Alegerea Editorului

Cadouri ușoare de făcut: cele mai bune idei și modalități

Anonim

Cumpărarea unui cadou pentru următoarea sărbătoare este întotdeauna o sarcină crucială. Și, deși magazinele pot oferi zeci de opțiuni de cadou, alegerea nu este adesea ușoară. Felicitând un iubit cu un An Nou Fericit, ziua de naștere sau ziua nunții, donatorul dorește să investească într-o bucată de suflet și căldură. Nu este întotdeauna posibil să faci asta cu un magazin. Cu toate acestea, există și o altă cale de ieșire - cadouri ușoare care pot fi făcute și de un începător.

Cum de a alege un cadou potrivit

Pentru ca darul să fie într-adevăr plăcut și potrivit, merită luați în considerare câteva sfaturi.

 1. Scuză-mă. Majoritatea produselor realizate manual pot fi atribuite universalului, dar există și cele care sunt potrivite doar pentru o sărbătoare specifică. Deci, accesorii de Crăciun strălucitoare pentru decorare vor fi în afara locului pentru o zi de naștere sau alte sărbători. Același lucru se poate spune despre o pereche de ochelari, decorate personal pentru nou-născuți.
 2. Relația. Trebuie amintit faptul că darurile ușoare cu mâinile lor (cum ar fi cadouri cumpărate) ar trebui să ia în considerare relația dintre donator și beneficiar. Pentru colegi, puteți face dulciuri drăguțe, elegante și elegante. Este mai bine ca tatăl, fratele și alți bărbați să aleagă cadouri mai stricte laconice. În fabricarea de cadouri pentru mame, bunicile, surorile și mătușile, nu poate fi ignorat niciun cadru rigid. Astfel de daruri ar trebui să fie drăguțe, calde și sincere.
 3. Hobby-uri. Pentru a înțelege ce fel de cadou te poți face, ar trebui să te uiți la hobby-urile și hobby-urile lui.

Top 15 dintre cele mai de succes cadouri realizate manual

Experții în alegerea cadourilor au pregătit o listă de cadouri de succes pe care oricine le poate face. Nu este necesar să urmați exact aceste recomandări, această listă poate fi luată ca bază.

 1. Cărțile poștale sunt personalizate (acesta este cel mai bun mod de a face un cadou pentru mama cu propriile mâini ușor și rapid).
 2. Săpun manual.
 3. Lumânări (inclusiv aromatice).
 4. Lumânări
 5. Rame foto.
 6. Buchete de dulciuri.
 7. Compoziții de dulciuri.
 8. Jucării interioare.
 9. Geantă cu imprimare.
 10. Coroana de Anul Nou (Crăciun).
 11. Jucarii de Craciun pe pomul de Craciun.
 12. Imagini în arta șirului de artă.
 13. Albume foto realizate manual.
 14. Tort de la pampers.
 15. Litere și numere de volum.

Unele dintre ideile de mai sus necesită un studiu mai detaliat.

Cartele realizate manual

Producerea cardurilor de drepturi de autor se numește carte de joc. Avantajul unui astfel de cadou este versatilitatea sa - în funcție de desene și de dorințele calde din interior, un astfel de produs poate fi prezentat la orice sărbătoare oricărei persoane. În plus, toată lumea poate face acest cadou luminos ziua de nastere cu propriile mâini.

În cardmaking, există mai multe direcții care diferă în materialele folosite și în metoda de producție:

 • scrapbooking;
 • decupaj (la înmatriculare se folosesc șervețele speciale și cărțile);
 • desen;
 • panglici de broderie, cruce sau margele;
 • quilling (transfer de hârtie);
 • origami;
 • cerere;
 • kazanshi.

A face astfel, să zicem, cadouri pentru Ziua Mamei cu mâinile tale este ușoară, iar rezultatul depășește toate așteptările.

