Alegerea Editorului

Joggers - ce este? Cum să purtați joggers

Anonim

Fiecare persoană încearcă să-și găsească propriul stil care să nu provoace disconfort, să se potrivească și să corespundă convingerilor și nevoilor interioare. Astăzi vom vorbi despre o combinație de tendințe moderne de modă, comoditate și frumusețe. Jogger pantaloni sunt o modalitate foarte bună de a combina aparent incongruous.

Cuvânt neobișnuit

Dacă aceasta este prima dată când auziți numele acestui detaliu al dulapului, nu vă așteptați să vedeți un lucru izbitoare în singularitatea sa. Este posibil ca în dulapul tău să existe pantaloni. Și nu numai în a ta! Este posibil ca nici măcar generația mai înaintată a familiei să nu fie deloc surprinsă, uitându-se astăzi pe cei mai buni jogheri. Sincer, astfel de îmbrăcăminte a apărut cu mult timp în urmă, a fost pur și simplu numită diferit: jambiere, johns lungi, chiloți. Da, forma unui jogger nu este altceva decât pantaloni confortabili cu benzi elastice pe glezne. Și numele are rădăcini engleze și provine de la cuvântul "jogging" (jogging). Într-adevăr, în astfel de haine este convenabil să alergi, să joci sport și să mergi pur și simplu. Este ușor de ghicit de unde provine numele.

Calea spre podium

Înainte de a lua o poziție puternică în stilul modern de stradă, joggers au parcurs un drum lung. În felul lor, ele nu sunt singurele: astăzi, printre tendințele actuale, puteți găsi destul de multe lucruri care au intrat în lumea modei dintr-o dulap de haine. Desigur, pentru a nu se purta la întâmplare din partea de jos, joggerii trebuiau să se supună unor transformări: să dobândească buzunare, elemente de decor, elemente decorative. Astăzi, aceste pantaloni coasă de la cele mai diverse țesături, gândindu-se la toate lucrurile.

Caracteristicile se potrivesc figurii

Mulți oameni cred că joggers sunt pantalonii cele mai confortabile, pentru că nu se potrivesc cu o figură, sunt spațioase și libere. Ele se deosebesc de alte stiluri printr-o caracteristică comună - o centură moale și benzi elastice pe glezne. De obicei, ei stau pe șolduri mai liber decât pe vițel.

Avantajele unui astfel de lucru sunt că acesta creează o vizibilitate și o netezime vizibilă a corpului.

Toți joggerii!

Sportul este deschis ambelor sexe, iar articolele de acest gen sunt potrivite atât pentru macho brutală, cât și pentru fete fragile. Joggers sunt îmbrăcăminte versatilă, care adoră adulții și copiii. Deși majoritatea producătorilor preferă să producă modele masculine și feminine, printre varietatea de pe piață există o mulțime de pantaloni de jogging unisex.

Câteva cuvinte despre pantofi: ce să purtați joggers?

Pantalonii pentru femei sunt purtați nu numai cu adidași, snickers și plăci. Totuși, posibilitățile celei mai frumoase jumătăți a umanității sunt puțin mai largi. Dacă este dificil să-ți imaginezi joggers de bărbați în compania unor pantofi de afaceri eleganți, doamnele poartă adesea aceste pantaloni confortabili cu pantofi cu toc înalt. Ele se potrivesc perfect cu sandalele stiletto cu o mulțime de curele, pantofi pe o platformă masivă, pompe clasice. Desigur, nimeni nu a anulat crocodili, espadrille, adidași, pantofi de atletism, apartamente de balet - toate acestea se întâmplă bine cu joggers de femei.

Dulapuri adecvate pentru detalii

Joggers pentru femei, precum și pentru bărbați, astăzi sunt produse într-o varietate de stiluri. Clasicul genului nu este doar un sport, ci și un casual preferat de toți. Gândindu-te prin imagine, pleacă de la locul unde intenționezi să mergi.

În sala de gimnastică, puteți purta pantaloni tricot în combinație cu adidași la modă. Simțiți-vă liber să combinați culorile luminoase.

