Alegerea Editorului

Fusta-pantaloni: o tendință de modă sau un clasic din moda?

Anonim

Este imposibil să spunem despre stilul fustei de pantaloni, că acesta este ultimul țipăt al modei, tendința sezonului etc. Dar, în același timp, o astfel de tăietură nu a dispărut niciodată de pe podiumuri - nu, nu, da, și va lumina în colecția de designeri celebri. Pantalonii de pantaloni găsesc întotdeauna un loc decent în garderoba multor femei. Și acest lucru este meritat, deoarece acest model de îmbrăcăminte combină confortul și feminitatea în același timp. Destul de des, doar cu un pas larg, puteți vedea că acestea sunt de fapt două pantaloni.

Fusta pantalonilor este în mod tradițional realizată din țesături care curg ușor, care coboară, formând valuri. Lungimea unui astfel de articol de garderobă poate fi până la genunchi sau la podea. Se poate spune că acesta este un fel de pantaloni arși de la șold, în cazul cărora există cârlige suplimentare pe centură. Toate acestea fac posibilă utilizarea mai multă țesătură astfel încât pantalonii să fie mai largi, iar cusăturile împreună să semene cu o fustă.

Turul istoric

Vârful popularității acestui îmbrăcăminte se încadrează în anii nouăzeci. Atunci, fiecare moda care respectă auto-respectul era obligată să aibă un astfel de lucru în dulapul ei. A preluat conducerea în show-urile de modă ale designerilor.

Dar, de fapt, prima apariție a acestui model cade pe secolul al XIX-lea. Îi datorez o femeie din Olanda care a venit cu o astfel de tăietură pentru confortul de a călări o bicicletă. Apoi, noul lucru nu este acceptat și uitat de mult.

Cum să porți?

Din moment ce pantalonii fac fusta voluminoasa, regulile functioneaza aici: fundul lat - capul ingust. Adică, în cadrul unui astfel de model, bluze, bluze, pulovere etc. sunt perfect potrivite. Suprafața ar trebui să fie destul de concisă și compactă.

Înălțimea taliei va face vizual mai mult picioarele și va ascunde defectele existente sub formă de burtă rotunjită. Prin urmare, pantalonii de fusta sunt cele mai potrivite pentru femei cu forme si solduri largi. Talia liniei poate fi subliniată cu o curea largă, ascunsă în interiorul bluzei. În vreme rece, puteți arunca o jachetă scurtă.

Combinând acest stil cu puloverele și cardiganii alungiți, este necesar să accentuați silueta centurii, astfel încât să nu arate fără formă și îndoită.

În ceea ce privește pantofii, pantofii pe pantă sau pe platforma înaltă, care sunt aproape ascunși de pantaloni, se potrivesc cel mai bine.

Fetele subtiri isi pot permite acest model. În acest caz, cifra arată chiar mai elegantă și fragilă, iar talia este foarte îngustă.

Puteți găsi multe stiluri diferite de pantaloni: o fotografie pentru fiecare gust, culoare, stil, combinată cu o varietate de haine.

Selectând părți pentru imagine, trebuie să țineți cont de culorile și materialul stilului principal. De exemplu, dacă aceasta este o versiune de vară cu un model floral la modă în acest sezon, atunci topul, pantofii și geanta trebuie să fie netede neutre, care sunt prezente și în fustă.

O opțiune universală este fusta - pantaloni din satin. Această țesătură pare bogată în sine, deci nu are nevoie de elemente decorative suplimentare. Dacă modelul este cusut dintr-un material simplu și monofonic, atunci puteți alege o centură de contrast sau utilizați în schimb o frumoasă eșarfă de mătase. Într-un cuvânt, toate aceleași reguli funcționează ca și alte haine.

arrow