, mai pline. Pantofii îți vor face picioarele grațioase și frumoase și nici un tânăr nu poate rezista frumuseții tale.

Colanți pentru încălțăminte. Care dintre ele să alegeți?

O condiție indispensabilă este culoarea corespunzătoare a ciorapilor în culoarea pantofilor. Chiar dacă vă pare că acest lucru nu joacă un rol semnificativ - sunteți profund greșiți. Este important chiar și densitatea ciorapilor. Atunci când cumpără, să acorde o atenție la media. De asemenea, asigurați-vă că nu sunt prea geniali, pentru că strălucirea vă va face mai compleți decât este de fapt.

Fată mică. Ce pantofi de ales?

Ce pantofi să poarte o fustă de creion, dacă ești o fată în miniatură? Toate regulile de mai sus se aplică aici, la exact opusul. Puteți cumpăra absolut orice culoare. Pentru că nu vă confruntați cu câteva kilograme în plus cu cifra dvs. adorabilă.

Pantofi pentru cădere. Care dintre ele să alegeți?

Vremea este destul de rece acum, așa că să încercăm să ne dăm seama care pantof să poarte o fustă de creion în toamna. Firește, pe vreme rece, este puțin probabil să purtați pantofi. Prin urmare, vom încerca să înțelegem ce fel de cizme trebuie să cumpărați pentru a te uita irezistibil. Desigur, mult depinde de lungimea fustei. Dacă este sub genunchi, atunci ghetele de gleznă cu tocuri înalte vor arăta uimitoare. Dacă fusta este suficient de scurtă, atunci cea mai bună opțiune în acest caz ar fi să cumpărați cizme. Lungimea permisă chiar deasupra genunchiului. Dar ar trebui să ne amintim că culorile ar trebui, de asemenea, să fie în armonie și să se amestece împreună.

Dacă vă întrebați ce pantof să purtați o fustă de creion, urmați regula simplă. Pentru ca imaginea să fie completă și armonioasă, să nu dobândești lucruri inutile, luminoase și colorate. Lăsați culorile să fie ușor camuflate. Apoi, cifra dvs. va fi aproape de ideal.

Și totuși, cu ce pantofi să poarte o fustă de creion? Cel mai bine, modelul acestei tăieturi va arăta cu pompe. Aceste pantofi sunt destul de versatile și se vor potrivi aproape în orice stil. Și aici ar trebui să fie conștienți de culoare. În caz contrar, riscați să căutați ciudat.

Pantofi pentru curte. Cum de a alege o culoare?

Opțiunea cea mai versatilă sunt bărcile de tip bej. Ele sunt potrivite atât pentru un model de fustă întunecată, cât și pentru unul ușor. Nu trebuie să te gândești la faptul că bejul și nudul sunt nuanțe similare. Acestea sunt două culori diferite. Prin urmare, barci nud pentru tot, din păcate, nu va funcționa.

Pantofii negri sunt combinați cu multe modele de fuste de creion. Doar combinând bărcile întunecate și aceeași fustă, nu trebuie să adăugați niște bluze strălucitoare și sfidatoare sau tricouri. În caz contrar, imaginea va fi vulgară. Utilizați jachete de design discret și de culoare.

Slip-on pantofi cu un călcâi masiv

De asemenea, un costum de creion cu o curea pentru jumperi se va potrivi cu fusta creionului. Creând o imagine cu astfel de elemente, știi că poți să le adaugi colțuri groase (culoarea și textura la alegere).

Puteți ridica pantofi cu fustă de creion cu călcâi masiv. Astfel de încălțăminte va face un picior mai fragil, chiar dacă fata este de o construcție destul de densă. Creați o imagine cu pantofi cu călcâi masiv și o fustă de creion, completați-o cu o geantă pentru a se potrivi cu pantofii, un pulover pentru a se potrivi cu fundul. Pahare cu pleoape completate culoarea întunecată și aceeași nuanță a manichiurului.

Denim model. Ce pantofi sunt potrivite?

Multe fete iubesc să poarte fuste denim. Într-adevăr, ele arată excelent și sunt, de asemenea, potrivite pentru diverse evenimente non-celebrare. Desigur, nu orice model pe care îl purtați la serviciu sau la recepție, dar totuși. Deci, cu ce pantofi să poarte o fustă de creion denim?