Pentru excursii sau plimbări, ridicați pantofi confortabili pe un vârf plat, spectaculos. Pantalonii jogger se potrivesc perfect cu vestele: acesta poate fi un model sportiv de lungime de șold, echipat cu o glugă sau viceversa - unul scurtat, minimalist.

Băieții aleg adesea veste umflate pentru aceste pantaloni, tricouri fără mâneci, hanorace. Bărbații joggers astăzi sunt foarte populare pentru cei care iubesc sportul, activitățile în aer liber, turismul și călătoriile.

Nenumărate fără vârstă

Pantalonii denim megapopular merită o mențiune specială. Sunt iubiți de reprezentanții ambelor sexe de diferite vârste. Combinați joggers denim cu tricouri cu zăpadă albă, topuri cu amprente strălucitoare, ridicați-le cu ghearele la modă sau plicuri. Aceste pantaloni au o legătura strictă cu un stil obișnuit de zi cu zi, deci este posibil să nu fie adecvat peste tot - nu uitați de el. Este mai bine să mergeți într-o excursie turistică, o cursă de maestru departe de fotografie, un seminar în aer liber.

Pentru ocazii speciale

Femeile de jogging sunt adesea cusute din satin spumante sau alte țesături concepute pentru uzura seara. Aceste pantaloni, în combinație cu pantofi sofisticați, bluze de top sau elegant, precum și decorațiuni de seară sunt perfecte pentru a merge la teatru, restaurant, recepție.

Joggers de birou

Modelele moderne de afaceri, în general, sunt destul de democratice, însă există unele tabuuri în ea. Una dintre principalele interdicții se referă la îmbrăcămintea sport. Într-un birou cu un cod strict de îmbrăcăminte, nu sunt permise bluzoane, tricouri tricotate și orice alte haine care sunt cel puțin puțin asemănătoare unei cățușe. Dar joggers a reușit să ajungă acolo și acolo ... Aceste pantaloni laconici se potrivesc perfect cu jachete clasice, topuri neutre și pantofi elegant de afaceri. În același timp, ele subliniază delicat sexualitatea feminină, potrivindu-se gleznele subțiri și curgând liber în jurul figurii.

Desigur, dacă căutați joggers de femei în care puteți merge la locul de muncă, dați preferință modelelor fabricate din țesături groase și lăsați tricotajele în stil casual.

Pentru generația tânără

Multe mame cred că joggers sunt hainele perfecte pentru copii. Este convenabil să alergi și să tresari, să te plimbi pe un leagăn și să alunți pe un tobogan și arată minunat! Datorită caracteristicilor speciale ale tăieturii, joggerul se potrivește bine pe aproape orice figură.

Copiii se bucură de asemenea de hainele confortabile, elegante și asemănătoare cu cele adulte.

Joggers acasă

Există o altă parte a dulapului, care este adesea cusută în conformitate cu principiul acestor pantaloni - pijamale. Joggers sunt haine foarte populare pentru acasă și somn. La urma urmei, singură cu tine, sau chiar cu cei dragi, trebuie să arăți bine, nu-i așa? Pantalonii confortabili sunt excelenți pentru îmbrăcămintea de acasă sau pentru pijamalele drăguțe.

Clasicele genului

Dar cel mai popular și răspândit model astăzi de joggers rămâne întruchiparea lor originală. Trenurile cu pantaloni de acest tip pot fi văzute în colecțiile celor mai bune mărci sportive din lume: "Ribocks", "Nike", "Columbia", "Adidas" și multe altele. Designerii își completează bluzele, bluzele cu glugă, anoracurile. Jachete clasice cu fermoare sunt încă relevante, deși în acest sezon preferă mai ales modele care nu au un fermoar despărțit.

Dacă alegeți haine confortabile pentru mers, recreere și sport, asigurați-vă că acordați atenție joggerilor. Ca și alte haine funcționale și practice, acestea vor fi în tendință de mai mult de un an.

arrow