Deci, pentru a efectua va trebui:

 • carton colorat pe două fețe;
 • hârtii de hârtie de hârtie cu culoarea dorită (pot fi înlocuite cu hârtie colorată A4);
 • line;
 • foarfece;
 • un creion;
 • Clei PVA;
 • mai multe pietre.

În acest caz, hârtia este utilizată în verde deschis, galben și negru. Hârtie galbenă tăiată în benzi lungi de aceeași lățime.

 1. Folosind o scobitoare, banda este răsucită într-o rolă strânsă și eliberată. Când bobinele poziției spiralului primus liber, marginea benzii este fixată cu un lipici alb. Pentru a forma o petală, o astfel de spirală liberă trebuie să fie presată cu degete - ca rezultat, produsul va fi sub formă de picătură. Numărul acestor elemente ar trebui să fie egal cu numărul de petale de flori.
 2. Pentru fabricarea frunzelor, puteți tăia benzi cu o lățime mai mică. În acest caz, spirala liberă trebuie aplicată nu de la una, ci de la două părți.
 3. Miezul florii este alcătuit din hârtie neagră, în timp ce ruloul trebuie să rămână strâns. Pentru a face acest lucru, după răsucirea spirală nu este eliberat, dar imediat fixați vârful cu adeziv.
 4. Toate elementele sunt asamblate într-o compoziție și sunt atașate cu adeziv pe foaia pliată de două ori. Ca decor, puteți adăuga câteva margele și cristale.

A face un astfel de cadou cu mâinile tale este rapid și ușor, iar rezultatul este cu adevărat uimitor.

Sapun de casa

Sapunul in ultimii ani a devenit foarte raspandit. Maeștrii fac adevărate capodopere sub formă de deserturi, figurine de oameni și de animale.

Mergând la cumpărături, puteți ajunge la concluzia că produsele cosmetice de casă sunt o plăcere scumpă, deci este perfectă ca un cadou. Între timp, este ușor și simplu să faceți un astfel de cadou cu propriile mâini, este suficient să achiziționați materialele și instrumentele necesare:

 • o bază pentru săpun (100 g pentru o bucată pregătită);
 • coloranți (speciali);
 • arome;
 • formular.

Cei care au decis doar să se încerce singuri ca săpun, ar trebui să aleagă cea mai ușoară cale de fabricare.

 1. Aproximativ 100 g de bază este tăiată și așezată în 2 cupe. Pentru a conferi o stare lichidă, baza trebuie încălzită într-un cuptor cu microunde. Pentru a face acest lucru, trebuie să activați dispozitivul timp de 30 de secunde la putere maximă. Rezultatul ar trebui să fie o masă cu o consistență de smântână.
 2. 3-4 picături de colorant ar trebui să fie aruncate într-un pahar și o cantitate diferită de colorant dintr-o culoare diferită într-un alt pahar. Masă agitată cu grijă.
 3. Aroma selectată este adăugată, de asemenea, la unul și la altul (se alege un parfum).
 4. Când se prepară amestecul, conținutul celor două pahare se toarnă în același timp într-o matriță pentru săpun. Shuffle nu ar trebui să fie. De sus, masa este stropită cu alcool și este lăsată timp de 1-1, 5 ore.

Buchete de dulciuri

Bomboana si ciocolata sunt produsele pe care majoritatea oamenilor le plac, motiv pentru care copiii si adultii vor fi multumiti de acest dar. Cu toate acestea, indiferent cât de delicios este dulceața, un cadou sub forma unui ciocolată nu este decizia cea mai originală.

Cu toate acestea, merită să vă petreceți o oră din timpul dvs., iar dulciurile obișnuite se vor transforma într-o adevărată capodoperă a mâinilor. Următorul videoclip vă va spune cum să faceți un cadou ușor din dulciuri cu propriile mâini.

Puteți oferi acest produs original copiilor pentru orice vacanță. Pentru adulți, acest cadou va fi calea pentru Anul Nou, ziua de naștere, 8 martie, Ziua Îndrăgostiților.