În cazul unui astfel de model, totul este mult mai simplu. Poate fi combinat cu pantofi de balet. O astfel de fustă va arăta spectaculoasă cu ei. În acest pantofi de balet - pantofi foarte confortabili și versatil. Prin urmare, alegându-le, nu vă puteți îngrijora de faptul că picioarele dvs. obosesc sau există riscul de a avea un calus. Aici, desigur, există și câteva nuanțe în ceea ce privește culoarea. Încercați, de asemenea, că nuanțele sunt combinate armonios, atunci imaginea va fi frumoasă și memorabilă.

Pantofi pentru iarna. Ce să alegeți pentru acest sezon?

Se apropie sezonul de iarnă și, bineînțeles, este foarte important să se ia în considerare problema ce fel de pantofi să poarte o fustă de creion în timpul iernii. Și în această problemă trebuie să fii extrem de atent. Astăzi sunt cizme foarte obișnuite cu o tălpită plat. Trebuie spus că, în ciuda vremii nefavorabile și a gheții, o femeie ar trebui să rămână o femeie. Prin urmare, cea mai bună opțiune ar fi achiziționarea de cizme izolate de înaltă calitate cu tocuri înalte. Această opțiune este absolut potrivită pentru orice îmbrăcăminte exterioară.

Modelul negru

Luați în considerare o altă întrebare - despre ce pantofi să poarte o fustă de creion negru. Culoarea neagră, după cum se știe, este considerată universală. Lucrul este că se potrivește aproape tot. Desigur, nu trebuie să luați totul în mod literal și să purtați haine portocalii cu o fustă neagră. Veți arăta atât de amuzant și ridicol.

De asemenea, nu uitați că negrul este perfect combinat cu roșu și alb. Folosește-l.

Ce pantofi să poarte o fustă de creion negru? În caz de caz piele este foarte dificil. Pentru ca imaginea să fie completă și armonioasă, trebuie amintit că structura țesăturilor ar trebui să fie aceeași. Combinația dintre o fustă de piele și cizme din piele de piele pe o tălpită plat nu va arăta foarte bine. Și cu ce pantofi să poarte o fustă din piele? Cel mai bine, acest model arată cu pantofi din același material. În primul rând, este spectaculos. În al doilea rând, nimic nu atrage ochiul, ci doar concis și inițial completează imaginea.

Reguli de bază

Deci, acum știi cu ce pantofi poți purta o fustă de creion. Am analizat în detaliu toate nuanțele și detaliile combinațiilor din această problemă. Pe baza acestui articol, putem distinge un număr de reguli care trebuie respectate atunci când se selectează pantofii pentru o fustă de tăiere similară.

În primul rând, este de dorit ca pantofii să aibă aceeași culoare ca fusta. Dacă această condiție nu este îndeplinită, probabil că veți arăta puțin mai bine.

În al doilea rând, cizmele trebuie să preferă pantofii, deoarece fac imaginea mai elegantă și mai atractivă.

Dacă cumpărați cizme sau pantofi în tonul cizmelor, nu uitați de culoarea și structura ciorapilor. Este de dorit să se armonizeze și cu tonul dvs. principal și să nu fie bătut din imaginea generală după culoare.

Cel mai bun cu o fustă creion arata pompa de pantofi. Acestea prelungesc vizual piciorul și ascund defectele de figura, cum ar fi: plenitudine excesivă sau viței întregi.

Rochie în funcție de vreme. Prin urmare, în primăvara anului acesta va fi optim pentru a achiziționa cizme de gleznă cu tocuri înalte. Sunt perfecte pentru acest tip de fusta.

Ar trebui să ne amintim că cizmele pentru iarna ar trebui alese foarte atent, acordând o mare atenție lungimii lor. Dacă sunt prea mari, riscați să arătați ridicol. Potriviți lungimea cizmelor în funcție de lungimea fustei. Atunci imaginea ta va arata foarte impresionant.

Fusta Denim arata bine cu pantofi de balet. Un astfel de lucru se referă mai mult la stilul sportiv. Prin urmare, barcile elegante nu sunt foarte potrivite. Dar apartamentele de balet vor fi o alegere excelentă.

Concluzie mică

Acum știți ce pantofi să poarte cu o fustă de creion, fotografii ale unor combinații sunt prezentate în articol. Am oferit sfaturi valoroase pe această temă. Sperăm că acestea vor fi utile pentru dvs. și că puteți arăta întotdeauna minunat.

arrow