Alegerea Editorului

Sutien dimensiune și cum să-l alegeți în mod corect?

Anonim

Și astfel, pentru a determina dimensiunea sutienului, este necesar să se măsoare circumferința sub bust.

De regulă, toate dimensiunile sutienelor sunt indicate în centimetri americani. Pentru formarea corectă a ideii de dimensiune, inci trebuie convertite în centimetri. Pentru a face acest lucru, împărțiți circumferința cu 2, 55 cm. Apoi, adăugați 5 la numărul rezultat.

Cum se face: circumferinta sub bust 80cm o impartim cu 2, 55cm = 31, 37, inccha + 5 = 36, 37, rotunjita in jos, se pare ca are dimensiunea 36.

Orice femeie știe dacă găsești un sutien inadecvat, atunci aceasta poate duce la: o figură deteriorată, durere în spate și umeri, oboseală constantă și dureri de cap. De-a lungul timpului, poate duce la boli cronice.

Multe femei susțin că înțeleg bine cum să aleagă dimensiunea sutienului. Dar, înainte de a alege o dimensiune care se potrivește unei femei, ar trebui să încercați mai multe dimensiuni sutien. Și nu o faceți singur. Fata este obligată să stea dreaptă și dreaptă, iar altcineva ar trebui să facă măsurători, de exemplu, un expert într-un magazin cu lenjerie de corp. În al doilea rând, în măsurarea dimensiunii, nu ar trebui să acordați atenție dimensiunii achiziției de articole de îmbrăcăminte exterioară.

De fapt, motivul principal pentru care femeile au o dimensiune inadecvată a sutienului este că magazinele au o mare varietate de dimensiuni standard. Dacă o femeie îi plăcea un sutien care nu se potrivea dimensiunii ei, atunci femeia o cumpăra doar pentru că era o reducere sau o plăcea prin culoare sau design.

De fapt, motivul principal pentru care femeile au o dimensiune inadecvată a sutienului este că magazinele au o mare varietate de dimensiuni standard. Dacă o femeie îi plăcea un sutien care nu se potrivea dimensiunii ei, atunci femeia o cumpăra doar pentru că era o reducere sau o plăcea prin culoare sau design.

Și un pic mai multe sfaturi atunci când alegeți un sutien.

Când cumpărați acest produs, merită atenție la chingile benzilor. Acestea ar trebui să se miște ușor și să păstrați cureaua strânsă, astfel încât să fixați pieptul, după cum preferați. Înțelegeți cât de bine sutienul dvs., puteți numai în timpul montajului. Vedeți cât de strâns se potrivesc cupele și dacă baza de corsete nu apasă pe piept. Partea inferioară a sutienului, care trebuie fixată sub lamele de umăr, trebuie amplasată cât mai jos posibil.

Bras cu curele largi sunt prezentate doar categoriei de fashionistas, care vrea să se laude cu bustul ei. Acest tip de sutiene este cel mai bine să poarte sub un pulover subțire de gât V.

Dimensiunea sutienului este o valoare variabilă care poate varia în funcție de greutatea corporală sau în timpul sarcinii sau alăptării. Prin urmare, dacă observați că aveți disconfort în sutien, efectuați din nou măsurători. Pentru femeile care alăptează și femeile însărcinate sunt fabricate sutiene speciale, care sunt fabricate din fibre naturale.

Sutien fără curele. Acest sutien este un design rigid diferit. Materialul în sine și materialul cuștilor sunt mai rigide, deoarece susțin pieptul fără ajutorul benzilor. Acest lucru se datorează faptului că greutatea este distribuită pe panglica corsetului.

Aceste sutiene nu sunt potrivite pentru toate femeile, de exemplu, femeile cu sani mari, va fi dificil să găsiți un astfel de sutien.

Cum de a alege un astfel de sutien?

Când veniți la magazin, acordați o atenție deosebită cantității de mărfuri care vă interesează. Din aceasta va depinde de confortul unui astfel de sutien. Chiar dacă sunteți încrezători în mărimea pieptului, încercați cu toții. Ar trebui să vă potriviți exact la timp, deoarece dimensiunea mare a acestui sutien va scădea, iar cea mică va stoarce pieptul. Când încerci pe un sutien, ridică-ți mâinile, mișcă-te, dacă nu intervine nimic și nu alunecă, înseamnă că e modelul tău.

arrow