Dacă destinatarul este bărbat, dulciurile și băuturile pot fi înlocuite cu bere, chipsuri, nuci și alte gustări nealcoolice. O astfel de abordare creativă va fi cu siguranță apreciată, iar costul prezentării va fi destul de acceptabil.

Compoziții dulci

Vorbind despre buchete de dulciuri, este imposibil să ignorăm încă o direcție a acestui subiect - compoziția dulciurilor. Ca și în versiunea anterioară, costul prezentării va fi mic, dar impresiile vor fi luminoase și darul va fi memorabil.

Una dintre opțiuni este un cadou de lumină făcut cu o sticlă de alcool (șampanie sau vin) și bomboane de ciocolată. Acest lucru va necesita o jumătate de oră de timp liber și unele instrumente și materiale.

Pentru o astfel de compoziție va fi nevoie

 • o sticlă de șampanie (sau vin);
 • folie;
 • dulciuri galbene semicirculare cu o bază plană;
 • hârtie ondulată galbenă;
 • hârtie papirus verde;
 • arma adezivă.

Trebuie să acționați în următoarea ordine.

 1. Hârtie galbenă decupate pătrate cu dimensiunea de 6 * 6 cm de numărul de bomboane.
 2. Flaconul este împachetat strâns în folie și securizat.
 3. Bomboană bucată plat lipită la pătrat de hârtie ondulată, și apoi la sticla.
 4. Începeți lipirea bomboanei în fund într-un cerc și trecerea treptată. Bomboana ar trebui să se potrivească strâns împreună. Colțurile pătratelor de hârtie ar trebui să fie ușor îndoite în sus.
 5. 8-10 frunze lungi sunt tăiate din hârtie papirusă verde, fixate pe gâtul sticlei și legate cu fir austere.

Dacă se dorește, această tehnică poate fi utilizată pentru a decora sticla în orice altă culoare (de exemplu, în alb pentru o nuntă, în albastru închis pentru o aniversare). În acest caz nu sunt necesare frunze verzi.

Rame foto

Dacă sarcina este de a face un cadou ușor și frumos cu propriile mâini, ar trebui să acordați atenție cadrelor foto. Astfel de drăgălașuri vor ajuta la menținerea amintirilor calde ale zilelor luminoase ale vieții și la decorarea interiorului.

Cea mai ușoară modalitate este să luați ca bază o ramă foto gata și să o decorați. Pentru a face acest lucru, puteți alege una dintre tehnicile propuse.

 1. În tehnica de quilling. Din benzi pliate de hârtie luminată, puteți crea o compoziție florală sau geometrică. Un astfel de produs va aduce o bucurie de bucurie oricărui interior.
 2. Decupaj. Cu această abordare, suprafața cadrului se va transforma într-un comic amuzant sau o imagine elegantă.
 3. Stofe. Dacă destinatarul cadoului are o slăbiciune specială pentru stilul retro, Provence sau vintage, merită să coaseți un cadru de material, în timp ce ca bază puteți folosi carton gros.
 4. Decorul butoanelor. În acest design există o atracție și o căldură deosebită. Cadru finisat lipit cu butoane colorate. În acest caz, butoanele pot fi lipite într-o anumită ordine sau aleatoriu.
 5. Design marin. Această opțiune poate fi numită într-adevăr câștigătoare, deoarece designul blând al scoicilor cu margele albe nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Perne decorative

În lista de cadouri ușoare cu mâinile lor pentru mama sau bunica - perna decorative canapea. În acest caz, puteți merge în două moduri.

 1. Coaseți o pernă neobișnuită pentru o pernă de canapea gata făcută. Aceasta va necesita o nouă idee de decor, o bucată mică de țesătură, dantelă, butoane, paiete, panglici și alte materiale pentru decorare.
 2. Coaseți o pernă de la zero. Dacă alegeți această opțiune, nu puteți restrânge imaginația și nu puteți crea un produs pătrat și imaginat. Poate fi un nor norocos, o pisică leneșă grasă, o bufniță înțeleaptă și orice alt personaj.

