Alegerea Editorului

Ghiciți marca: istoricul mărcii, gama, recenzii

Anonim

O caracteristică distinctivă a brandului Guess este o combinație de tendințe clasice și cele mai recente, ceea ce este clar exprimat în produsele acestei companii. Datorită faptului că colecțiile produse se disting prin sofisticare, contrast și imprevizibilitate, marca Guess nu poate deveni depășită. Orice cumpărător va găsi întotdeauna în colecțiile propuse și actualizate în mod constant exact direcția care corespunde preferințelor sale personale.

Istoricul mărcilor

Din moment ce mulți cumpărători interesați de acest produs sunt interesați, Guess a cărui marcă merită să știe că fondatorii sunt frații Paul și Maurice Marchiano. În 1981, au deschis un mic magazin de îmbrăcăminte în Los Angeles, care a avut un mare succes. Din acel moment, a început istoria mărcii Guess, care este acum cunoscută în întreaga lume.

Frații Marciano s-au născut în Maroc și au crescut în Marsilia, iar odată cu înființarea brandului, erau deja proprietari ai lanțului de magazine francez. Cu toate acestea, datorită faptului că frații au datorat statului aproximativ 9 milioane de franci de impozite, au trebuit repede să plece peste hotare, unde au putut transforma rapid magazinul mic de îmbrăcăminte în marca de renume mondial Guess.

Merită să știți că la începutul anilor 80, jachetele și pantalonii denim erau lucruri normale de lucru, deoarece această țesătură este foarte confortabilă și durabilă. Cu toate acestea, frații Marciano au reușit să transforme acest produs de neegalat în haine elegante și la modă, care au un design original. Acestea erau blugi strâns fixați cu fermoare la glezne. În plus, aceste pantaloni au fost vândute ușor uzate, ceea ce la acea vreme era o adevărată inovație. În plus, aceste produse au fost mult mai moi și mai ușoare decât pantalonii obișnuiți denim.

Magazinul Bloomingdale, care a luat acest lot de blugi de vânzare, la vândut în doar câteva ore, chiar dacă costul articolelor era destul de ridicat. În curând, marca Guess a cucerit rapid piețele nu numai ale Americii, ci și ale întregii lumi.

Dar frații Marciano nu se opresc la lauri, iar în 1984 au decis să stăpânească segmentul de piață mai modern, lansând ceasurile Guess. Istoria mărcii a fost îmbogățită cu o nouă realizare. Produsele de înaltă calitate, precum și eleganța sa au permis creatorului să obțină rapid faima în lume. În prezent, există aproximativ 12.000 de magazine de ceasuri Guess, care sunt "împrăștiate" în 70 de țări.

Produse de marcă

În plus față de blugi și ceasuri, compania Guess dezvoltă, produce și vinde un număr mare de alte produse, astfel încât cifra de afaceri anuală a mărcii este estimată la peste un miliard de dolari.

De asemenea, brandul Guess oferă clienților săi o linie de îmbrăcăminte, care include:

 • tricotaje;
 • jachete;
 • rochii;
 • T-shirt-uri;
 • pantaloni;
 • pantaloni scurți;
 • fustă;
 • Costume de baie;
 • salopete.

Completați direcția liniei de îmbrăcăminte de bijuterii, pantofi și accesorii - pungi, curele, ochelari.

Campaniile publicitare ale brandului Guess au primit de multe ori premii la diverse festivaluri, provocând simpatia juriului și a publicului.

Ghiciți promovarea mărcii

Frații Marciano sunt originali nu numai în dezvoltarea produselor lor, ci și în metodele de promovare a propriului brand. Ei nu încearcă să-și impună mărfurile pe toată lumea - se concentrează doar asupra unui mic grup de oameni. Cel mai adesea, acesta este tânărul modern, care conduce o viață activă, care trebuie accentuată constant cu noi lucruri și accesorii noi.

Pentru a face brandul Guess mai popular, se folosesc diferite partide, cadouri, concursuri, premii etc. Concursul Faces to Watch este deosebit de popular și toți tinerii pot participa la acesta. Pentru aceasta trebuie să trimiteți informații despre dvs. și o fotografie pe site-ul companiei. Câștigătorul concursului primește un contract de promovare a ceasurilor Guess timp de un an.

Datorită acestui concurs, compania a reușit să atragă o mulțime de tineri în rândul său, care vorbesc în mod activ despre asta cu prietenii lor. La urma urmei, orice voce a acestor oameni sporește serios șansele de a intra în ultima parte a competiției și posibilitatea de a deveni chipul principal al acestor ceasuri.

sortiment

După cum sa menționat mai sus, produsele companiei sunt reprezentate în diverse domenii - pantofi, accesorii și îmbrăcăminte. În același timp, toate îmbrăcămintea Guess este împărțită în 3 linii:

 1. Ghici - această categorie include îmbrăcăminte casuală, sport și denim pentru bărbați și femei. Astfel de lucruri diferă în ceea ce privește calitatea și stilul.
 2. Guess Kids este o îmbrăcăminte frumoasă și de înaltă calitate pentru copii de la un an la 16 ani. Lucrurile convenabile și sigure din această categorie vor dori să cumpere orice părinți.
 3. Ghiciți de Maciano - aceasta include îmbrăcăminte premium care are un cost mai mare. Este o opțiune ideală pentru ocazii speciale și întâlniri de afaceri.

Puteți cumpăra îmbrăcăminte Guess în aproape fiecare colț al globului, deoarece această companie a reușit deja să cucerească piețele multor țări. Recent, produsele Guess au devenit disponibile clienților ruși. În GUM din Moscova se poate vedea buticul Guess, în care colecțiile de pantofi, haine și accesorii sunt prezentate într-o mare varietate.

Ceasuri de acest brand sunt dotate cu un design unic și design. Pentru producția lor sunt folosite materiale de cea mai bună calitate, iar designerii celebri au atras creația de modele.

Colecțiile de ceasuri pentru bărbați

Pentru cumpărătorii de sex masculin, colecția de ceasuri este reprezentată de următoarele linii:

 1. Dress Steel este un produs pentru bărbații de succes care sunt complet încrezători în abilitățile lor. Calitățile de afaceri ale unui astfel de om pot fi ușor accentuate cu ajutorul unui design calm și calitativ.
 2. Trend - acest ceas este conceput pentru personalități extraordinare care sunt atrase de designul neobișnuit de accesorii.
 3. Sport Steel - această linie de ceasuri este aleasă de bărbații activi. Astfel, ei își demonstrează gustul impecabil, mobilitatea și punctualitatea.

Un om de orice natură și poziție în viață își poate cumpăra singur produsul cel mai potrivit pe care îl reprezintă compania.

Ceasuri pentru femei

Pentru clienți, designerii Guess au realizat linii de ceasuri interesante și neobișnuite:

 1. Box Set - această linie este lansată pentru femeile care iubesc stilul clasic, dar doresc să se evidențieze constant din mulțime. Design impecabil, completat de pietre și curele care arată foarte bine pe ceas.
 2. Bijuterii Ledies - vor surprinde pe toată lumea cu un aspect elegant și originalitate, astfel încât acestea nu vor fi niciodată neobservate.
 3. Sport Steel - ceasuri pentru doamne active și încrezătoare. Ei vor putea sublinia nu numai feminitatea, ci și independența proprietarului lor.

Alegerea unui ceas pentru femei, ar trebui să vă bazați numai pe gustul dvs., deoarece dezvoltatorii lor au avut deja grijă de aspectul, designul și stilul lor.

arrow