Alegerea Editorului

Coardă de lumină cum să alegi?

Anonim

Rochia de sus este ceea ce înseamnă cuvântul "strat". Acest articol de îmbrăcăminte este parte integrantă a acestuia. Și ce putem spune despre variația cea mai necesară? Acesta este un strat de lumină ușor. Este purtat când natura se pregătește să se culce, devine mai rece, vara ne spune la revedere și în schimb vine toamna, aducând răcoare și farmecul de aur. Sau, când iarna este înlocuită de primăvara proaspătă, făcându-se clar că înghețurile sălbatice vor înceta în curând și vă veți putea îmbrăca în decorațiuni mai ușoare. Aici îmbrăcămintea demi-sezon își marchează tronul onorabil. Cum de a alege acest strat și ce să-l purtați? Acest lucru învățați din articol.

Top-stiluri demi-sezon straturi

În fiecare an există o varietate incredibilă de modele de haine pentru femei. Cu toate acestea, există și cei care nu sunt inferiori pozițiilor lor în lumea modei, în pofida concurenței mari:

1. Coat-coat.

2. Engleză clasic.

3. Trapeze.

4. Scurt strat.

5. Parcul.

Îmbrăcămintea de protecție este un model derivat din stiluri de stil militar. Numele sugerează că prototipul este hainele care au încălzit soldații în timpul războiului. În interpretarea modernă, acest model are un aspect transformat: un strat pe podea, montat și slăbit de dedesubt. Deseori există un epolet decorativ, butoane mari în două rânduri. Acest stil este incomparabil pentru excursii la teatru, restaurant. Se subliniază în mod favorabil silueta feminină și, în ciuda numelui său brutal, arată foarte romantică și elegantă.

Clădirea engleză clasică este un model tradițional care nu iese niciodată din modă. De mult este chiar sub genunchi, silueta - pe figură, nimic inutil, totul este restrâns și calm. Un astfel de stil poate, fără o exagerare, să fie numit universal. Va fi adecvat în toate situațiile, potrivit pentru multe modele de îmbrăcăminte.

Halatul demi-sezon al stilului trapezului adaugă proprietarului său farmecul, farmecul și farmecul jucăuș. Nu este greu să ghici cum arată. Are forma unui trapez, datorită draperii care se potrivește frumos figurii. Aceasta este o alegere excelentă pentru natura romantică, potrivită pentru uzul zilnic cu un dulap ales în mod corespunzător și pentru ocazii speciale.

Coat Park a devenit un hit printre tineri. Acest stil dictează așa-numita modă stradală. Modelul este considerat de zi cu zi (casual) și chiar un pic de sport. Tăierea este liberă, lungimea variază: până la șolduri sau sub genunchi. O caracteristică caracteristică este prezența clemelor speciale.

Blana scurtă este o versiune prescurtată a modelelor clasice. Acesta va fi ideal pentru o femeie de afaceri și pentru cei care iubesc doar confortul. Lungimea scurtă nu ascunde amprenta figurii: șolduri, picioare.

Parchet de lumină: de la care material este mai bine să alegi?

Există o mulțime de materiale din care sunt fabricate hainele. Cele mai multe dintre ele sunt lână în interpretări diferite și alte țesături. Îmbrăcămințile de lumină, recenzii ale căror rezultate sunt cele mai bune din punct de vedere al economiei de confort și căldură, sunt realizate din următoarele materiale:

1. Cașmir.

2. Drap.

3. Lână.

4. Tweed.

Cașmirul de lumină cașmir este plăcut la atingere, ușor de îngrijit, păstrează încălzirea și arată elegant. Nu e de mirare că majoritatea femeilor preferă acest material special. Drap - aceasta este exact ceea ce aveți nevoie pentru frig extrem. Acesta este un material texturate, arată superb, nu va permite să înghețe. Lana păstrează de asemenea căldura bine. Este confortabil și are un aspect atractiv. Tweed este o variantă de lână originară din Scoția. Tesatura este un model diferit în zbor sau în cușcă. Este considerat un material nobil.

Selecție pentru diferite tipuri de forme

Atunci când alegeți un strat trebuie să țineți cont și de caracteristicile figurii. Deci, modelul clasic englez se va potrivi proprietarilor unei siluetă subțire. Femeile demi-sezon haina (comentarii de stil trapezum confirma acest lucru) este indispensabil pentru doamne cu forme curvaceous. Parcul și paltoanele pot fi numite modele universale care sunt potrivite pentru o anumită figură. Scurte straturi ar trebui să fie achiziționate fete subțire.

Ce pantofi să poarte un strat

Cu un strat de acoperire, puteți permite pantofii ca un călcâi mediu și la o viteză mică. Aceeași situație cu modelele clasice englezești, trapezoidale. Pentru un strat scurt este cel mai bine să ridici pantofii cu tocuri joase. Este necesar ca imaginea să nu fie voluminoasă, dar a fost diluată cu puțină ușurință. În ceea ce privește parcurile, în acest caz, încălțămintea cu călcâi este strict contraindicată. Modele de pantofi sau modele sportive se vor potrivi cu ea.

Tendințe de modă

Suprafața de lumină, a cărei fotografii poate fi găsită pe coperțile revistelor lucioase de modă, are un număr de caracteristici speciale în acest sezon. În primul rând, acestea sunt modele foarte lungi, cu un umăr coborât. În al doilea rând, îmbrăcămintea și hainele menționate anterior. Model într-o cușcă - tendința sezonului toamna-iarnă 2015-2016. Pantofii de oaie au devenit un hit la show-urile de moda. Broderia pe articole de îmbrăcăminte a devenit, de asemenea, un detaliu de modă.

arrow