Alegerea Editorului

Cumparam un strat de iarna pentru o fata: principalele criterii de selectie

Anonim

Alegerea îmbrăcămintei de iarnă nu este ușoară, iar acest lucru poate fi confirmat de oricine a întâlnit acest lucru cel puțin o dată în viața lor. Chiar mai dificil este procesul de selecție a hainelor și jachetelor de iarna pentru copii, deoarece aici trebuie să îndeplinească exact câteva criterii importante. Sarcina este mult mai complicată atunci când vine vorba de cumpărarea de haine pentru un pic de fashionista. Deci, decât să fiu ghidat de părinți, să iau o haina de iarna pentru fata? La ce ar trebui să acordați o atenție deosebită?

În primul rând, micile doamne, în ciuda vîrstei lor mici, au deja unele preferințe. Acest lucru se va manifesta cu siguranță atunci când alegeți un strat: nu-i place unul, celălalt este înghesuit, în al treilea nu există nici o cataramă frumoasă ca cea a lui Julia, Nadi, Masha și așa mai departe. Desigur, orice mama va încerca să satisfacă dorințele copilului. Și ea însăși vrea ca fiica ei să arate elegantă și la modă, și că în același timp era caldă chiar și în cea mai rece vreme. Este din cauza acestui factor în magazinele de îmbrăcăminte de iarnă, de regulă, o selecție largă de modele pentru copii sunt prezentate, iar designerii sunt în căutarea constantă de stiluri și culori noi.

Haina de iarna pentru fetita este, de asemenea, dificil de ales deoarece haine de diferite calitati sunt vândute pe piata, ceea ce se poate observa in pret si aspect. Există diverse materiale de umplere și acoperiri protectoare, elemente suplimentare și așa mai departe. Luați, de exemplu, o haină de iarnă pentru o fată "Reim", care este destinată înghețului și condițiilor extreme. Marca și tehnologiile speciale pentru o protecție maximă împotriva frigului afectează prețul, și nu orice mamă își poate permite să-și îmbrace copilul pentru iarna. În același timp, o jachetă sau o haină de pe piață poate costa un ban, însă calitatea în acest caz, de regulă, lasă mult de dorit.

Deci, să luăm în considerare cerințele de bază pentru hainele de iarnă pentru copii.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că haina de iarnă a fetei este caldă. Amintiți-vă, totuși, că copiii sunt destul de activi chiar și în timpul iernii, deci este de dorit ca jacheta în jos să nu împiedice mișcările lor. Chiar și hainele de iarnă trebuie să fie întotdeauna confortabile.

Un criteriu foarte important care ar trebui să ghideze atunci când faceți o astfel de achiziție - este aspectul. Gusturile în haine se formează destul de devreme, iar chiar și micuța doamnă este importantă cum arată și cum aparența ei va fi percepută de alții. De aceea, nu ignorați afirmațiile fiicei dumneavoastră că într-un strat special arată ciudat sau ridicol. Cel mai probabil, așa se simte ea în ea. Dacă fetița se opune cumpărării, nu insistă: nu puteți numai să-i supărați pe copil, ci și să insuflați în el un fel de complexe. Sfat: pentru a face pe toată lumea fericită, este mai bine să alegeți o haină de iarnă pentru o fată cu viitorul ei proprietar.

O atenție deosebită trebuie acordată funcționalității stratului. Trebuie să fie impermeabil și, în același timp, să absoarbă umezeala din interior. Dacă una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, copilul cel mai probabil nu va evita răcelile de iarnă. În prezent, producătorii concurează literalmente în inventarea unei varietăți de acoperiri și materiale de umplutură, descoperind tehnologii noi și noi pentru producerea îmbrăcămintei de iarnă. În momentul de față, există zeci de oameni inventați, deci va fi exact ce să alegeți!

Deci, cumperi o haină de iarnă pentru o fată, verifică:

- Este cald în ea?

- Arată frumos un copil?

- Este îmbrăcămintea funcțională?

Dacă ați răspuns da la toate cele trei întrebări, puteți fi felicitat pentru o achiziție reușită!

arrow