Efectuarea de cadouri ușoare pentru Anul Nou o faceți singur

Anul Nou - principala vacanță de iarnă. În acest moment, este obișnuit să se dea daruri și cu cât sunt mai neobișnuite și mai magice, cu atât mai bine. Arta manuală va ajuta la rezolvarea acestei probleme în cel mai bun mod.

Jucării strălucitoare de Crăciun

Pentru fabricarea decoratiunilor de Craciun nu au neaparat aptitudini speciale, trebuie doar sa aratati cat mai multa imaginatie. Acest lucru va ajuta la margele de sticla transparente, care pot fi cumparate la magazin. În plus, veți avea nevoie de:

 • Clei PVA;
 • paiete mici (orice culoare);
 • perie.

Folosind o perie pe bilele de Crăciun este aplicată cu adeziv. Aceasta poate fi conturul unui anumit obiect sau doar buclele. Fără a aștepta ca adezivul să se întărească, stropiți ușor mingea cu paiete.

Ball cu o fotografie

În lista de cadouri de Anul Nou ușor cu mâinile tale, nu poți numi doar o minge cu o fotografie. Producția acestui suvenir nu va necesita mai mult de o jumătate de oră de timp liber și niște cheltuieli financiare. Între timp, pentru părinți sau bunici, un astfel de cadou va fi cu adevărat neprețuit. Pentru aceasta trebuie să vă pregătiți:

 • minge de Crăciun transparentă;
 • fotografie (dimensiunea sa trebuie să fie puțin mai mică decât dimensiunea mingii);
 • fulgi de zăpadă decorative.

Mingea este deschisă, o fotografie înfășurată este așezată în ea și îndreptată ușor. Când fotografia este gata, zăpada decorativă este turnată cu o lamă și o minge este blocată.

Imagini în arta șirului de artă

Dacă eroul ocaziei este un iubitor de decorațiuni interioare drăguțe sau, dimpotrivă, un cunoscător al stilului individual și extravaganței, puteți prezenta o imagine realizată folosind tehnica artei de coarde (din cuvântul șir - coarda).

Pentru a face acest cadou ușor cu propriile mâini, veți avea nevoie de:

 • placa de lemn la dimensiunea imaginii;
 • hârtie pentru desen;
 • mici unghii;
 • un ciocan;
 • fir multi-colorat.

Pe hârtie puneți desenul necesar și fixați-l pe o placă de lemn. După aceea, cu un ciocan, unghiile sunt ciocănite în jurul perimetrului modelului. Pasul este de 2-2, 5 cm.

Următorul pas este să lucrați cu firul. Un capăt al acestuia este fixat pe orice cui. După aceasta, firul este interconectat între unghii astfel încât să nu existe spațiu liber. În concluzie, firul este fixat pe orice cui. În această tehnică, puteți utiliza în condiții de siguranță nu o singură culoare a firelor, ci mai multe, principala fiind că ele sunt în armonie una cu cealaltă.

Lumânări

Pentru naturi romantice ca un cadou ușor pentru Anul Nou, puteți face un frumos sfeșnic elegant cu mâinile tale.

Acest lucru va necesita:

 • vaza de sticlă mică;
 • amestec pentru a da un efect de mată sticlei;
 • autocolant pentru sticlă;
 • o lumânare.

Spălați bine vasul și ștergeți-l. Nu trebuie să existe murdărie sau praf pe geam. Folosind o perie, aplicați pe geam un agent de maturare cu un strat gros. Această fază a lucrării este realizată cel mai bine cu mănuși de cauciuc pentru a preveni contactul cu pielea.

În această stare, produsul trebuie să rămână timp de 15-20 de minute. După acest timp, reziduurile sunt clătite cu apă curentă și lăsate să se usuce. Pe suprafața uscată lipiți eticheta selectată și plasați o lumânare în interiorul vasului. Produsul finit poate fi folosit independent sau poate fi pregătit pentru un cadou pentru rude și prieteni.

arrow